BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 334
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 500
Според мен на Гого или му е неудобно (някаква защитно заучена скромност), или чисто и просто са доста силно преекспонирани постиженията му (вероятно не са и напълно лични/индивидуални, та има намесен срам). Намирисва работата, това е.

# 1 501
  • София
Върнах го Пацо, казва че имал бизнес на морето и когато ББ го попита на колко го оценява, той каза 60000лв. Това не е кой знае каква сума за бизнес и то с кредити, може да има някое плажно капанче или пица на парче, но не е грандиозен бизнесмен, въпреки че го набутаха да яде сладолед..

# 1 502
На Ивоне какво да й вярваме?! Първо отиде да гушне Марио и да му обясни колко не заслужава номинацията й, колко (ни) му се извинява, след това същия репертоар повтори на Георги. Пълно куку е тази Ивоне.
Вчера пред Веселка и зад гърба на Георги обявява, че не е ок той да я нарича Тлъстушка и че тя щяла, видиш ли, да го "почва", а малко по-късно казва на Георги: "Съгласна съм с теб" и не обелва дума по въпроса. Онзи ден прегръща Марио и направо реве колко ще се радва той да спечели, а във вчерашния епизод обяснява как "направо ще падне" ако спечели той и колко много други го заслужават повече. Сега, те двете неща не са взаимно изключващи се, т.е. може да се радва за него и без да смята, че го заслужава, ама айде нема нужда. Мен ме притеснява, че тя като че ли му набара слабото място и почна да се държи "добре" с него и да го "включва" в шоуто, а на него ангелите му са слаби и е най-силен, когато е сам. Но всеки да си прави сметката. Изобщо интригата я владее и много внимателно тъче на няколко стана. Естествено не ходи да храни Виктор пред Радо, защото двамата си говорят. То и затова стана "бау", когато ББ извади на показ нейната номинация на Виктор. Там се видя че, не знае как да постъпи и се оплете като пиле в кълчища. А защо останалите снощи гледаха, все едно вярват на тази долнопробна сценка, за мен е загадка. Един да беше се изсмял и под формата на шега да й беше казал, че е за номинация, ама такава за Оскар, щеше да стане екстра. Изпълнението й не само че не беше готино, нито пък смешно, ами си беше пълна отврат и го казвам от позицията на мъж.

# 1 503
Изводът е, че всички вътре не ги слуша главата, не е само Марио Simple Smile

# 1 504
От всички искаха конкретни отговори за финансовото им състояние. Само към Гого бяха много тайнствени и го попитаха дали мисли, че е милионер. Не помня точния въпрос, но беше в смисъл неговото мнение без факти. След което го оставиха начело на масата като най- богатия. Ама тази позиция начело на масата е много под въпрос. И Ланеца се мислеше за по- богат от другите, но се оказа, че не е.
И аз може да си мисля, че съм принцесата на Монако, ама не съм.
Това беше много неприятно, погледнато отстрани. Двоен аршин.

# 1 505
  • София
Според мен на Гого или му е неудобно (някаква защитно заучена скромност), или чисто и просто са доста силно преекспонирани постиженията му (вероятно не са и напълно лични/индивидуални, та има намесен срам). Намирисва работата, това е.
Разбира се, че има намесен срам, защото тези постижения не са негови. Та той би трябвало още да е студент, нали е на 22.. Кога ги е заработил, че и милионер е станал.. ясно е, че наготово се е възползвал от облагите и тепърва навлиза в бизнеса на баща му. Може би се е понаучил да ръководи хора и да организира дейности, но е лесно, когато пътят е проправен и се налага само да се върви по него без резки завои...

# 1 506
Четох за "милионерА" Гого- че било фейк негови познати от селото в северозапада от което е и той родом .Пишат отишъл в Милано да моделства преди година, парЕ нЕмал. Лъжат ни нещо ББ

# 1 507
  • София
По-вероятно е неговите "познати" да лъжат, защото той е заминал за чужбина на 6 годинки..
Аз четох, че бизнесът им бил в Германия, той там е живял, а в момента от 2г живее в Милано, заради приятелката му.
Щом е в Германия, може би бизнесът им е свързан със строителство.

# 1 508
Съгласен, но не са 20-25г.
То това е идеята на 15-18 часа работа, за да може на 30-35+, да разполагаш с най-ценният актив в нашият живот - времето.

Била съм на 16 часа, 1600 нето + 200 ваучери. Как това ме предразполага "с най ценния актив-времето" на 30-35г?
Правим ли разлика между това да имаш идея, която да бъде във финансова ниша, която да си реализирал и да си работодател и това да работиш на трудов договор ?

На повечето ни е ясно, че това Барби, няма да е с Гого, заради изумителната му красота, хеле па за интелекта му, явно разполага с пари, очеизвадно не негови, колко са, що са, нито ме интересува, нито ми влиза в работата.
Грозното е, че се изкарва малкият Мъск, а поведението му е като на провинциално парвеню.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 16:36 от tiesto_bg

# 1 509
  • София /Абсурдистан
Много преувеличават за професиите, имотите и какво ли не, не трябва да се вярва на всичко.
Лично аз, изобщо не вярвам на Ивончето. Точно там пък са най-опашатите лъжи.

# 1 510
  • София
Пацо продава фрешове или нещо такова, в Лозенец. Това му е бизнесът.

# 1 511
Върнах го Пацо, казва че имал бизнес на морето и когато ББ го попита на колко го оценява, той каза 60000лв. Това не е кой знае каква сума за бизнес и то с кредити, може да има някое плажно капанче или пица на парче, но не е грандиозен бизнесмен, въпреки че го набутаха да яде сладолед..
Точно това е. Нарича го “бар”, но реално си е капанче в Созопол. Има снимки във Фейса. Кафе, фрешове, алкохол и принцеси. 😁 Явно се опитва да прави партита там някои вечери, има снимки. Щерка му Александра често е там с приятелките си от риалититата. Явно му помагат да се рекламира.

Иначе Пацо не живее в САЩ вече, поне до колкото разбрах. Пенсионирал се е преди 2-3 години, прибрал се е и си върти капанчето през лятото.

# 1 512
  • София
Точно това е. Нарича го “бар”, но реално си е капанче в Созопол. Има снимки във Фейса. Кафе, фрешове, алкохол и принцеси. 😁 Явно се опитва да прави партита там някои вечери, има снимки. Щерка му Александра често е там с приятелките си от риалититата. Явно му помагат да се рекламира.

Иначе Пацо не живее в САЩ вече, поне до колкото разбрах. Пенсионирал се е преди 2-3 години, прибрал се е и си върти капанчето през лятото.
Може и Созопол да е. 😀

# 1 513
Като никой друг не се навива да дойде и канят Блажев Sob

# 1 514
  • Sofia
Две чалгарки....🤢
Лидия и тя две думи не може да свърже 🤨

Общи условия

Активация на акаунт