BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 474
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 440
В сайт за скъпо платени транскомпаньонки в Италия, е продавала тялото си колоритната Ивонне. Това става ясно от логото на страницата за ескорт. На кадрите блондинката е преди част от операциите, но вече има гърди, устни и външност на жена.

Гримьорът Валентин Кулагин разкри веднага след старта на „Биг Брадър“, че Ивонне всъщност е била мъж и се е подложила на операция за смяна на пола. По думите му тя е Иван, подложил се на редица интервенции, докато се превърне в това, което виждаме днес.Елза Парини също написа по неин адрес, че е транссексуален мъж, сменил пола си преди години. https://-spam093-/razkritia/lasna-skandalnata-istina-za-ivonne/233512

# 1 441
  • Враца

Бай Гоше Тъпото защо не каза откъде носи чувалите с парите? За НАП щеше да е интересно.

Ало измами.

# 1 442
  • София
Аз чак сега гледам епизодите от тази седмица понеже нямах време. Леле, Виктор как я дръпна Ванеса да ѝ благодари, че е дошла при него Беба като е тръгнала. Направо като кукла я дръпна за ръката.

Обаче съквартирантите май съжаляват, че си тръгна тя вече 🤡

# 1 443
В сайт за скъпо платени транскомпаньонки в Италия, е продавала тялото си колоритната Ивонне. Това става ясно от логото на страницата за ескорт. На кадрите блондинката е преди част от операциите, но вече има гърди, устни и външност на жена.

Гримьорът Валентин Кулагин разкри веднага след старта на „Биг Брадър“, че Ивонне всъщност е била мъж и се е подложила на операция за смяна на пола. По думите му тя е Иван, подложил се на редица интервенции, докато се превърне в това, което виждаме днес.Елза Парини също написа по неин адрес, че е транссексуален мъж, сменил пола си преди години. https://-spam093-/razkritia/lasna-skandalnata-istina-za-ivonne/233512
Тези снимки отдавна се появиха и съм почти убедена, че това не е тя. Ръцете са по-малки от тези на Ивонне, бедрата и дупето също са различни. Също, тя е в Монако, не в Италия.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 18:20 от Lilly_85

# 1 444
  • София
Много знае тя, че е трябвало да си измисли друга държава на пребиваване! Тя на какъв език им говори на онези в Монако? На монакски ли?
Аахаахахахаххахахахахаха! Топ, чуек, топ! 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 445
Назад съм с епизодите, не ме впечатли скандалът, дето спретна Ивон. Очаквах грандиозно да ги насоли и нахока, а то нищо особено.
Вики ми е пълен палячо, но пък добри майтапи и меме-та се създадоха по негов адрес. Анти- герой и анти- сваляч, живеещ в заблуди, че ще спечели играта и принцесата Беба.
Вече са ми безинтересни всички, само дано не спечелят Веска или Ванеса.
Едната е безлична интригантка с комплекс, че е нехаресвана ( но и не прави нищо по въпроса), а другата - неуравновесена псевдо- моралистка и интелектуалка с претенции .

# 1 446
Освен за халата, се притеснявам да не би Радо да спечели. Не става за нищо тоя.
А не се знае дали за нищо не става ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 447
Освен за халата, се притеснявам да не би Радо да спечели. Не става за нищо тоя.
А не се знае дали за нищо не става ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Бе той става още, за жени 40+ е таман, хубав мъж е.
Чета по фейсбук, махалата се активира в подкрепа на Ланеца. Марио също има много силна агитка.
Знаем ли кои са коментатори довечера? Беба ли ще е за Виктор?

# 1 448
А куче и котка водят ли се движимо имущество?
Добро утро! Да, според нашето законодателство, домашните любимци са приравнени на движими вещи.
Преди да се включа с мнение що-годе адекватно, ще прочета назад страниците.

# 1 449
  • Sofia
Бай Ивон подозирам ,че ще се развихри дните преди финалът.
Може и тогава да се разкрие.

# 1 450
Изгледах Мачкаста с Теодора.Интересен е .
Както вече знаем малко преди да влезе в Брадъра се е запознала с Велин ,казала му е ,че ще влиза  той не е бил доволен,но няма как.По-принцип не е искала да е известна ,но я кефи сега че я знаят навън ,разпознаваема  е.Очаква и да има повече ангажименти и за снимки  и прочие . От предния сезон и допадат Джино Бианкалана и Коцето ,но с Коцето са били семейни приятели ,знаели се одавна и изказа суперлативи и за него.Не казва сега дали вече е избрала Велин занапред /явно чака Викчо да говори с него/.Относно видеоразговора в къщата между Виктор и Велин ,гледала го е и коментираха думите на единия,че "вратата се затваря отвътре " а Велин казал по-нататък ,че" вратата е заключена вече" .Laughing Виктор имал Бербер шоп.С него много са си говорили и за предишните си любови.За спечелване на наградата освен Виктор ,каза и за Радо и Гого .До сега винаги е била с Алфа мъжкари.Работата и в салона била изключително много.Брат и е футболист.Имала е връзка с Митко Митков от ЦСКА.Прякорът и "Беба" идва от родилния дом-акушерката казала на родителите и "Каква красива бебка " и  дори  родителите и така я наричали .

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 08:48 от Еlpida

# 1 451
  • SF
Досега винаги е била с алфа мъжкари, но вече може да реши да смени.
Бебов намери ли халата? Ако трие алфа сълзите със снимката, ще се разпадне и после... няма заспиване! Всъщост има. Яко алкохол и се получава работата със Sleeping

Някой по-напред изказа мнение, че Гого, Гошо, Пешо, Радо, ПЛАМЕН, моля ви се!, па даже и Мамасита говорели добре български. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
То зависи и от гледната точка, де. Ама днес още се спори заради пънка или заради банки са заминали осемте милиона виетнамски донги на мамаситка. Колко нощи не е спала, за да ги изкара и накрая... Пацо по-богат от нея!!!  Вместо да ги даде за хормони, гърди, коси и устни, тя взела, че ги загубила. В една куца банка ли си е държала милионите или ги е разпределила в много и всичките са я завлекли??? Горкото то уонаби.
А Гого няма акъл да развие бизнес за милиони. Той си е детенце. В споровете затапва, извън споровете го няма никакъв. Мислене на бизнесмен - нулево!

# 1 452
Падрето е като току що излязал от Старонемски Декамерон.
Със всичките му достойнства.
Апропо, останах с впечатление, че реакцията на почти всички при меренето на финансовите им достойнства, е малко първосигнална. Пак ги шибнаха по егото.
Не се виждат всеки ден, толкова елементарни частици, събрани на едно място.

# 1 453
  • Варна
Виктор сериозно ли говори със снимката на Теодора ОТНОВО и й показва как Паци, Радо и Гого ядат сладолед...
Вече ми става много гнусно да го слушам, защото се чува една слюнка постоянно да се върти в устата му докато говори, плюс същия звук се чува и като целува снимката на Беба и свекърва му.

За мен Мамасита ги хвърля умишлено на черешата и се бъзикаше с тях с оргазма. Повечето на масата бяха мъже и театъра и закачката бяха с тях и за тях.

Другото, с което ги пусна по пързалката както с бройката мъже беше и със загубената сума, колко бяха там милиона.
Загубила е да, тук не лъже, но не толкова.
За мен като стане въпрос за нещо, което се измерва с число, тя обича да хиперболизира.

# 1 454
Ивоннето никога не е имала много пари, които да са само нейни според мен.

Общи условия

Активация на акаунт