BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 351
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 455
Чудя се как ли е придобила жилището в Дубай, вероятно е подарък от някой мъж.

# 1 456
  • SF
С много затворени очи и пликчета.
Я го има, я го няма този апартамент в Дубай. Я е само нейн, я 10 човека са участвали. Измишльотини или някога някъде някой й е предложил да купят апартамент в Дубай и да го пускат под наем и сега тя го представя като реализиран план. На Ивоне какво да й вярваме?!
Първо отиде да гушне Марио и да му обясни колко не заслужава номинацията й, колко (ни) му се извинява, след това същия репертоар повтори на Георги. Пълно куку е тази Ивоне.
Единственият по-мръднал и по- неориентиран май е Виктор.

# 1 457
Дойдох да ви се поФала с недвижимото си имущество. Имам телевизор, тостер и чушкопек....на мое име. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 458
Георги на младини

# 1 459
Виктор сериозно ли говори със снимката на Теодора ОТНОВО и й показва как Паци, Радо и Гого ядат сладолед...
Вече ми става много гнусно да го слушам, защото се чува една слюнка постоянно да се върти в устата му докато говори, плюс същия звук се чува и като целува снимката на Беба и свекърва му.

За мен Мамасита ги хвърля умишлено на черешата и се бъзикаше с тях с оргазма. Повечето на масата бяха мъже и театъра и закачката бяха с тях и за тях.

Другото, с което ги пусна по пързалката както с бройката мъже беше и със загубената сума, колко бяха там милиона.
Загубила е да, тук не лъже, но не толкова.
За мен като стане въпрос за нещо, което се измерва с число, тя обича да хиперболизира.

# 1 460
  • SF
Е, стига де, всички имаме снимки с брекети и дискотечни костюмчета.
Важното е, че в момента не изглежда така. Ланците идат в повече за моя вкус, но при него и при Атижа това е друг начин на мислене, който аз не съм усвоила. А нямам и матриал да го осъществя. Не работя достатъчно.

# 1 461
Когато хората крият какво работят, започват догадките и търсенето на компрометиращо инфо.
Какви ли не хипотези се разпространяват за Ивонне и Ланеца, обаче за тихото и потайно Гого се мълчи. Какъв ли е бизнесът му, та толкова се крие?!

# 1 462
  • SF
Никакъв.
Прилича ли ти на бизнес и успял човек? Наслаждаваше се на лидълския сладолед от кутиите.
Сигурно има добър стандарт на живот и си купува качествени чорапи и колани, но е далече от ерудицията на завършил престижни университети за милионерчета.

# 1 463
Като гледам ББ как лъже този сезон без мярка, нищо чудно и милионите на Гого да са в недвижимо имущество, телевизори, телефони, кристални сервизи 😏

# 1 464
Чудя се как ли е придобила жилището в Дубай, вероятно е подарък от някой мъж.
Снощи Ивонне загатна, че не е сама. Каза нещо от рода на "аз и още един човек", за когото май се грижела или той се грижел за нея. С това гъгнене в говора не мога да разбера добре какво говори.

# 1 465
  • SF
Всъщност е преувеличено. Не ни лъже. ББ няма и не трябва да има достъп до нотариални актове, проверки на имущество, притежания, разследване на придобиването им, банкови сметки, участия в сделки и т.н. Явил се е на кастинг, казал е, че живее в Италия, живее добре, притежава десетки левове и ето ти го образът на милионера е запълнен!
Къщата във Владая вчера стана къщичка, но на кастинга на въпроса Смяташ ли се за успешен, Пламен е отговорил с да! Как да не съм! Карам тир в Чикаго. Там се печели много. Имам и втори тир, който съм дал на племенника, имам и трети на партия с приятел. И на всичкото отгоре съм диджей.
И Георги го е играл богат, и Ивоне чак снощи им каза, че си е загубила банкерски милионите.

На кой милионер му е хрумнало да седи 2 месеца в Къщата на Биг Брадър, да чака ред за 1 тоалетна, да търка креватите, да се прави на лампион за парче пилешко месо веднъж на 3 дни, 5,6 см луканков салам и да гребе от кутия сладолед от Лидъл (6,80 на промоция), да го обиждат, обсъждат, да се включва в клюки и скандали? Кой милионер зачака на голямата награда която Биг Брадър и се е приготвил  да го правят на маймуна цели 2 месеца, вместо да завърти още един милион за същото това време.
2 месеца са много да си аут от света и да рискуваш да не си в час с динамиката му. Ако на фондовата борса ечемикът се е сринал, а той продава ли продава, без да знае?????

# 1 466
Дойдох да ви се поФала с недвижимото си имущество. Имам телевизор, тостер и чушкопек....на мое име. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Тук сте се събрали все богаташи. Аз даже чушкопек нямам. 🙈

# 1 467
  • SF
Лъжат! За кутия сладолед го правят! Чушкопеците не са поименни!!! Нито тостерите!!!

# 1 468
На мен ми стана весело Георги като добави, че от трите му къщи в Карлуково едната е в самото село.

# 1 469
  • somewhere over the rainbow
В общи линии каквото и да направи Ивонето, все е в грешка 😂 Ако ги прегръща, защо ги прегръща...било гнусно, ако се кара, защо се кара, каква е тая че ще им дава наклон...То няма угодия.. Понеже ние никога не се караме и не повдигаме тон в реалния живот, затова и тя няма право дори веднъж да избухне 🤓
Повдигам тон и още как. Само че такива авторитарни изказвания, като "Само мен ще слушате" си позволявам единствено пред децата ми. Нейното е абсолютна липса на усет кой какъв е и пред кого какво. Но то какво да очакваш от човек, който сам не знае какво е.

Общи условия

Активация на акаунт