BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 329
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 515
На повечето ни е ясно, че това Барби, няма да е с Гого, заради изумителната му красота, хеле па за интелекта му, явно разполага с пари, очеизвадно не негови, колко са, що са, нито ме интересува, нито ми влиза в работата.
Твърдим, че всички красиви жени са златотърсачки ли?

На мен момичето ми се вижда дори скромно, съдейки от ИГ ѝ. Няма ги типично кифленските дрехи, пози и филтри.

# 1 516
Две чалгарки....🤢
Лидия и тя две думи не може да свърже 🤨
И двете рязани и доукрасявани като Ивонне Joy

# 1 517
Защо я няма Беба в коментаторите тази вечер

# 1 518
Добре, че я няма. Надявам се Виктор да излезе тази вечер и и двамата да спрат да се появяват по медиите.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:20 от Lilly_85

# 1 519
защото е засрамена от халата си...

# 1 520
# 1 521
защото е засрамена от халата си...

Между другото, ще я призная Беба, ако не беше тя, нямаше да знам, че в Джъмбо предлагат толкова хубави и издръжливи халати.

# 1 522
Само тя ни е залипсвала.

# 1 523
Тези халати не са ли от СУХО? Всички имат по един. Пижамата с Мини Маус беше от Джъмбо. Теодора се срасна с нея… Чак се чудя кога успяваше да я пере. 😁

# 1 524
Без да съм чела където и каквото и да било за Георги, а именно- гледайки го единствено в ББ, съм останала с впечатлението, че парите са на баща му, той просто е наследник на бизнеса и милионите. Затова според мен и той самият реагира така, не знаеше какво да отговори.

Розовата пижама на Теда от Жъмбо е топ!!! Само да не я вземат за рекламно лице да пее “Ай’ем а гъми беър…” облЯКана в нея.

Гласувах за Ванеса.
Виктор да си ходи довечера.

# 1 525
Без да съм чела където и каквото и да било за Георги, а именно- гледайки го единствено в ББ, съм останала с впечатлението, че парите са на баща му, той просто е наследник на бизнеса и милионите. Затова според мен и той самият реагира така, не знаеше какво да отговори.

Розовата пижама на Теда от Жъмбо е топ!!! Само да не я вземат за рекламно лице да пее “Ай’ем а гъми беър…” облЯКана в нея.

Гласувах за Ванеса.
Виктор да си ходи довечера.

Имам материал за кошмарите довечера, тенкс

# 1 526
  • Сф
Не знам защо очаквате някой да си каже приходите по тв или дали е милионер и в каква валута. Евентуално може да се познае по лайфстайла и пак не е сигурно. Ако знаете какви залухави хора и тук в Бг има ,а доходите им са уау. Георги отговори най- разумно за мен и Атижа. Все пак тия, които живеят по чужбина имат някакви официални цифри. Плюс това в Америка е напълно нормално да те попитат какъв ти е дохода на година за добър ден.  Да ги баха питали какво е образованието им. 🙂
Иначе снощи Иванне ме издразни много. През цялото време се прави на изискана, интернационална  жена и накрая държание като парцалеса на парти от 90 те в Спартакус.
Не и отива и на годините освен всичко. Нооо, както казах на горния етаж е важно какво има като съдържание , а не в джоба.
В медиите ме дразни Беба , все ми изскача нещо с нея и като я слушам за историята с Виктор ,нещо не може до ме убеди ,че и е безразличен като мъж . Много въртелива и неприятна жена. С две думи не ми харесва и поведението и навън. Защото нали всички все се оправдават, че видиш ли ББ ги изкарва в нереална светлина едва ли не. Същите чукундури са и навън. 😂

# 1 527
  • София
В промото пак Георги се кара, май с Веселка.

# 1 528
  • Враца
Аз, вече знам къде е промото!!!

# 1 529
Първо се кара с Пацо, после с Веселка… Този човек ако няма с кой друг, ще успее и със себе си да се скара. 😁

Общи условия

Активация на акаунт