Отговори
# 660
  • София
Репетират, снимат Heart Eyes

# 661
на тези кадри са и хората, с които "сключиха договора", явно сцената е свързана с "работата им"

# 662
Сменям малко темата, тези не са добре, 4 сериала са глобени и няма да се излъчват две седмици

#ArkaSokaklar - 2 седмици наказание
#Deha - 2 седмици наказание
#Yabani - 2 седмици наказание
#Sahipsizler - 2 седмици наказание

Честно казано нямам идея защо, но ми попадна вчера сцена от сериала на нашия "любимец", в който отрязаха ръката на мъж, който дърпаше едно момиче. Но те нямат глоба, явно това е нормално в наши дни.
направо ми ровиш в раната за Ябани😭😭😭
Но се кефя за Sahipsizler, защото е на Шнура😅

# 663
Ох,пак влизам в спор,а не исках
Дадоха Ферит във фитнеса...Е и?
Дадоха го на креват ли?
Какво като е във фитнес?
И кога е отишъл в този фитнес?
Веднага след като си е тръгнал от болницата ли?
Или след това?Колко след това?
Основното тук е,че той трябва да заживее своя живот отново
Защото със Сейран вече не може
Не сте ли съгласни?
Не ни дадоха развод,не ни дадоха колко време и кога във времето се е търкалял пиян/също както след светбата на Суна/
Не ни дадоха как навярно е повръщал в ръцете на Диар
Само загатнаха,само недомлъвки
Но,не съм съгласна с твърдението,че видите ли,той си е тръгнал от болницата и веднага по креватите на жените,веднага оргии
Най-малко пък съм съгласна,че докато Сейран ,умирала,той се е забавлявал
Пак казвам,когато Сейран ,умираше,той чакаше денонощно в коридора
Не виждам повече смисъл да се повтарям
Всеки има своята истина
Но не и измислена истина,моля Ви се
🎯🎯🎯 Точно!

А и много от вас са се хванали за тая болница, сценаристите сами си казаха, че не ги вълнувала болестта. Поради тази причина се получават разминавания. Аз също съм много далеч от мисълта, че с раздялата, с тръгването от болницата, Ферит е тръгнал на фитнес. 😃 Нито пък тогава Сейран е умирала. Бил е съсипан някакво време и после е решил да продължи живота си някакси, защото животът продължава... Сега Ферит е виновен, че е слушал Сейран 😃 Той нали е все виновен, и като я слуша и уважава исканията ѝ, и като не го прави. 😃😃

Абидин и той в кюпа на фирмата, те и без това едва се държат сега, Абидин да видим какво ще помогне там, или ще е само за пари.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 16:53 от bellie_ellie

# 664
За мен тази история с болеста ми е объркана. Добре, Сейран болна. Ферит като съпруг трябва да говори с лекарите и да следи лечението. Това не видяхме, а виждаме Суна като портиер пред стаята на Сейран. Синан е психично болен, който се лекува в съседната стая. Болна от геникологично заболяване се лекува в една болница, на един етаж с психично болни? Синан и Сейран били близки по съдба? Психично болните не умират от болеста си. Сейран има смъртоносна геникологична болест. Кое е общото в съдбата им? Защо Ферит вярва и се съобразява с желанието на психично болната си жена, (щом е в такава болница) редно е да иска съвет от лекарите за своето поведение и реакция, за да помогне на жена си. Нали тя е важна за него, а той е неглежирал лечението й. А е чакал повод, както преди чакаше Сейран да го ядоса и да хукне при Пелин, а сега да хукне по жени. Във фитнеса бе свежа репичка, с мацка под ръка и свалящ друга, наистина много тежко изживява новините около жена си. Съсипан от жени и фитнес, необходимо му бе усмиряване от заместничка на майка му. Но Ферит не е виновен, виновни са сценаристите за този абсурд.

Как ще й е неглижирал лечението? 🙄 Показаха много ясно как той стои в болницата и иска да бъде до Сейран, а тя отказва и го отпраща многократно. Сценаристите не са ни показали колко време е минало между лечението на Сейран и запознанството на Ферит и кака, за да го обвиняваме, че е тръгнал да "си вее байряка" докато Сейран се бори за живота си. 🙄

