BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 596
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 410
В България няма много жени като теб, Ивонне.

Даже и на нея й стана смешно.
Ивон Рей пред Атанас Месечков две години назад:
Атанас: Ти си българка по бащина линия, откъде идва името Ивон Рей?
Ивон: В Монте Карло всички ме наричат regina, което означава кралица, и реших да бъда Рей, може да се използва и в женски и мъжки род, и реших да се нареЧа Ивон Рей.

# 1 411
Ванеса наистина се е свила. Само прегърна Веса и изрази съжаление за обидната дума.
На Атижа никой не й казва как се произнасят думите, никой не я поправя. Тя възприема и би могла да се научи да говори по- правилно на БЕ.

# 1 412
Те поне половината там е по-добре, че не я поправят🙂

# 1 413
Ивон не може да прецени обстановката, живее извън БГ. Гого Милионера - и той. За нея е важно, че е участвала в предаване и е финалист/ка.

И понеже всички се оплакват, че предаването е скучно, Мамасита се постара да изиграе малко етюди.
Аз се чудя с българския добре се справя Мамасита, че и 'р'то е автоматизирано, когато викаше, пак си казваше "Р". Атижа - при нея си личи, че живее другаде. Трябваше и Мамасита да е така, ако живее в Дубай, Монако, Швейцария, Испания  и още къде беше... Чужди думи не казва и Гого, и Пацо.

# 1 414
  • SF
На Атижа никой не й казва как се произнасят думите, никой не я поправя.

Е, кой да й каже как се произнасят думите??? Виктор ли, Ивоне ли? Или Георги?

Аз пО се притеснявам за червения халат. Къде изчезна? Да не го е носил в 00 и да го е зацапал.

# 1 415
Аз мисля, че Биг брадър нарочно реши да осветли баровците, които се праскаха за такива при влизането си.
Един Гого стабилно застана с позиция зад титлата си милионер, като по всяка вероятност е със семеен бизнес, който е добре функциониращ и сигурно вложенията са активите.
Всичко останало от къщата увехна.  Ни Радо, ни Пацо са богаташи, български бизнес ако не си олигарх, всичко е мъка и креташ, колкото да си в джаза.
А Ивоне дето едва преживява от дубайския наем, по какви критерии изтъква, че живее в Монако, като за там си има строги правила -
"Шaнcoвeтe зa пoлyчaвaнe нa paзpeшeниe зa пpeбивaвaнe в Moнaĸo ca caмo зa тeзи, ĸoитo ca гoтoви нeзaбaвнo дa дeпoзиpaт 500 000 eвpo в бaнĸoвaтa cи cмeтĸa, ĸoитo нe мoгaт дa бъдaт изpaзxoдвaни, и в cъщoтo вpeмe мoгaт дa дoĸaжaт чиcтoтaтa нa тeзи пapи. A бaнĸoвaтa cмeтĸa e нeoбxoдимa пoчти пoвeчe oт пacпopт: щe ви тpябвa, зa дa нaeмeтe aпapтaмeнт, дa cи нaмepитe paбoтa и дa извъpшвaтe финaнcoви тpaнзaĸции в cтpaнaтa. Ocвeн тoвa cпeциaлнo oбyчeн cлyжитeл щe гo yпpaвлявa, дopи aĸo мoжeтe дa нaпpaвитe вcичĸo caми и нe ce нyждaeтe oт ничии ycлyги. Toвa ca пpaвилaтa."

# 1 416
Lilly_85, представиха Гого като милионер, ама това не е професия. И Джино Бианкалана уж беше милионер, служители имаше, ама се оказа, че нещата не стоят съвсем така.

Аз пО се притеснявам за червения халат. Къде изчезна? Да не го е носил в 00 и да го е зацапал.
Ванеса например, Радо, Веселка...

# 1 417
Има ли някой, който вярва на Виктор? Със снимката, халата и всичките му обяснения, даже съквартирантите му не го вземат на сериозно, всеки го подминава.
Ивонне за мен e най-несимпатичния участник. Изобщо не я/го харесвам. Седя, седя, прегръща, целува, опипва и изведнъж изригна в скандали..на мен лично ми е неудобно да я/го гледам…

# 1 418
  • SF
Много знае тя, че е трябвало да си измисли друга държава на пребиваване! Тя на какъв език им говори на онези в Монако? На монакски ли?

# 1 419

Халата може вече да е изгорял. Скоро не се е оплаквал Виктор, че го боли фара. Grinning

# 1 420
Накрая се оказа, че всички са страшни лицемери …. Един свестен няма… Паднаха набързо маските преди финала !!

# 1 421
  • SF
Освен за халата, се притеснявам да не би Радо да спечели. Не става за нищо тоя.

# 1 422
На края на епизода правилно ли видях, че Георги си похапна сняг 😀

# 1 423
# 1 424

Общи условия

Активация на акаунт