Отговори
# 600
Онази леля, продължава интервютата относно участието и в сериала.
Хората по улиците и се радвали и реагирали любящо и учтиво, но не знаела защо в
социалните мрежи всичко е обратно и реакциите са негативни.
Факт било, че е спечелила любовта на мнозина.
Основният актьорски състав за 3 сезона не даде толкова интервюта, колкото този
второстепенният персонаж за 3 месеца🤦‍♀
https://vk.com/video-190076650_456243241

# 601
Добро утро, мацки! 🫶

В Х е голямо вълнение след снощния трейлър и клипчетата от сета! ❤🔥

# 602
Здравейте,момичета.Как е настроението?Рокси,да ти е жива и здрава,твоята малка Надежда!Нека пътя и да бъде гладък,слънчев и цветен!
Много ми хареса последния епизод на нашия сериал и трейлъра на новия.Мисля,че моите съобщения,вашите коментари които изпратих на продукцията и стихчетата на Милна,все пак са стигнали до някого и заедно успяхме да "преобърнем" историята.Вече го вярвам.Макар и с малки знаци,които търсех в епизодите,разбрах,че има отклик.Не смеех да споделя,преди да ги видя,но сега ще спомена кога го усетих за пръв път.Затова и продължих да им пиша и вмъквам и вашите коментари.Първия път беше сцената с годежа на Ферит и Дияр.Тогава им зададох въпроса,как толкова "моралния" дядо на леля ще даде внучката си снаха в семейство с абсолютно неопределени връзки.Бивши съпруги,настоящи бременни любовници,техните майки,мъж който живее в имението на бившата си жена и където ще заведе бъдещата и т.н.Не очаквах,че тази сцена ще бъде комична и деде няма да се съгласи до края да даде внучката.Бях изненадана.Това ме накара да продължа с писането,задаването на въпроси и критики.Последното беше,че поисках извинение от сценаристите за "гаврата" с името на Фуат от името на майките загубили децата си.Тази сцена с Ферит и Фуат ми беше точно като такова.Направиха го много красиво.За мнозина може да е като "въображаем приятел" за Ферит,но за майките е различно.Ние честичко "разговаряме" с нашите звездички и това много помага да преодоляваме тяхната липса.Липса,която не се приема.Не,не сме "откачили",просто е като"терапия" за да не откачим и все пак продължим напред.Скоро се надявам и Бетюлче да си отиде,защото последното коети им написах е,че героя позволил си така безцеремонно да си прави "гаргара" с чуждата загуба е неприемливо да се подвизава повече в сериала и майките няма да го простят.Да видим.Епизода ми хареса,защото Ферит и Дияр се разделиха по абсолютно цивилизован начин.В сравнение с това,което им причини Пелин и въпреки всичко двамата и простиха,тази лъжа на Диярията беше като невинна игра и самоосъзнаването и беше наистина зряло.Тя поне си зададе въпроса:"В какво се превърнах?"докато Пелин никога не си го зададе.Залавянето на Синан.Без излишни "драми",отвличанки,отмъщения "око за око,зъб за зъб" и т.н.Дори и "отвличането" на майка му беше "по-цивилизовано",без излишно физическо насилие,бруталност и т.н.Сцените между Сейфер.Доста ми напомниха на сцените от сезон 1.Закачливостта,дразненето,предизвикването на ревност у Сейран ,флиртуването ми достави такова удоволствие.Но "черешката на тортата" беше тайната среща между Сейфер и доверяването на плана за залавянето на Синан само на Сейран.Това беше първото им "сътрудничество" в успешното отстраняване на проблем.Хайде да видим ще има ли "възраждане".

# 603
Момичета Kissing Heart

Много сладки тези деца, пу пу пу Heart Eyes Къде Сейфери, къде Афрами... Душички maşallah 🧿🧿🧿

Относно Пакил, едно мнение в инстаграм под поста на мухабирите

Началото е следното:

Ай, достатъчно, бе! Откакто започна сезона, писна ми да говори на всеки микрофон, който види с мъжа си, сякаш има диария на устата.

# 604
Здравейте,момичета.Как е настроението?Рокси,да ти е жива и здрава,твоята малка Надежда!Нека пътя и да бъде гладък,слънчев и цветен!
Много ми хареса последния епизод на нашия сериал и трейлъра на новия.Мисля,че моите съобщения,вашите коментари които изпратих на продукцията и стихчетата на Милна,все пак са стигнали до някого и заедно успяхме да "преобърнем" историята.Вече го вярвам.Макар и с малки знаци,които търсех в епизодите,разбрах,че има отклик.Не смеех да споделя,преди да ги видя,но сега ще спомена кога го усетих за пръв път.Затова и продължих да им пиша и вмъквам и вашите коментари.Първия път беше сцената с годежа на Ферит и Дияр.Тогава им зададох въпроса,как толкова "моралния" дядо на леля ще даде внучката си снаха в семейство с абсолютно неопределени връзки.Бивши съпруги,настоящи бременни любовници,техните майки,мъж който живее в имението на бившата си жена и където ще заведе бъдещата и т.н.Не очаквах,че тази сцена ще бъде комична и деде няма да се съгласи до края да даде внучката.Бях изненадана.Това ме накара да продължа с писането,задаването на въпроси и критики.Последното беше,че поисках извинение от сценаристите за "гаврата" с името на Фуат от името на майките загубили децата си.Тази сцена с Ферит и Фуат ми беше точно като такова.Направиха го много красиво.За мнозина може да е като "въображаем приятел" за Ферит,но за майките е различно.Ние честичко "разговаряме" с нашите звездички и това много помага да преодоляваме тяхната липса.Липса,която не се приема.Не,не сме "откачили",просто е като"терапия" за да не откачим и все пак продължим напред.Скоро се надявам и Бетюлче да си отиде,защото последното коети им написах е,че героя позволил си така безцеремонно да си прави "гаргара" с чуждата загуба е неприемливо да се подвизава повече в сериала и майките няма да го простят.Да видим.Епизода ми хареса,защото Ферит и Дияр се разделиха по абсолютно цивилизован начин.В сравнение с това,което им причини Пелин и въпреки всичко двамата и простиха,тази лъжа на Диярията беше като невинна игра и самоосъзнаването и беше наистина зряло.Тя поне си зададе въпроса:"В какво се превърнах?"докато Пелин никога не си го зададе.Залавянето на Синан.Без излишни "драми",отвличанки,отмъщения "око за око,зъб за зъб" и т.н.Дори и "отвличането" на майка му беше "по-цивилизовано",без излишно физическо насилие,бруталност и т.н.Сцените между Сейфер.Доста ми напомниха на сцените от сезон 1.Закачливостта,дразненето,предизвикването на ревност у Сейран ,флиртуването ми достави такова удоволствие.Но "черешката на тортата" беше тайната среща между Сейфер и доверяването на плана за залавянето на Синан само на Сейран.Това беше първото им "сътрудничество" в успешното отстраняване на проблем.Хайде да видим ще има ли "възраждане".

Ако може да напишете и нещо Сейран да се извини на Ферит затова което причини на Ферит с изоставянето, защото чета постоянно как са възмутени хората че Сейран не се извинява на Ферит за всичко което направи.

# 605
  • София
Още едно клипче зад кадър, не знам какво си говорят, но на Афра й е било много забавно, докато са снимали Simple Smile

https://x.com/withelaaa/status/1861312640695365944?t=ovTOAKc5jQ_yJ5plj3lVvQ&s=19

# 606
Афра все едно, че харпун ще хвърля, а не въдица. Както и да е - и тя, и героинята й вече направиха своя успешен улов, както и Ферит отбелязва във фрага. А дали и кога Сейран ще се извинява не знам, но сега явно е на дневен ред тя да прощава на Ферит, както самият той поиска във фрага все едно от името на дядо си...Така е в любовта. Невинаги логиката побеждава. 

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:07 от Милна

# 607
anabeell Написах го още след епизода.Да видим в новия как ще го направят.Надявам се да е по романтичен начин,а не суховато.Както Ферит го направи в МОЛ-а в сезон 2.Няма да е точно същото,защото ги обвиних в плагиатство и правят "пладнешки обир" от първи и втори сезон.Точно след това обвинение дойде и 84-та серия с прощаването на излишните,а надявам се и с така наречените "паралели".Написах Ферит да се извини на Сейран,че не и повярва за Диярията,а не обратното,но се надявам "прошката" да се поиска и от двамата,макар,че любовта не иска прошка.Тя е "вдишване и издишване",къде по-трудно,къде по-леко,но винаги необходимо и необмислено.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:23 от mimi 65

# 608
Хванах с въдица шаран
Гледа и се пули
Вика - моля те, Сейран -
спаси ме от акули

Да се пържи бил готов
вечно във тигана
Каза ми, че от любов
се оставил да го хвана

Странна риба беше тая
Хапнах си я с апетит
Никак даже не се кая,
че се казвала Ферит

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 10:37 от Милна

# 609
Ах тези Мертови очички, винаги в правилната посока Heart

https://x.com/urazbulbeni/status/1861321938276135354?t=P5tepxrSB … 6z0qrg5DB6Yg&s=19

# 610
Здравейте, момичета,
Дано в петък малко да отдъхнем от напористи каки, лели и навлеци.
Прави ли ви впечатление, че когато Мерт е извън кадър все нещо или хапва, или носи нещо за пиене. Апетитно ни е момчето не само за храна, но и за любов.
Много са сладки двамата, но не ми се мисли кой отново ще им сервира неприятности. Важното е да има привличане и любов.

# 611
Разправиите са почнали веднага, като гледам облеклото Grinning

Heart

# 612
  • София
Еве, да, още като са слезли от колата. Явно докато са в хана и в нейната стая още му е сърдита Сейран. Дали не я кани на вечеря с тази червена рокля. Дано имат една нормална сцена в ресторант най-после.
Мерт извел бебето на разходка в двора на имението
https://x.com/mervenrydn/status/1861350831921971632?t=dMfCH6osgb38OHoTNFeTWQ&s=19

# 613
# 614
  • София
Рамо май си е взел санбернар

https://x.com/mervenrydn/status/1861363517464477790

Аз чакам да си вземат кози за двора вече, кучетата и котките не са интересни.

Общи условия

Активация на акаунт