BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 778
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Варна
Много тъпо парче е Гого.
Кое му е тъпото на Гого? Че с малко думи и без обиди сложи на място ланеца и му каза истината в очите ?

Наблюдавам цялостно поведение и обобщавам.

# 1 051
Веселка да не счупи и джакузито.
Много грозно впечатление ми направи как се опитва да се пени на Ивоне. Права е, че всеки има мнение и може да прави каквото иска. Но не и по този дисреспектиращ начин. Веселка не е със здрава ценностна система, на мама и на тате не мълчала. То не  е въпросът да НЕ мълчиш, а да се включиш и изкажеш, когато трябва. Не да лаеш срещу някого ей така.
//
Мнението ми за Ванеска мисля, че май съм ви го казвала. Май един път. Кухи претенции на превзета коза.

# 1 052
Аргументирайте се. Така да се ръсят обиди е много грозно.Confused
Не смятам, че Гого е направил нещо лошо, но ще ми е интересно, ако съм пропуснала нещо.
Много тъпо парче е Гого.
Защо? Ако имате предвид Георги- да.

Написах не случайно Гого.
А защо? Защото е тъпо парче, мое мнение.

# 1 053
Ивоне ги бие всички по интелект. Най интелигентният съквартирант е тя. Това се видя в тия спорове. На всеки му каза истината в очите. Тя е много дълбок и проницателен човек. Чете ги като отворена книга всичките. Тя е скрития лидер в къщата.

Гого е интелигентно момче, но ме подразни в спора, с Георги. Говореше му обидно, и откровенно го обиждаше макар и интелигентно, без да го псува. Каза истини, но начина по който ги каза, не е ОК. И той има да се учи от Ивоне.Grinning

# 1 054
Обаче голям напън преди финала всички да покажат характер и да са интересни.

Не че Ивоннето досега не е била, но тя беше влязла в някаква измислена фалшива роля на винаги позитивната мега отворена femme fatale.

# 1 055
Поне нашите телевизии винаги са били новатори в едно нещо - времетраенето на епизодите се определя от матРиала. Почнаха с 46 минутни епизоди сезона, днеска вече ще му отпуснат края с час и нещо (без рекламите).

# 1 056
Помните ли, че преди няколко, дни тук в темата, беше коментирана някаква игра от излъчването на живо от къщата на тема георграфия? Такова нещо не видях да се излъчи в дейли епизодите, или нещо съм изпуснала?

# 1 057
Ванеса прилича на блонд косара така. Леко ме плаши.

Само по една номинация ли имат?

# 1 058
  • София
Веска пак ще мине между капките... Трудно е да си го представим, но е факт..

# 1 059
Много съм изненадана, че Ланеца взе всички номинации, а за Веселка нищо. Айде Ивонне явно реши да номинира Ванеса, но всички други номинират Ланеца.

# 1 060
Ванеса и Ивонне не могат да се гледат 🤣 много напрежение между тях

# 1 061
Ванеса не успя ли да измисли по-тъпа причина? Ивоне щяла да пазарува и казала, че няма да вземе цигари. Сериозно ли това измисли?

# 1 062
  • Някъде в Матрицата
А втори номиниран? Или ще има още един кръг целувки?

# 1 063
Ланеца много се загрижил за Марио Grinning
Прозрачен е

# 1 064
Тая ванесата колко е злобна!!!!!!! Как лукаво гледа. Отвратителна е!!

Ванеса прилича на блонд косара така. Леко ме плаши.

Само по една номинация ли имат?

Общи условия

Активация на акаунт