Отговори
# 690
Това емоджи е мъж, мъж, дете! 🙃 сигурно е за Орхан и кривоустата! ✌🏻

# 691
  • София
Бел, на компютъра, това са три емоджита не едно, на първите две пише за пълнолетни, третото е дете

# 692
Аз не мисля, че еможито е за СейФер. Може да е за всеки другиго, може да е един вид за цялото сем. Корхан, може да е за Орхан🤣, за Есме 🤣, ако Орхан зареже Бетюл още този епизод и се събере с Гюлгюн, може да е АбСун също.

Мистери, емоджито не ти излиза правилно, това от BELL- е правилното.

# 693
Аз не знам защо подценявате деде Халис и Хатуч по тази тема Joy Joy Joy

За съжаление и аз не вярвам да е СейФерско, а много искам.

# 694
  • София
Какво значи емотикон да не излиза правилно нa Windows 11. Просто на iOS излизат по един начин, на Android и Windows по друг, картинките са различни, значението трябва да е еднакво.
Всички сте много отрицателни, млъквам по темата.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 19:40 от MysteryG

# 695
MysteryG,  аз наистина много, много искам малко СейФерче. Цял втори сезон го чаках, май всички освен сценаристите го искаха всъщност. 😃 Просто не вярвам толкова бързо да ни зарадват с него сега, а и тепърва ще се наслаждаваме на романтичната вечер от първия фраг.❤️‍🔥 Наистина ми е любопитно какво ще ни покаже Емрулах.😉 Стискам обаче палци ти да си права, а аз да греша.

# 696
Пуснах иконата от клавиатурата и излизат тези човечета, пак са мъж, мъж , дете!🧑🧑🧒
Явно различните операционни системи по различен начин ги интерпретират!
Например огненото сърце тук излиза като огън и сърце

# 697
Много сте писали, помислих че Фрагът е излязъл. Аз спрях да мисля върху началото на сезона, и също като Мистери смятам, че трябваше да имат разделени СейФер, нагодиха го криво-ляво. И сценаристите не са мислили много. Никой не иска да гледа разделени Сейран и Ферит, иначе щяхме да имаме 2 сезона за двете години отделно един от друг, докато стигнем до тук. Важен е замисъла, бяха разделени, събраха се.

# 698
Сега не разбрах Сейран , Корхан ли е ? Grinning
Корханче ли се очаква Grinning
До сега са дали само , че е Кантарджи Grinning
Та толкова за сценария Grinning за който се съмнявам вече в коя глава е точно Grinning

# 699
  • София
Сериала на Стар си го дават в момента, не знам от кога им влиза в сила наказанието. Значи фрага ще е след поне два часа, ако не ни изненадат.

# 700
Сега не разбрах Сейран , Корхан ли е ? Grinning
Корханче ли се очаква Grinning
До сега са дали само , че е Кантарджи Grinning
Та толкова за сценария Grinning за който се съмнявам вече в коя глава е точно Grinning
Не грешиш, по последна показана информация Сейран е все още Кантърджъ (не са ни информирали за развод вде още). Дано да не забременява докато е с фамилия Кантърджъ, че после да не се появи някой с претенции с каква фамилия да е.🤣

Сега снимат с бившия на Бетюл някъде и с Гюлгюн

# 701
В акаунта на Ермулах

# 702
Фрага,мацки
https://x.com/startv/status/1861860834021982690?s=46
https://youtu.be/B7Nn-JJ7KWs?si=s5ZX05l-_IGRuOkc

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:59 от Албенаа

# 703
Хм, имаме нов персонаж на хоризонта. Thinking

# 704
Чакаме Бирсен да се изкаже през нощта каква ще я дири новата😁