BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 194
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 560
Ланеца ще го накичат като коледна елха..
Тъкмо ланците да са като гирлянди на елхата Joy

# 1 561
Веселка за мен е много по-голяма комплексарка от Ланеца и набиването на 130кг. й тяло в очите на хората го доказва.

Направи ли ви впечатление, че вчера Веселка каза, че независимо, че се показва тук и там, нямала пари и никой не я търсел за работа.

# 1 562
  • Сф
Обаче Ланеца ме кефи как им отговаря ,хаха табелата на Радо. Ще му изпишат вежди на Ланеца дружно. Голям смях 😂

# 1 563
Аууу Ланчо как ги бодна мъжкарите – Радо и Пацула. Кеф
Мързел и мишка

# 1 564
Имах чувството, че ще каже на Паци, че дъщеря му сме я видели цяла България какво представлява.

# 1 565
Георги изключително много ме изкефи - каза ѝ го на Веселка, Радо се изчерви на домат като чу истината за мързела, а ПацИ…няма смисъл да го коментирам този индивид, абсолютна мишчица си е цял сезон!

# 1 566
Веселка нали работила продавачка в хран.магазин.

# 1 567
  • Сф
Абе тоя Пацо така ли крещи и в Америка ?? Бах тоа ненормалник ..Head Band

# 1 568
Марио след всяка случка ходи при участниците да ги вкарва в правия път. Седят си Виктор и Радо, и Марио:

М. "Оттука нататък - внимавай с това пиене!"
Р: "Да, да, Вярно е.... Аз като цяло, брат, най-много гледам да не пия, бе."
М: "Според мене требваше да намериш подходящ момент и да се извиниш на всички за вчерашния ден, к'вото и да е станало".
В: "Ама за к'во! Аз ше се извинявам, ако се чувствам виновен! Брат! Аз не съ чувствам виновен, че да се извинявам! Ако тряя на някой да се извинявам, т'ва е на Атижа, ама тя не го чувства по същия начин."
М: "И мене ме фана за г*за все едно, беше ме сграбчИл, ако се сещаш, ама..."
В: "Еми и какво, да не е..."
М: "Не е, ама, не е мн приятно, както и да е."
Р: "Мноо се преескпонираха нещата."
В: "Мноо се преекспонираха нещата."

# 1 569
Халата на Теодора няма да стигне до финал ако Виктор днес излезе, убедена съм, че ще си го вземе в него…
А представи си,че Виктор не е чак толкова тъп (не мога да повярвам,че го написах!),и ако излезе днес,вземе,че скрие халата или снимката на Беба в къщата? Така на финала  ще сбъдне мечтата и да е последната в къщата:)

# 1 570
Свети Гого и Свети Иван явно са най-безупречните и светли образи в къщата. Смях в залата 🙄😄

# 1 571
Гош пак с празните обвинения към Пацо. Направо му вдигна акциите с това и с думите му българите.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:26 от Lilly_85

# 1 572
скучна лигла е леко iconic няма да лъжа

Искам да знам кой е дал етикетите на Виктор плс. Защо не показаха всичките? Rage

# 1 573
Веселка нали работила продавачка в хран.магазин.

Да, тя това каза, че въпреки, че е участвала в Къщата на инфлуенсърите и Мис плюс сайз не е изкарала пари.

# 1 574
  • Някъде в Матрицата
Георги си сравни страданието в къщата с мъките Христови на кръста. 🫣

Общи условия

Активация на акаунт