BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 590
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 395
Крадецът вика дръжте крадеца е работата с тоя монолог на Жорж

# 1 396
Мляскането на ябълката е потресаваща гняс

# 1 397
  • софия
Абе важното е Виктор да говори на снимката!

Дали влиза с нея и в тоалетната?
Той сигурно и на други места ходи с тази снимка.Толкова елементаран елемент е, че няма накъде повече.
Ивоне има манталитета на Георги, но е мнооого по-обиграна.
От всички, ако тегля чертата, се оказва, че най-харесвам Гого, но не е сигурно колко показват от него.

# 1 398
Ивоне трябва да каже на Георги, че да вика на Веселка тлъстушка, е все едно на него да му викат Манго.

# 1 399
  • София
Такъв непукист е Тлъстушка, грам не я боли фара, кой как ще я нарича..

# 1 400
Гошо Ланеца бил дошъл да покаже себе си. Какво ли може да покаже той? Дрънчи на кухо, милия, но изобщо не го осъзнава. Дънинг - Крюгер.
Виктор свали гланца на снимката от целуване и рев. И с партмента в ''Меден рудник'' нещата са неясни. А Беба е принципна и крайна, чуек. Няма партмент, няма любов, разбиаш и. Точка.

# 1 401
Ами тя си е Тлъстушка! И Мързелушка и Интригушка! 😃
И аз съм много разочарована, че не я номинираха. Щеше да си замине като нищо!
Сега ще се перчи като Финалист от ББ! Смотла!

# 1 402
Моля ви гласуващите , имайте милост към своята съфорумка , изгонете първи Бай Разлат съд за разгаряне на въглища.Не зная на кого са му интересни тирадите му. Да си признае без бой тука , щото не вярвам да съществува

# 1 403
Всеки спомена доходи и имоти, само Гого не разкри заниманието си. Чак такова криене!
Атижа не е бедна според българските стандарти.

# 1 404
  • софия
Всеки откровен прост индивид възприема себе си като човек с остър език, а е просто простак, без възпитание и с много личностни лимитации.
Вари го, печи го, ц*г*нинът си е ц*г*нин.

# 1 405
Да не се окаже, че Гого е истинския Енигма ?

# 1 406
Айде, и Гошката се оказа с принципи. И най-важното - той не е лицемер и наградата ама никак даже не го интересува. Ванеса се уплаши и се е покрила. Явно ще се пази до зрителския вот. Пък аз не вярвах и че ще я номинират.

# 1 407
Ахахааа,Мамчето/Ивоне-хаха/ за това се прави на любеобвилна ,мила ,обича всички,харесва всички и очаква след като излезнат преди нея,да гласуват за нея.богатата,загубила 8милиона от някакви "пънкарски истории".ХАХА!Била артистична,давала повече от себе си -/на всеослушание след масажа на краката от Марио отиде да се пипа в тоалетната и да издава звуци/Учудва се,че България харесвала Марио,защото бил чистел,а не нея,която дава от себе си толкова много!?Тази женица е дошла с целта да ни ОМАЕ и ЗАБОГАТЕЕ с едни 50000 евро/които изкарвала за 1 ден/защото българките такова нещо като нея не  били виждали,а всички искали да приличат на нея/казва Гого/И да се метне в нов амтомобил.Живота ще продължи да е песен за пИпирудката.Тия тъпаци българите не са по-трудни за манипулация от европейските мъже,Тя се старае и ще спечели-Да,ама Не.Хич не е познала.

# 1 408
  • София
Пънкарските истории, аз ги чух като банкерски истории...

# 1 409
Всеки спомена доходи и имоти, само Гого не разкри заниманието си. Чак такова криене!
Със сигурност Гого е говорил за бизнеса си. Онзи ден като спориха с Гош се спомена нещо за служителите му… Прави ми впечатление, че като цяло този сезон категорично не излъчват нищо свързано с работата на съквартирантите. Казват каква им е професията и до там. Даже Виктор го цензурираха като каза, че ще си отварял барбер шоп в Левски Г. 🙄

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 00:10 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт