Отговори
# 615
Рамо май си е взел санбернар

https://x.com/mervenrydn/status/1861363517464477790

Аз чакам да си вземат кози за двора вече, кучетата и котките не са интересни.
Едно-две бебета по-добре от кози Wink
Благодаря за превода и споделеното 🪷

# 616
Май е бордър коли

# 617
  • София
Рускините сигурно и името на кученцето са разбрали вече. Не знам, не им разбирам породите, в Х играят на налучкванка Simple Smile

# 618
Дзак! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 619
Това Мерт ли е

https://x.com/vadesidoldu/status/1861391190777536688

Много червено

# 620
Мерт е, от заснимането на рекламата за сокчетата!
Ялъто, СейФер и АфРам продължават да са в трендовете в Х! 🤘

# 621
Мерт е ,дааа. Това също е Мерт🫠. Снимал се е с фенове пак.

# 622
И товааа Мерт! ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

🤍✌🏻🧄♾🪬

# 623
# 624
Момичета, аз малко съм мнителна и ще изразя мнението си за отношенията между Сейран и Ферит.
Гледах превода на епизода,  гледах и фрага, но не мога да се зарадвам напълно.
Защо ли нямам пълно доверие в чувствата на Ферит. Може би от това, че той трудно се раздели от по спокойния избор с Дияр и сякаш под заплаха избра любовта на Сейран. Този път не виждам толкова желание и влечение от негово страна за подновяване на отношенията от двамата.. Май сега Сейран е по активната в тази връзка. Виждам съвсем различен Ферит при каката и друг в отношенията със Сейран. Дано се заблуждавам, но смятам, че каката е оставила трайна следа в съзнанието на Ферит  и скоро няма да бъде забравена. След първите страсти и преживявания, ако не се случат голями промени в семейството, промяна на характерите, всичко отново ще тръгне по същият път.

# 625
Момичета, аз малко съм мнителна и ще изразя мнението си за отношенията между Сейран и Ферит.
Гледах превода на епизода,  гледах и фрага, но не мога да се зарадвам напълно.
Защо ли нямам пълно доверие в чувствата на Ферит. Може би от това, че той трудно се раздели от по спокойния избор с Дияр и сякаш под заплаха избра любовта на Сейран. Този път не виждам толкова желание и влечение от негово страна за подновяване на отношенията от двамата.. Май сега Сейран е по активната в тази връзка. Виждам съвсем различен Ферит при каката и друг в отношенията със Сейран. Дано се заблуждавам, но смятам, че каката е оставила трайна следа в съзнанието на Ферит  и скоро няма да бъде забравена. След първите страсти и преживявания, ако не се случат голями промени в семейството, промяна на характерите, всичко отново ще тръгне по същият път.

Не мисля така, защо винаги сте негативна за всичко. Радвайте се че ги събраха преди да ги разделят отново. И не мисля че Ферит не иска да е със Сейран, във фрага по-скоро Ферит се опитва да направи Сейран щастлива, а тя иска извинение за глупост, при положение че тя трябва да му се извини за всичко които му причини. Той отдавна избра Сейран, просто чакаше удобен момент да се раздели с Дияр

# 626
Ялъто 👑 и тази седмица е на върха! 🤘

# 627
  • София
Според мен Сейран е права да иска извинение. Тъкмо да му се посърди малко, нито си е тръгнала, нито е спряла да мисли за него. Да се постарае и той малко, няколко серии тя е активната.

Семед писал в Х, че работи по сценария и Кязъм е единственият щастлив в момента Rolling Eyes

# 628
Според мен Сейран е права да иска извинение. Тъкмо да му се посърди малко, нито си е тръгнала, нито е спряла да мисли за него. Да се постарае и той малко, няколко серии тя е активната.

Семед писал в Х, че работи по сценария и Кязъм е единственият щастлив в момента Rolling Eyes

Мисля че Самед говори че само Кязъм ще е доволен от брака между Сейран и Ферит и никой друг няма да е щастлив от това

# 629
Цитат
Не мисля така, защо винаги сте негативна за всичко. Радвайте се че ги събраха преди да ги разделят отново. И не мисля че Ферит не иска да е със Сейран, във фрага по-скоро Ферит се опитва да направи Сейран щастлива, а тя иска извинение за глупост, при положение че тя трябва да му се извини за всичко които му причини. Той отдавна избра Сейран, просто чакаше удобен момент да се раздели с Дияр

Анабел, спора с теб ни е за вините и на единия и на другия.
Смятам,че и двамата имат причини да се извиняват. Тя, че не сподели болестта си с него, той пък малко и се предовери. Тя се омъжи, той пък не остана на сухо, мачкаше чаршафи с леля си. Тя останала целомъдрена се раздели много бързо със Синан. Той до последно беше раздвоен коя от двете жени предпочита и дори раздялата му с Дияр беше трудна. А, от фрага в последствие се каза на Сейран, че се е разделил  с момичето за което е бил сгоден заради нея, чисто натякване.
А, за това кой колко неприятности е причинил на другия може да се спори много.

Общи условия

Активация на акаунт