BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 374
  • 2 119
  •   2
Отговори
# 1 275
На мен сезонът ми привлече вниманието покрай Виктор и Беба. Обаче Виктор без нея се оказа много безинтересен и изчерпан. Май, май искам той да си ходи тази седмица.

# 1 276
  • somewhere over the rainbow
Гъзището на Атижа направо подканва да го плеснеш или щипнеш. Такова ми е едно тлъстичко, мекичко, уютничко ... като бебешки краченца. И, ако аз имам такъв г.з и мой много близък /защото те са много близки вече/, пиян и откровено глуповат приятел ме шляпне така, ще ме напуши смях.
Ванеса такава драма врътна, че понеже пропуснах повода за нея, реших, че Ати е минимум изнасилена.
Това беше един от малкото случаи, в които Атижа реагира адекватно.

А бай Ивон е пълен гнус. Само аз имам право да говоХя, само мен ще слушате... Алоу.........

# 1 277
Ванеса е голямо психо, само дебне каква драма да сътвори. Супер невротичен характер.

# 1 278
Ами ...нали е зодия риби Joy!

# 1 279
  • София
Обаче имам чувството, че Ивонне е обсебена от секса. Като гледам и новото промо.
https://www.facebook.com/share/r/14oaUxHmg8/

# 1 280
Ванеса е голямо психо, само дебне каква драма да сътвори. Супер невротичен характер.

Глезла и лигла, свикнала на всичко и най-вече на внимание

# 1 281
Абе хора Ванеса играе не го ли виждате. Опитва се да обърне играта и да настрои публиката върху другите и да изкара себе си права. Това е подход тя не е никак глупава.

# 1 282
  • Враца
Гъзището на Атижа направо подканва да го плеснеш или щипнеш. Такова ми е едно тлъстичко, мекичко, уютничко ... като бебешки краченца. И, ако аз имам такъв г.з и мой много близък /защото те са много близки вече/, пиян и откровено глуповат приятел ме шляпне така, ще ме напуши смях.
Ванеса такава драма врътна, че понеже пропуснах повода за нея, реших, че Ати е минимум изнасилена.
Това беше един от малкото случаи, в които Атижа реагира адекватно.

А бай Ивон е пълен гнус. Само аз имам право да говоХя, само мен ще слушате... Алоу.........

Ванеса така и не разбра, че Атижа си го е "пришила" тоя задник точно с тази цел, да бъде гледан, щипан, да буди мераци и да бъде пошляпван. Защо и разваля рахата???

Ивеоне.. ха-ха -ха, лицемерно същество,никому непознато,  с недоказан до момента пол, но с видимо изразени извратености,  с неразбираем изказ и стържещ глас, тръгнало да командва и да изисква някой да се съобразява с него.
Смешка.

# 1 283
Ивонне е неприятна с изказванията за секс.

# 1 284
Ивонне е неприятна с изказванията за секс.
Ако не беше толкова вулгарна, щеше да има много повече фенове. Харесвам я, но и на мен ми е неприятно всеки епизод да слушам за това.

# 1 285
Абе хора Ванеса играе не го ли виждате. Опитва се да обърне играта и да настрои публиката върху другите и да изкара себе си права. Това е подход тя не е никак глупава.
Глупава е, ако си мисли, че другите в къщата не го виждат, както и публиката. Ако разбира колко е прозрачна в играта си, пак е глупава, защото тогава пък защо го прави изобщо?

# 1 286
Ами ...нали е зодия риби Joy!
В такъв случай какво трябва да се каже за зодия лъв.. Козара, Кристина, Ивонне, Радо, Николай 🤔

# 1 287
Пълен минус са какво да кажем повече…

# 1 288
  • SF
Все различни характери... Така по зодии е глупаво да се съдят хората.

# 1 289
Да, разбираме, ама нямаше да е глупава, ако подходът е успешен. Поне тук, сред нас, процентът ѝ успеваемост е минимален.

Общи условия

Активация на акаунт