BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 347
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 485
Изибщо не е нужно да обясняваш пред всички в ефир какво имаш. Ако съм аз, не бих го правила. Няма нужда разни знайни и незнайни, част от които не си пият хапчетата редовно, да ровят и разнасят.
Това, а и самият факт, че ББ категорично отказва да прави реклама на бизнесите им. Не се излъчва почти нищо за работата на нито един от тях, а между редовете става ясно, че в къщата се е дискутирало с какво точно се занимава всеки един и къде. До вчера не бяха излъчили и дума за бара на Пацо, например. А като съм виждала как от сума ти време се опитва да го рекламира в СМ, много ме съмнява да не го е споменавал поне 15 пъти в къщата.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 13:44 от Lilly_85

# 1 486
Кукушев пак закъснява, но си е уникум, както винаги:

# 1 487
Изобщо не е нужно да обясняваш пред всички в ефир какво имаш. Ако съм аз, не бих го правила. Няма нужда разни знайни и незнайни, част от които не си пият хапчетата редовно, да ровят и разнасят.
Не е нужно да се обяснява в ефир кой какво има, но Атижа я попитаха директно за доходите ѝ годишно, трябваше да посочи конкретна цифра, Радо за инвестицията в ресторанта(пак конкретна цифра), Пацо за обекта му на морето, докато към Гого въпросите бяха в смисъл дали е милионер, или не. Галене с перце. И го поставиха на челна позиция на масата, без да е посочил лично той какви активи/пасиви/имоти има.

# 1 488
Здравейте, в този ветровит ден, макар, че повечето коментари са пълен вятър и мъгла, ама нейсе.
Да вярвате , че Гого е изградил от нулата успешен бизнес и е милионер, трябва много сериозно да помислите над очерките си за типажите личности,апропо и за финансовата си култура.
Да, има дори на 19-20г. момчета и момичета, които наистина са успели и са се осигурили докрая на живота си, но те не говорят, не изглеждат и не се държат като захароско Гогин.
Работят като луди по 18-20 часа, четат по 5-10 книги на месец, вманиачени са в това да реализират идеите си и за нищо на света, няма да се откъснат от пътя си за 2 месеца да се лигонтят в някво посредствено реалити. Още повече да са като контета с кукла Барби до себе си.

# 1 489
Въпросите се диктуват от интересите на публиката. Големият въпрос, който се повтаря от ден едно в СМ, е бил “Гого наистина ли е милионер”, а не “Какъв е бизнесът на Гого”.

ББ не пита Пацо и Радо какви са им бизнесите също, те сами си казаха.

Тиесто, познавам милионери, които НЕ работят по 15 часа и си взимат отпуски колкото им душа иска. Рядкост са, голяма рядкост, но едно от най-важните бизнес умения е да можеш да делегираш отговорностите, а не да се чупиш от работа.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:19 от Lilly_85

# 1 490
Въпросите се диктуват от интересите на публиката. Големият въпрос, който се повтаря от ден едно в СМ, е бил “Гого наистина ли е милионер”, а не “Какъв е бизнесът на Гого”.

Тиесто, познавам милионери, които НЕ работят по 15 часа и си взимат отпуски колкото им душа иска. Рядкост са, голяма рядкост, но едно от най-важните бизнес умение е да можеш да делегираш отговорностите, а не да се чупиш от работа.
Но ги пита конкретно какво имат. Както и Ланеца пита за къщите, както и Марио пита конкретно на свое име какво има и Веселка попита конкретно на нейно име какво има... Бг Мама не е ли СМ? И ние тук питаме с какво се занимава Гого(още преди снощния разговор), ама не му бе зададен този въпрос.

# 1 491
Съгласен, но не са 20-25г.
То това е идеята на 15-18 часа работа, за да може на 30-35+, да разполагаш с най-ценният актив в нашият живот - времето.

