BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 354
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 290
Някой писа по напред, че Ванеса ходи с бившо гадже на русата Златка. Кой по- точно ?

# 1 291
  • SF
Джизъс! Simple Smile

# 1 292
  • София
В общи линии каквото и да направи Ивонето, все е в грешка 😂 Ако ги прегръща, защо ги прегръща...било гнусно, ако се кара, защо се кара, каква е тая че ще им дава наклон...То няма угодия.. Понеже ние никога не се караме и не повдигаме тон в реалния живот, затова и тя няма право дори веднъж да избухне 🤓

# 1 293
  • София
Имало е някакъв лайф или нещо такова с Косара, Анджела и предполагам жената на Георги понеже неговия профил се вижда. Там някакъв от етноса твърди, че той е жиголо, клиентите му са мъже и Галин бил зарязал Еди кой си заради Виктор. Виктор също бил жиголо на Георги Балкански.

https://www.facebook.com/share/v/15EVgarEz9/?mibextid=K35XfP

# 1 294
Много го владее тоя ритъм Марио, да става мил, спокоен и добър СЛЕД като е подлудил някого
Което само влудява двойно, щото даже не можеш да се скараш с него като хората...

Иначе ми прави впечатление как всяка форма на морал бива определяна като "псевдо" в коментарите в темата и всеки опит на участник за каквато и да е принципност биват автоматично отхвърляни като невероятни.
За съжаление не съм Криси Патрашкова, та да извадя някое мъдро заключение я за българското общество, я за разликите в поколенията.

# 1 295
Някак много набързо мина този сезон. Досега гледахме само Виктор/Теодора и айде сезона свършва. А те една сюрия вътре, която не "опознахме". Дано утре излязат Георги и Виктор.

# 1 296
Мен. пък, Теодора и Виктор не ме забавляваха достатъчно. То пък поне целувка да имаше, а то нищо?
Чудя се защо тази година няма коалиции, така, от повече от двама?
Всички се разбират като едно голямо семейство. Кастинг.

# 1 297
  • Варна
Аз си харесвам Ивонне и дори сексуалната й обсесия ме забавлява и не е стигнала на етап да ме дразни.

# 1 298
Имам усещането, че хората които стоят зад сценария на този сезон, истат да ни покажат, че българските жени като цяло не стават. Кратко обобшавам мнения за дамите в къщата..
Кристина- психически лабилна глезла в абстиненция
Анджела- продава голотата си за пари
Козара- психопатка с мания за насилие
Веселка- дебелана и злобарка, която излага на показ комплексите си по вулгарен начин
Теодора-- голямо его за външност, интелект и възпитание, без всякаква реална преценка
Атижа- безгласна буква, глуповата кукла с напомпани задни части, която няма против да ги пляскат приятелски
Ванеса- неуравновесена скандалджийка и драма куин
И на финала трябваше вероятно да излезе, че единствен Ивон е "достоен" за победител и "жена" за подражание

# 1 299
И на финала трябваше вероятно да излезе, че единствен Ивон е "достоен" за победител и "жена" за подражание

Добра теория, ма в такъв случай не е трябвало да вкарват мъжете, които са вкарали, че накрая да не излезе как Ивоне е повече мъж от тях... Simple Smile

# 1 300
Имало е някакъв лайф или нещо такова с Косара, Анджела и предполагам жената на Георги понеже неговия профил се вижда. Там някакъв от етноса твърди, че той е жиголо, клиентите му са мъже и Галин бил зарязал Еди кой си заради Виктор. Виктор също бил жиголо на Георги Балкански.

https://www.facebook.com/share/v/15EVgarEz9/?mibextid=K35XfP
Това ми прилича на кризисен пр за цигането.   
Все пак е на елиминации и си мислят,че така ще намалят шансовете на Виктор.  Нивото е под марсианската падина

# 1 301
# 1 302

Добра теория, ма в такъв случай не е трябвало да вкарват мъжете, които са вкарали, че накрая да не излезе как Ивоне е повече мъж от тях... Simple Smile
Факт е, че Ивон играе в мъжкия отбор и отстрелва успешно женската конкуренция. Наред бяха Веселка и Ванеса, ще остави само придворната си слугиня Атижа. Мъжкият отбор на финала е почти непокътнат, дори Петър с усилията на ББ можеше все още да е вътре

# 1 303
Ивон си казва, и тя, че е успяла. Да, успяла е да се трансформира от мъж е жена успешно. Това е много труд, много операции - бюст, нос, челюст, чело, вагина, и накрая адамовата ябълка и гласче. Тя всичко това го е преживяла.

Сега живее, където си иска. Занимава се с каквото обича, какво още му трябва на човек. Има милион фенове в мрежите.
В крайна сметка всички казват, че и симпатизират, на жената Ивон. Познава и жените, и мъжете. Инфлуенсър е тя и модел, организатор на събития.
Само не разбрах това име "Тихина" как го е докарала?

# 1 304
Тоя милион фенове... някъде при торбите с пари на Гошо ли се намират?

Общи условия

Активация на акаунт