BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 424
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 470
  • софия
Къщата и мястото на ПацИ/апартаментът на Ванеса, струват повече от трите къщи в Карлуково, дори и с тази НА центъра на селото. Виж, кухите дрънкулки не се наемам да оценЯМ.

# 1 471
Повдигам тон и още как. Само че такива авторитарни изказвания, като "Само мен ще слушате" си позволявам единствено пред децата ми. Нейното е абсолютна липса на усет кой какъв е и пред кого какво. Но то какво да очакваш от човек, който сам не знае какво е.
Според мен пределно ясно показва “какво е”.

# 1 472
Тя Ивоннето не е влязла заради парите а заради CV-то си Grinning

Към трудовия ѝ стаж от не знам си колко бройки вече гордо може и да добави финалист от Big Brother 2024 Joy

# 1 473
  • somewhere over the rainbow
И кво се оказа, от 16 участници - 9 финалисти и само 6-ма изгонени по надлежен ред?

# 1 474
Гого не работи, бизнесът на родителите върви, и си живее момчето, е, сигурно и помага отвреме на време, но цяло предаване да мълчи с какво се занимава, и да не си напише поне зодията, значи има нещо. Направо не мога да открия и аз мотивите за влизане в шоуто, ама то пък и като всичко имаш, може да няма приятели, или да иска да се пробва дали ще издържи с различни характери там, т.е. да търси малко адреналин? Очевидно не търси известност, няма да става инфлуенсър? Имаше ли поне приятелка?

Ивоне я слушах в едно нейно видео, не каза,че живяла в БГ, разправяше, че продала имотите в Испания, сигурно оттам си е купила в Дубай, нали е живяла в Дубай.Има и нещо руско си мисля, защо е родена в Русия, а майка и с испано-унгарски корени, Тихина? Тодорова? Рей е измислено каза. Ако е живяла в БГ трябва да я познават, и не само Сашка Васева. Търсих да чуя какво говори на феновете като инфлуенсър, но не намерих много.

Георги с трите къщи в Карлуково е по-богат от съселяните и се чувства богат.  Пацо с трите тира и къща във Владая и DJ пенсийката и кредитите се чувства беден. Веселка пък има само телефон. Важното е как се чувстваш.

Психолозите  и социолозите да кажат откъде идва това високо самочувствие у всички в днешно време, как се обяснява? Единствено Марио има някаква по-реална оценка за себе си.

# 1 475
Хвърлих поглед на страницата на Гого. Псевдо бизнесът му за милиони е някаква фирма, регистрирана във Враца. Всичките снимки на бизнеса са stock images купени от някой сайт и нищо реално демонстриращо, че тази фирма някога е имала клиенти, или е изпълнила проекти за двете години, в които съществува. Купените снимки, които е сложил демонстрират уж, строителна работа от рода на лепене на плочки и поправка на покриви. Не могат да се намерят отзиви - позитивни, или отрицателни. Нито има регистрирани служители във фирмата, освен собственика.

Мирише ми на някаква схема, та може би и за това не иска да сподели с какво точно се занимава фирмата, но пък на Инстаграм страницата му изглежда доста fancy да напише, че е CEO на някаква фирма, макар и да е на фирма с нула служители и нула клиенти 😁

# 1 476
Pepina, Гого каза, че е решил да влезе, защото майка му е голям фен на предаването и тя го е убедила. Има приятелка, много е красива.

Скрит текст:

Oliboo, бизнесът му си е в Италия. Никаква идеята какво е това във Враца, може да се е опитал да подкара нещо паралелно.

# 1 477
Това да се подредят по материалното си положение е игра точно като да се класират сами по красота, сексапил или каквото и да е друго, което е в известна степен относително. Материалното положение го броя за относително, защото не всички доходи се декларират, а също и разходи и задължения спрямо доходите няма как да се знаят. А и не е нужно, това не са кандидати за народни представители, а участници в игра. На мен ми беше забавно как се чудеха кое е печеливша стратегия - да го играят богати или бедни.

# 1 478
Фирмата се казва GM services и е единствената фирма регистрирана на негово име. Фирма във Враца. Ако има нещо в Италия не е регистрирано на негово име, защото и техният регистър е публичен, а нищо не излиза. Бих намерила имената на родителите му, за да видим дали поне те имат бизнес за милиони, но мисля, че ще е ту мАч stalker от моя страна 😁

# 1 479
Фин, елегантен, с добри обноски и красива приятелка. И да го изкарат от равновесие се държи достойно. Не обижда и крещи, не влиза в роли. Бил малко без ярко поведение и конфронтимизъм. Да влазя в роли ли, да се дуе ли, че бил богат.  За мен е бяла врана всред това нетърпимо ято от откачалки.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 22:06 от kriakla

# 1 480
Фирмата се казва GM services и е единствената фирма регистрирана на негово име. Фирма във Враца. Ако има нещо в Италия не е регистрирано на негово име, защото и техният регистър е публичен, а нищо не излиза. Бих намерила имената на родителите му, за да видим дали поне те имат бизнес за милиони, но мисля, че ще е ту мАч stalker от моя страна 😁
Много е млад, така че едва ли е започнал сам. Според мен е семеен бизнес - или най-малкото, някой му е помогнал с капитал. На момче на под 20 (когато е започнал) нито биха дали значителен кредит. Нито пък може да спести достатъчно от закуски.

Да подчертая, че това за мен не значи, че работи “син на баща си”, както много обичат да казват в СМ. Това, че работи в семейния бизнес не значи, че не работи здраво, че не е компетентен и така нататък. Не знаем какъв му е случаят.

# 1 481
  • somewhere over the rainbow
Приятелката на Гого е като кукла.

# 1 482
Много идеализиране на образа на Гого. Чак сладни.
Ако бизнесът е на родителите му, в което няма лошо, трябваше да каже, че е семеен бизнес, а не че е лично негов. И че точно той е милионер. Тогава нямаше да предизвиква любопитство към делата му. Нормално е човек на 22 год. да е син на баща си. Няма лошо в това. Тази потайнственост... Worried

# 1 483
Не е невъзможно човек да стане за кратко време милионер, но ако Гого бе постигнал това сам, щеше да обясни как го е направил, най-малкото, защото това не е нещо срамно, а напротив би било стимулиращо и окуражаващо за младата част от аудиторията, ако е легално и постигнато с умения де.. Със сигурност си личи, че е глезен, отгледан в саксия, на мен ми е твърде инфантилен и нежен..
При спор с някой, не помня с кой, започна да имитира отсрещния по подигравателен начин, от безсилие да поведе спора, толкова му е интелекта на 'най-умния' в къщата..

# 1 484
  • софия
Изобщо не е нужно да обясняваш пред всички в ефир какво имаш. Ако съм аз, не бих го правила. Няма нужда разни знайни и незнайни, част от които не си пият хапчетата редовно, да ровят и разнасят.

Общи условия

Активация на акаунт