BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 158
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 590
Веселка беше права. Но и тя влез по огромен гъз. Не е мега добрия вкус. Дори и за провокация.
Реално всеки беше прав в нещата, които каза на другите, нали чуждите недостатъци се виждат по-лесно.
Гошето обаче за пореден път се доказва, че хем е така, хем иначе. Веселка сега му е дебела и неприятна, обаче няколко епизода по-рано му се виждаше отслабнала и подчертано не просто хубава, а красива.
Разбирам, че не се живее лесно с нея, но е малко елементарно да се хваща най-напред за килограмите ѝ, при положение, че реално те са най-малкия проблем. Все му е голям зор да извърти нещата и да се изкара дискриминиран, пренебрегнат и прецакан.

# 1 591
Кой искамда си ходи-ланецът
Кой предполагам, че ще си ходи-Виктор

# 1 592
Сакото на Алекс асиметрично ли е в закопчаването или си виси в долния край? Какъв е моделът?

# 1 593
Ланеца е прав, Веселка се излага много в това предаване с облеклото си.

# 1 594
Не е най-секси огромния гъз на Атиджето. Тя отиде и му се навря да отсервирала. Кога сте видели Атиджето да шета в тази къща? НА Ревльото отиде да отсервира. Simple Smile
//
Гошо е прост. Той просто си напада примитивно. Няма какво да се анализира.

# 1 595
  • София
В интерес на истината само Ланеца си ги каза директно нещата за Веска...Другите не съм ги чула да обелят дума.

# 1 596
Евала на Ланеца! Много добре й каза нещата на Веселка!

# 1 597
  • Сф
Ох, не мога !🤣🤣🤣
Ланеца как се кръсти да не припари Веселка до леглото му, ако ще и да е последната жена на планетата.

# 1 598
Виктор видяхте ли го в леглото ,пак със снимката Joy

# 1 599
Не знам вече дали има и смисъл да коментирам, гледайки нагласите на съфорумниците тук. Въпреки това смятам, че е важно поведението на Виктор да не бъде толерирано по никакъв начин и искам да изразя възмущение. Искрено се надявам да не учите вашите деца на толерантност към това поведение с доводите, че е "нормално" и си е просто един подпиинал мъж, както няколко човека се изказаха. И не, късите поли и дебелия задник на Атижа не предразполагат обарване и пошляпване. Доколкото пошлостта на Ивонне е също толкова гнусна и потресаваща, но многократно се коментираше как има двоен стандарт към нея, докато едновременно усетих омаловажаване на поведението на Виктор.

Ивонне и Атижа също обясняваха многократно как Веселка не можела да се кара на мъжете, защото били мъже? WTF? 2024 година се чуват абсурди и втрещяващи поне за мен коментари. Постоянно се чува "той е мъж", "не се говори така на жена", "ти не си мъжкар, ти си халка" и тук дори вече изкарахме Ванеса мъжкарана, защото...се кара и повишава глас? Ще си призная, че дори не можах да догледам епизода с Ванеса, защото за мен Ванеса взе ситуация, която наистина не е окей и окепази положението, като изкара жените истински истерички и фантазьорки, което де факто е мнението на много мъже тук и в реалния свят.

Харесва ми и как Атижа се дава като за мярка на женственост - куха, но поне напомпана секс кукла, без свое мнение или характер. Женствена, защото си мълчи и не повишава тон, както трябва да е всяка една жена явно. За мен нейната изява последните няколко епизода беше страшно падение, а преди време тя беше моя победител.

Да оставя тези неща за мъжете-жените настрана, Ивонне изплиска легена съвсем. "Тя на 25 години е вчерашна пикла, когато тя се е родила аз вече съм била голяма 25 годишна жена" е фразата, която съвсем затапи положението. 25 годишните жени често имат вече семейство, деца, кариера, образование. Не омаловажавам опита от годините, но сякаш говорим за някоя 15-16 годишна, която още не е изкарала книжка, трябва да слуша възрастните и да чака за джобни. Тогава реакцията й вече би била по-разбираема.

Не пропагандирам някакви екстремни евроатлантически ценности. Просто минимален взаимен респект, който липсва от абсолютно всички страни в тази къща. Никой вече не ми е симпатичен.

БЛАГОДАРЯ за този коментар, толкова точен и тъжен същевременно.
Харесва ли ви или не, повечето българи имат особено мислене и то е адски първично и ограничено. И води до мисловни ограничения и вербално и физическо насилие.

# 1 600
Как ми липсва Баш Бай Брадъра в тия смутни времена... Wink

# 1 601
Не е най-секси огромния гъз на Атиджето. Тя отиде и му се навря да отсервирала. Кога сте видели Атиджето да шета в тази къща? НА Ревльото отиде да отсервира. Simple Smile
//
Гошо е прост. Той просто си напада примитивно. Няма какво да се анализира.

Задникът на Атиджа няма как да е най-секси, защото просто не е секси. Възширок задник, подсилен със силикон, на къси крачка.

# 1 602
Виктор как злобно се изхили на обидите към Веселка на тема килограми. Недай си Боже Теда да надебелее. Ще изхвърли и снимка, и халат.

Говорейки си за етикети, имам един за русата певица с розовото сако в коментаторския панел, чието име така и не запомних. “Клонинг”.

# 1 603
  • София
Имало Мангал в Менделеевата таблица..ако не знаете, ето вече знаете 😆

# 1 604
Ха ха,  в Менделеевата таблица имало елемента мангал. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт