BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 243
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 530
На името на Георги (в България) има само една фирма, занимаваща се с уеб дизайн и с внесен капитал 100 лв.  Регистрирана преди 2г.
На същия адрес има и автомонтьорска фирма (може би на баща му или брат, ако има. Фамилията е същата). Регистрирана преди 1г и с внесен капитал 50лв.
Вероятно са милионери с чужбински фирми и в чужбински валути...

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:30 от Ice Queen

# 1 531
Жалко, че Беба си замина миналата седмица. С нейния апартамент и бизнес, който не е абсолютна мистерия, щеше да е начело на масата, а на другия край - Виктор с неговия ама не точно негов апартамент.

# 1 532
Разбра ли се кога е финала, че моя човек трябва да си прави графика и искаме да е в почивка на следващия ден, иначе няма да можем да го гледаме пряко?

# 1 533
  • Sofia
Другата събота.

# 1 534
  • София
Според мен Теодора е казала, че ще защитава Виктор, защото е гледала старите ББ, в които викат разни познати и роднини да защитават "подопечните" си. Обаче в този сезон няма защитници, има само коментатори и те са само публични личности. Та няма как да я огрее да цъфне пак на екран.

Аз се надявам тази вечер да си тръгне Георги. Нещо много започна да си позволява циганьорът, не искам да го гледам повече, отвратителен ми е! Веселка никак не е цвете, но откъде накъде ще я нарича "Тлъстуша"? Той щото е много Убав.
И какво значи "лицемери" според него? Щом с някого си си казал нещо накриво или не го харесваш особено, не означава, че не трябва да си говорите и да се държите като от гората. В крайна сметка всички там уж са някакви средноинтелигентни хора, би трябвало да успяват да живеят заедно.
Но според него Веселка не трябвало да прави косата на Ивоне, защото не се харесвали. Или пък не трябвало Веселка да сипва храната заедно с Марио, защото не му е фенка.... Това било лицемерие. И това казано, докато мляска и преживя точно пред камерата като някакво животно.

# 1 535
Аз предпочитам да си тръгне Виктор.

# 1 536
То е ясно, че Виктор ще си тръгне. Той е най-безинтересен от всички. Има си турски сериали, ако на зрителите им се гледа мелодрама.

# 1 537
  • на последния етаж
Аз предпочитам да си тръгне Виктор.
И аз.

# 1 538
  • SF
Ееее, а кой ще говори на снимката?

# 1 539
Все ми е тая кой ще излезе тази вечер.
Марио ще остане, това е ясно.
Предпочитам Герги Ланеца и Ванеса да си тръгнат.

# 1 540
  • Враца
Ееее, а кой ще говори на снимката?

Тя, не отива ли с него, право при татуиста?

# 1 541
Искам Ланеца да се маха, заради него не опознахме друга играчи като Радо, Ванеса, Гого.

# 1 542
  • София
Не разбрах, защо Пцо е от богатите, а Ивоне от бедните. Едва ли малка къщичка с двор във Владая струва повече от имот в Дубай, който носи и добри приходи.

# 1 543
  • Sunshine state
Аз искам най-много да си замине Ванеса, писна ми от нейните драми и фалшиви изпълнения. Не искам повече да й гледам физиономията на божа кравичка.

# 1 544
НА мен ми прилича на риба на сухо с тези ококорени физиономии нон стоп.

Общи условия

Активация на акаунт