BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 441
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 155
ББ е игра, а Марио е най-успешният играч този сезон. Провокира ги да излязат от измислените си образи, после кротко и търпеливо ги оставя да се излагат. Никой там не е себе си, всички се стараят да надиграят останалите. На него до сега му се получава.
Не мисля, че Марио е чак такъв стратег. Идва му отвътре да ги дразни. 😁 И ако трябва да сме честни, той е толкова харесван просто защото другите не са харесвани.

# 1 156
  • Sunshine state
Мен в днешния епизод Гого ме издразни. Доста е заядлив и наистина не му се получи спора с Георги. Точно и той е като Ванеса - фалшив и все да се направи на по-извисен от другите. Правилно й го каза Атижа на Ванеса да не се меси. Ивонне също ми хареса как ги нареди двете с Веселка.
С риск да бъда обявена за луда искам Ланеца, Марио, Ивонне и Атижа на финал. Че даже и ревльото Виктор. Тия са ми най-автентичните образи. Останалите 👎🏻

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 03:41 от Pupitka

# 1 157
Най-точният коментар до сега! 👏

Мен в днешния епизод Гого ме издразни. Доста е заядлив и наистина не му се получи спора с Георги. Точно и той е като Ванеса - фалшив и все да се направи на по-извисен от другите. Правилно й го каза Атижа на Ванеса да не се меси. Ивонне също ми хареса как ги нареди двете с Веселка.
С риск да бъда обявена за луда искам Ланеца, Марио, Ивонне и Атижа на финал. Че даже и ревльото Виктор. Тия са ми най-автентичните образи. Останалите 👎🏻

# 1 158
Знаете ли какъв е бизнесът на Гого? Милионер ли е наистина?

# 1 159
  • SF
Всъщност сега осъзнавам, че “Паци” и Веселка стигнаха до финалната седмица???

Това е най-разочароващият момент от снощи, въпреки обиди, истерии и зле разбрани обяснения.
Исках и двамата да не са. На финала, когато зрителите гласуват, тези първи излитат, това е ясно, но не исках да се заблуждават, че са по-специални, защото са финалисти, а и двамата го имат този тренд.
Мисията с целуването не ми хареса.
Харесах реакцията на Георги, който отказа да я изпълни, но понеже е изпълнителен, се подчини на заповедта на ББ.
Имаше някои много нелогични за зрителя номинации, което означава, че са стратегически.
Например Радо номинира Атижа с възпитателна цел - да оформи характер у нея.

# 1 160
# 1 161
  • SF
Абсолютен сталкер е Вектор.

# 1 162
ББ е игра, а Марио е най-успешният играч този сезон. Провокира ги да излязат от измислените си образи, после кротко и търпеливо ги оставя да се излагат. Никой там не е себе си, всички се стараят да надиграят останалите. На него до сега му се получава.
Марио има класическа пасивно-агресивна стратегия на човек, свикнал да се изживява като жертва.
Докарва до лудост човека отсреща, след което бие рязко спирачки и превключва на дзен състояние: "какъв хубав ден, колко съм аз спокоен и добър човек, обичам хората и вселената...я, ти защо плачеш?"
Много го владее тоя ритъм Марио, да става мил, спокоен и добър СЛЕД като е подлудил някого

Класика

# 1 163
  • София
Аз не знам как снимаш такова видео, без да припаднеш от смях. 🤣🤣🤣

# 1 164
Бях се притеснила, че съквартирантите не номинират Марио и аз няма да има за кого да гласувам. Слава богу се поправиха част от тях и във втората номинация си го "подкрепиха". И аз понеже не искам да разчитам на това, че Марио е сигурен спасен, директно му лепнах положителен вот. От другите трима, който и да си тръгне ми е все тая.

# 1 165
  • София
И аз гласувах за Марио. Не мисля, че му е сигурна победата, особено срещу Георги. Знаем как ще се активират събратята му, за да го подкрепят. Предполагам, че ще изгонят Виктор. Да си ходи при Беба, че вече тотално изтрещя.

# 1 166
Не мисля, че Марио е чак толкова голям дразнител. Ако му се скръцне със зъби, млъква и се изолира. Той не понася скандали. Ако сте забелязали, избягва да повишава тон. Обаче съквартирантите продължават да го номинират, на принципа "стъпчи падналия".
Големият дразнител е Ланеца. Голяма латерна. Няма затваряне на устата и все отгоре да изплува.
На Марио ще му е много трудно тази седмица. Ланеца има голяма агитка.
Дано Венеса да изхвърчи.
Радо допълзя до финал, все по периферията. Animal Mouse
Трябваше Пацо и Веселка да бъдат номинирани, но Виктор сам се навря сред шамарите след пошляпването на Атижа.

# 1 167
Охоо, Ивонне си показа характера най-после. Явно повече време ѝ е трябвало. Падна ми в очите. Така като гледам Марио остана най-нормален.

# 1 168
НАй-големите пълнители и мекотели останаха за финала. Очаквано. Още не съм решила за кого ще гласувам. Ще реша в събота. Да видим и оставащите епизоди.

# 1 169
Теодора трябваше да стигне напред за сметка на Веселка и Паци. Не я харесвам, но тя и Виктор избутаха сезона, а Паци, Веселка и Гого бяха като мебели през повечето време

Общи условия

Активация на акаунт