BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 521
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 125
Веселка какво просто парче е. Гордее се публично, че не слушала нито майка си, нито баща си. Няма респект към семейството си, няма възпитание и такт, кое къде може да дрънка.
Е, поне има вкус към дрескода JoyJoyJoy

# 1 126
Веднага пуснах глас за Марио! При наличието на конкуренция от махалата, предпочитам да не го оставям на случайността. 😁

# 1 127
На Гого наистина му се губят думите на български и го оправдавам. Първия път беше, когато му подсказаха как е на български справедлив. Иначе говори книжовно правилно.

# 1 128
Може би ще си тръгнат двама, предвид, че са номинирани четирима, а явно наближава финала. Да се хващат Гошу и Виктор, и навън.
На мен пък ми хареса как Веселка не замълча на Ивонето. Гошу снощи беше ок със шляпането, днес имал дъщери ала бала... Ванеса като го скастри как изглежда позицията му, че е баща и т.н. и обърна палачинката, мазника.
Някой ако има желание може да обобщи, кой кого номинира, аз не гледах внимателно.

# 1 129
КремонаЛиза, езикът ти на изразяване е жлъчен, затова се набиваш в очи, а не с мнението си.

# 1 130
Защо всички мъже в къщата се натискат на Марио? Виктор го бара за задника, Ивоннчото щеше да му изяде главата от мляскане. Защо Ванеса не се намеси да го защитава...какви са тези двойни стандарти..за Атина може, за Марио не...

# 1 131
Айде Виктор май ще изгори. Може и Ванеса.
Дано да е Ванеса.Тя беше много нещастна от това,че Беба и Виктор са я отсвирили,а тя много им е помагала,Но,когато пуснаха видеата за това какви разговори е водила с Беба и  особено с Виктор за да му "помогне",аз останах с впечатлението,че настройва двамата един срещу друг.Никой не й е търсил помощта,но според мен тя искаше да ги раздели.Не ми харесва ,ама изобщо не ми хареса какъв скандал с дни  оформи тя"будната женска съвест,най-чистия човек/който сериозно и постоянно манипулира Гого/за случката между Атижа и Виктор.Атижа няма проблем,но тя има,заради Атижа и въобще жените .Но когато Виктор я мачкаше нея самата нищо лошо нямаше.Радваше се и се смееше.Нали?А и тя иска той да се извини на Нея...ХМ!Лицемерна е .И подла.Дали пък не иска Виктор и да му отмъщава за това,че не тя е неговата муза?

# 1 132
Смях се от сърце Мамасита като обясняваше Веселка как все гледала да се бута край Гого и блеела.
Гласувах за Марио, той си ми е фаворита.
Някак съм убедена, че Ланеца и Ванеса ще си ходят тази седмица.

# 1 133
Не знам дали не сте го пратили тук вече, но ето Ланеца като по-млад 😂

https://www.facebook.com/share/r/1JH8LNeJJU/?mibextid=UalRPS

# 1 134
Има промо от номинациите, а не млад ланец на постнатото видео.

# 1 135

На мен си ми излиза видеото, не знам

# 1 136
  • София
Даа, видяхме го Ланеца на младини...по-напред го имаше..

Марио е на двата бряга, не случайно имаше такъв въпрос от ББ, както и въпросът за човек със сменен пол. Това, че ББ ни излъга, не означава нищо...Рано или късно истината ще излезе.

# 1 137
И на мен, голям е образ 😅

На мен си ми излиза видеото, не знам

# 1 138
  • София /Абсурдистан
Веска днес беше прилично облечена, да се отбележи.

# 1 139
Мисля да гласувам за Ванеса. Марио е ясно, че ще остане. В драмата Атижа-Ванеса-Виктор съм на страната на Ванеса, дори и да е пресолила леко манджата. Поведение като това на Виктор не бива да бъде толерирано. И ми е доста странно, че тук постоянно се повтаря, че щом Атижа нямала нищо против то няма проблем. Колкото повече жени позволяват фриволно поведение на мъжете, толкова повече мъже ще си позволяват да се държат неуважително с нас. Това, че се е напил не го оневинява. Атижа ми олекна на мен и както писа една от вас тук, май не е добродушна, а по-скоро глуповата. Въобще не можа да се справи с тази ситуация по достоен начин.

Общи условия

Активация на акаунт