# 665
За мен тази история с болеста ми е объркана. Добре, Сейран болна. Ферит като съпруг трябва да говори с лекарите и да следи лечението. Това не видяхме, а виждаме Суна като портиер пред стаята на Сейран. Синан е психично болен, който се лекува в съседната стая. Болна от геникологично заболяване се лекува в една болница, на един етаж с психично болни? Синан и Сейран били близки по съдба? Психично болните не умират от болеста си. Сейран има смъртоносна геникологична болест. Кое е общото в съдбата им? Защо Ферит вярва и се съобразява с желанието на психично болната си жена, (щом е в такава болница) редно е да иска съвет от лекарите за своето поведение и реакция, за да помогне на жена си. Нали тя е важна за него, а той е неглежирал лечението й. А е чакал повод, както преди чакаше Сейран да го ядоса и да хукне при Пелин, а сега да хукне по жени. Във фитнеса бе свежа репичка, с мацка под ръка и свалящ друга, наистина много тежко изживява новините около жена си. Съсипан от жени и фитнес, необходимо му бе усмиряване от заместничка на майка му. Но Ферит не е виновен, виновни са сценаристите за този абсурд.

Как ще й е неглижирал лечението? 🙄 Показаха много ясно как той стои в болницата и иска да бъде до Сейран, а тя отказва и го отпраща многократно. Сценаристите не са ни показали колко време е минало между лечението на Сейран и запознанството на Ферит и кака, за да го обвиняваме, че е тръгнал да "си вее байряка" докато Сейран се бори за живота си. 🙄

Няма смисъл, Ани Зайче си твърди нейното, че Ферит не му е пукало за Сейран, което изобщо не е вярно

# 666
Lilia +1
Ето,за тази измислена истина на Ани зайче се включих в спора
Наистина ли го мислите?
Дори и за секунда ли не повярвахте ,че той е страдал и то-много?
Наистина ли вярвате,че ако имаше и най-малка възможност да е при Сейран,той ще я зареже,щото само това е чакал?

# 667
Няма как сценаристите да ни кажат в каква болница е била Сейран, като самите те не знаят каква е била болестта й. Единственото сигурно нещо е, че Синан не е страдал от гинекологично заболяване и явно по друга линия го водят другар по съдба на Сейран.

# 668
Да се грижиш за болен не означава да стоиш пред вратата му или някъде в болницата, а да разпиташ лекарите за лечението, как преминава, ти какво да направиш, с какво да помогнеш, как да го разбереш, как да разчиташ постъпките му. Доколкото си спомням Суна не е лекар. Сценария куца от всякъде.

# 669
Да се грижиш за болен не означава да стоиш пред вратата му или някъде в болницата, а да разпиташ лекарите за лечението, как преминава, ти какво да направиш, с какво да помогнеш, как да го разбереш, как да разчиташ постъпките му. Доколкото си спомням Суна не е лекар. Сценария куца от всякъде.

Това че не са дали, не означава че не е разпитвал, даже не знам защо продължаваме да разискваме тази тема, която вече мина

# 670
  • София
....даже не знам защо продължаваме да разискваме тази тема, която вече мина

Защото темата трябва да се изпише Joy

Гюнгер нали сам си каза, че трябвало да измисли нещо, че да започнат сезона разделени. Това измислил, новите по това е трябвало да пишат.

# 671
Мисля, че много категорично показаха желанието на Сейран да отпрати Ферит и опцията той да продължава да я притеснява отпада. Самата Сейран показа оставайки и борейки се за тях, че е допуснала грешка с прекратяването на връзката им. Ако тя не се смяташе за виновна, вече щеше да е вдигнала имението във въздуха и да го е насмела, както тя си може. 😄

# 672
Май ще има някакво изявление с журналисти тук 🤔 А и са пред входа на ресторант

# 673
Мистерии каза причината за лошия сценарий, че е трябвало да бъдат разделени, това е и причината за поведението на Ферит.

# 674
Сменям малко темата, тези не са добре, 4 сериала са глобени и няма да се излъчват две седмици

#ArkaSokaklar - 2 седмици наказание
#Deha - 2 седмици наказание
#Yabani - 2 седмици наказание
#Sahipsizler - 2 седмици наказание

Честно казано нямам идея защо, но ми попадна вчера сцена от сериала на нашия "любимец", в който отрязаха ръката на мъж, който дърпаше едно момиче. Но те нямат глоба, явно това е нормално в наши дни.
Мистери, не знам за другите, но за "Див"#Yabani, мисля, че причината е в представянето на един имам - откачен, злобен и отмъстителен, направен за смях от младите в сериала, които го заснемат в публичен дом.
Що се отнася до нововъзникналия спор, кой повече е страдал, аз мисля, че не това е същността на проблема. Страдали са и двамата, всеки по своему. Проблемът е кой как се справя със страданието. Както и как излиза от грешките и заблудите.

Общи условия

Активация на акаунт