BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 497
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 140
Всъщност сега осъзнавам, че “Паци” и Веселка стигнаха до финалната седмица???

# 1 141
Атижа най накрая спря да бъде внимателна и каза истината, на Ванеса, че се меси в чужди отношения, и е направила проблем, за нещо, което самата нея, не я е притеснило.

# 1 142
Гласувах за Марио. Който и от другите да си отиде, все тая, преиграват без мяра. Предпочитам да е Ванеса, не понасям такива праведници, дето с лупа търсят сламката в чуждото око, а са безкрайно толерантни към себе си. Зарибява Гого през цялото време, уж за партньорите си говорели, ха ха, а какво щял да каже Петър се кахъри.

# 1 143
Веднага пуснах глас за Марио! При наличието на конкуренция от махалата, предпочитам да не го оставям на случайността. 😁

Абсолютно, тази седмица може да му е най-трудна за вота, и аз отивам да гласувам за Марио.

# 1 144
Атижа най накрая спря да бъде внимателна и каза истината, на Ванеса, че се меси в чужди отношения, и е направила проблем, за нещо, което самата нея, не я е притеснило.
Което много тук си го мислехме, че и писахме Smirk

Прекален светец и богу не е драг.

Ванеса наистина май си е харесала ролята на морал раздаваща пуританка и се самонавива и вживява докрай. Нищо че със стъклото много се постара.

Между другото, тя изглеждаше много нелепо в костюма си, приличаше ми на някакъв скакалец.

# 1 145
Гласувах за Марио. Честно казано през този сезон не ми хареса, че почти всички вотове бяха положителни, тоест кой да остане. Надявам се следващия сезон да включат и отрицателни вотове.

Към Виктор вече изпитвам огромна непоносимост. Сълзи, сополи, снимки, халати. Страшно отблъскващо, обсесивно поведение. Беба и Виктор бяха малко "Ергенът" пиниз. Голяма любов, голямо нещо в изолирана среда, но май една двойка не оцеля в онзи формат, та и тук ме съмнява да излезе нещо по-различно.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 00:30 от CandyVibe

# 1 146
  • София
И аз гласувах за Марио, дано да спечели той. Ще се изядат от яд 😃

# 1 147
Айде големия образ да си ходи вече.
Толкова номинации правеше циркове да се спаси. Единият път прецака Ивонне, другият път измами всички да пуснат часовника, за да спечели имунитета.
И на мен, голям е образ 😅

Има промо от номинациите, а не млад ланец на постнатото видео.

На мен си ми излиза видеото, не знам

# 1 148
А някой знае ли как е истинското име на Атижа? Все си мисля, че е Атидже...😏

# 1 149
С риск да съм досадна… каква е наградата този сезон, не мога да намеря информация?

# 1 150
С риск да съм досадна… каква е наградата този сезон, не мога да намеря информация?
Автомобил и 100 хиляди

# 1 151
Така е! Аз изобщо не му симпатизирам. Не бих желала да ме разбирате погрешно. Просто видеото е смешно 😁

Айде големия образ да си ходи вече.
Толкова номинации правеше циркове да се спаси. Единият път прецака Ивонне, другият път измами всички да пуснат часовника, за да спечели имунитета.
И на мен, голям е образ 😅

Има промо от номинациите, а не млад ланец на постнатото видео.

На мен си ми излиза видеото, не знам

# 1 152
  • София
Няма как да гласувам за Марио..Той е самото противоречие, Ин и Ян живеят в него, както те благославя, така в следващия момент почва да те псува.. Много лъже, всички го потвърдиха, а с този овчи поглед, събира симпатиите на зрителите без значение какво прави и говори. Бие го съчмата та знае ли се..и за какво му беше да маже балона..какъв замисъл вложи???

# 1 153
ББ е игра, а Марио е най-успешният играч този сезон. Провокира ги да излязат от измислените си образи, после кротко и търпеливо ги оставя да се излагат. Никой там не е себе си, всички се стараят да надиграят останалите. На него до сега му се получава.

# 1 154
  • София
И аз да съм вътре и да ме дразни и псува, ще изляза от образ, от кожа и от всичко....

Общи условия

Активация на акаунт