# 1 492

Тиесто, познавам милионери, които НЕ работят по 15 часа и си взимат отпуски колкото им душа иска. Рядкост са, голяма рядкост, но едно от най-важните бизнес умение е да можеш да делегираш отговорностите, а не да се чупиш от работа.
Но ги пита конкретно какво имат. Както и Ланеца пита за къщите, както и Марио пита конкретно на свое име какво има и Веселка попита конкретно на нейно име какво има... Бг Мама не е ли СМ? И ние тук питаме с какво се занимава Гого(още преди снощния разговор), ама не му бе зададен този въпрос.
Бг Мама не е голям фактор за тях. Продукцията използва основно Инста и Фб, за да види какви са нагласите и какво вълнува хората. Освен това идеята на играта беше да се види кои са двамата най-заможни. Ясно е, че Гого притежава най-много, щом е милионер. Другите бяха горе долу на едно дередже, затова се задълба кой какво точно има и дали една къща във Владая струва повече от 2 къщи в Карлуково.

# 1 493
Георги тук е готов за кастинга на Ташунко Сапа.

# 1 494
Съгласен, но не са 20-25г.
То това е идеята на 15-18 часа работа, за да може на 30-35+, да разполагаш с най-ценният актив в нашият живот - времето.

Била съм на 16 часа, 1600 нето + 200 ваучери. Как това ме предразполага "с най ценния актив-времето" на 30-35г?

# 1 495
  • София
Аз не разбрах какъв е бизнесът на Пацо и защо тегли кредити за да го поддържа.. Някакъв страшен бизнес ще да е, щом го поддържа с кредити Laughing   Имал мотор-уникат и къща във Владая, но не разбрах с какво се занимава..

# 1 496
Аз не разбрах какъв е бизнесът на Пацо и защо тегли кредити за да го поддържа.. Някакъв страшен бизнес ще да е, щом го поддържа с кредити Laughing  Освен, че имал мотор-уникат и къща във Владая, не разбрах с какво се занимава..

Пацо не беше ли диджей?

# 1 497
  • София
 DJ е, но това не знам какъв бизнес изискващ кредити е... Говореше за нещо по-грандиозно. А и защо яде сладолед с милионерите, така и не разбрах..

# 1 498
  • USA
Не знам вече дали има и смисъл да коментирам, гледайки нагласите на съфорумниците тук. Въпреки това смятам, че е важно поведението на Виктор да не бъде толерирано по никакъв начин и искам да изразя възмущение. Искрено се надявам да не учите вашите деца на толерантност към това поведение с доводите, че е "нормално" и си е просто един подпиинал мъж, както няколко човека се изказаха. И не, късите поли и дебелия задник на Атижа не предразполагат обарване и пошляпване. Доколкото пошлостта на Ивонне е също толкова гнусна и потресаваща, но многократно се коментираше как има двоен стандарт към нея, докато едновременно усетих омаловажаване на поведението на Виктор.

Ивонне и Атижа също обясняваха многократно как Веселка не можела да се кара на мъжете, защото били мъже? WTF? 2024 година се чуват абсурди и втрещяващи поне за мен коментари. Постоянно се чува "той е мъж", "не се говори така на жена", "ти не си мъжкар, ти си халка" и тук дори вече изкарахме Ванеса мъжкарана, защото...се кара и повишава глас? Ще си призная, че дори не можах да догледам епизода с Ванеса, защото за мен Ванеса взе ситуация, която наистина не е окей и окепази положението, като изкара жените истински истерички и фантазьорки, което де факто е мнението на много мъже тук и в реалния свят.

Харесва ми и как Атижа се дава като за мярка на женственост - куха, но поне напомпана секс кукла, без свое мнение или характер. Женствена, защото си мълчи и не повишава тон, както трябва да е всяка една жена явно. За мен нейната изява последните няколко епизода беше страшно падение, а преди време тя беше моя победител.

Да оставя тези неща за мъжете-жените настрана, Ивонне изплиска легена съвсем. "Тя на 25 години е вчерашна пикла, когато тя се е родила аз вече съм била голяма 25 годишна жена" е фразата, която съвсем затапи положението. 25 годишните жени често имат вече семейство, деца, кариера, образование. Не омаловажавам опита от годините, но сякаш говорим за някоя 15-16 годишна, която още не е изкарала книжка, трябва да слуша възрастните и да чака за джобни. Тогава реакцията й вече би била по-разбираема.

Не пропагандирам някакви екстремни евроатлантически ценности. Просто минимален взаимен респект, който липсва от абсолютно всички страни в тази къща. Никой вече не ми е симпатичен.

# 1 499
За мен всичката дъндания около Гого е кьорфишек. Той винаги отбягва въпроса дали е милионер. Още при влизането Александра го пита, а той отказа са каже.

Общи условия

Активация на акаунт