BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 585
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 425
Пънкарските истории, аз ги чух като банкерски истории...
Сигурно си права.Аз се учудих как всички приеха обяснението за  пънкарските истории,а то били банкерски.Така е.

# 1 426
Ивон не може да прецени обстановката, живее извън БГ. Гого Милионера - и той. За нея е важно, че е участвала в предаване и е финалист/ка.

И понеже всички се оплакват, че предаването е скучно, Мамасита се постара да изиграе малко етюди.
Аз се чудя с българския добре се справя Мамасита, че и 'р'то е автоматизирано, когато викаше, пак си казваше "Р". Атижа - при нея си личи, че живее другаде. Трябваше и Мамасита да е така, ако живее в Дубай, Монако, Швейцария, Испания  и още къде беше... Чужди думи не казва и Гого, и Пацо.
Мамасита каза, че е отраснала основно в България и отчасти Испания. Предполагам е учила тук. Пацо е емигрирал около 1990-та, тоест е бил 25 годишен. Също е завършил тук, а и нали е чалга диджей - предполагам комуникира основно с българи в Щатите. Няма да се учудя, ако английският му е зле. При Петър е същата история - отраснал и учил в България. И тримата си говорят езика като роден. Не са го забравили.

А р-то на Ивонне е говорен дефект, доколкото разбрах. Не е свързано с това, че комуникира предимно на френски.

# 1 427
Една мамасита #natural
Може да мине и за Нани от Ергенът Joy

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 00:30 от me_for_president

# 1 428
Голяма мистерия обаче. Загадката на 21 век. Транс ли е Ивонне или не.

И защо ако е, всички го крият.

# 1 429
  • София
Както върви победител ще е Георги или Марио. Хора, нека се постараем да е Марио, моля ви се 😃

# 1 430

Защото Краси Ванков явно се мисли за много "умен", всички останали пасем трева и може да си прави гаргара и да подценява драгия зрител като разиграва тъпа игра на въпроси и отговори

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 00:45 от Catfish

# 1 431
И аз чух “пънкарски истории”. 🙃
А Бебо какво искаше да каже в отговор на Радо за апартамента с “ Абе не е точно така”? Вече го продаде и купи друг в Левски Г, пък сега…

# 1 432
Малко инфо за Ивонне:

Животът на Ивон Рей е смесица от култури и светове. Тя е родена в Москва, израснала е в България и южна Марбея (Испания), а днес живее между Монте Карло, Дубай и България. Майка й е от испано-унгарски произход, баща й е българин. На този коктейл от екзотика в кръвта си тя дължи своя пламенен темперамент и неподправена харизма и стил. Ивон Тодорова, както са истинските й имена, е артист, който се развива успешно в шоубизнеса. Тя също е успешен инфлуенсър. Ивон Рей има повече от 1 милион последователи в Instagram. Те следват всяка нейна стъпка в нейния пъстър живот, изпълнен с много пътувания, забавления и вълнуващи срещи с популярни личности от цял свят. Днес нейният пътеводител в живота я приветства и като журналист. Тя е член на екипа на списание RUS Monaco, както и успешен организатор на модни и лайфстайл събития. Да, това е много малка и избрана част, представяща Ивон Рей. Тепърва ще се занимаваме с нейния Godo la vita!* - както е нейното мото

# 1 433

Амии, според мен е, но и не е длъжна да го казва, може да е била мъж, но сега (и то май отдавна) живее като жена.

Чуденката ми е защо Биг Брадър зададе въпроса дали има транс участник и отговорът беше "няма"...

# 1 434

А нужно ли е афиширане? Какво толкова ако се е родила мъж и в последствие е решила, че се чувства по-добре като жена? Имала възможност - минала през нужните корекции, за да се чувства добре. Не е като недоразуменията в щатите - с мъжки черти, набола брада и в същото време да носи женски дрехи.

То няма угодия просто. Когато LGBT хората искат все пак да се заявят по някакъв начин, веднага биват обявени като развратници, содомити, боклуци и прочие. Ако не искат да обявят сексуалност или смяна на пол - пак са криви.

# 1 435
Абе важното е Виктор да говори на снимката!
Чуек, честно аз сА притесних как ша отиди в София кату няма собствьен апарамент? Какво ши продаде?
Как и къдье ши живеят с Беба? Ни знам, ни знам...
А, не се притеснявай той е математик и си е направил сметката. Омайва я с лъжливи глупости за апартаменти, бизнеси и тн, които ще продава, за да е с нея. Заглушава и разума, като и фокусира вниманието към празни приказки за лудата му любов, желанието му за деца от нея, гали женското его с постоянни комплименти и така, докато се влюби набързо в него, без да я остави да го опознае. В резултат на това, тя започна да  го чувства много близък и да играе за него. Например, когато трябваше да задава въпроси на съквартирантите преди да излезе, тя избра Гого, заради Виктор. Поиска само той да я изпрати до вратата, когато напускаше къщата и му каза, че ще направи всичко възможно той да спечели. Сега той целува снимки и халати, за да и напомня какво трябва да прави навън.

# 1 436
Георги е очевидно, че не може да пее, защо надува главите на съквартирантите?

# 1 437
Гошо ме накефи как ги нареди всичките и тази вечер, хахаха.  Няма нищо лошо в това да наречеш лицемерките "лицемерки", нали така?
Това не е от медия, а някой просто е публикувал снимка в профила си. Най-малкото като гледам на какъв английски е написано... "kiss" Grinning Или трябва да е "kissed" (целуна) или "kisses" (целува).

# 1 438
Гошо ме накефи как ги нареди всичките и тази вечер, хахаха.  Няма нищо лошо в това да наречеш лицемерките "лицемерки", нали така?
Това не е от медия, а някой просто е публикувал снимка в профила си. Най-малкото като гледам на какъв английски е написано... "kiss" Grinning Или трябва да е "kissed" (целуна) или "kisses" (целува).
Медиите едва ли се избиват да пишат за нашия транс, имат си достатъчно по-класни. Може Ивонски да си го е пуснал сам за реклама 😏 предполагам нивото му на английски е толкова. За всеки случай в нета има достатъчно инфо по въпроса. Ех, язък, толкова исках да му подражавам, а то греда

# 1 439
Ами тя си е Тлъстушка! И Мързелушка и Интригушка! 😃
Абсолютно вярно!
Гого и Ивоне имат еднакви гласове.
На Гого е по-тънък даже.

Общи условия

Активация на акаунт