BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 147
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Да, имало елемент Мангал в Менделеевата таблица и той бил "многогамен". Joy

# 1 606
МангаН. Той е сериозен. Sweat Smile

# 1 607
Плача от смях с Ланеца! Joy

# 1 608
Георги - "аз съм многогамен", "аз съм минал през много парапета през живота си" Joy

# 1 609
Ако не беше бай Георги Ланеца едва ли щях да гледам този сезон. Най-много се смея с него, Супер Марио, Беба Категоричната и Витю Ревльото. Другите са ми мега скучни и селски хитреци Андрешковци, всички до един.

# 1 610
Възширок задник, подсилен със силикон
Лесна мишена, дори и за пиян човек. Е това е Joy

# 1 611
Кат, споделям твоето мнение! Ланеца за мен им износи сезона, ако отпишем Виктор и Теодора, защото и те допринесоха доста.

# 1 612
“Той общува изцяло чрез егото си”

Ко речи, ко?!

# 1 613
Лидия  е назубрила нещата, които да каже..

# 1 614
Много ми е миличка и нежна Атидже. Харесвам я дори, почти.
Но колкото пъти ѝ дават гъза, гледам го отстрани, отзад, седнал, легнал, танцуващ, ходещ. Не разбирам що за лош вкус може да имаш, да си млада жена и да си направиш това, което те прави да приличаш на трътлеста тетка от пред блока. Но тя си знае. Ще излази до финала. И Викчо помогна.

# 1 615
Не ми  се искаше да го пиша, защото имам страхотни роми за приятели и много се харесваме, но Георги си е чист не циганин, не ром, а мангал, дори и говорът си вече промени, затова е  с етикет за циганина с кухите ланци. Молел се на Бог, знаем ги тези църкви, Георги Марков! Не ядем доматите с колците у наше село. Дори ревльото не ми е толкова дразнещ, нито т.нар. свещеник,  нито безличния Пацо или онази с присадения задник, която за мен е от най-уравновесените там. Само Ванеска как скришно се наслаждава на цирка, и тя за нищо не става и избухва като знае, че ще е оправдана от несъществуващата й групичка поддръжници, хайде бе, мамино момиченце, вземи си живота в собствените ръце, а не хън-мън. Изтрийте ме, но това си е мое мнение.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 22:08 от FreakOnALeash

# 1 616
Ох, тази Лидия  - жива мъка! Хаа, да извади нещо дълбокомислено, докато я чакам да се накаканиже и накрая нищо.
Емануела и тя скудоумна, но експерт по психология. Доста е паразитната ѝ дума в доста количество.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 22:24 от проксима

# 1 617
  • София /Абсурдистан
Гошо не вярвам да е завършил университет. Може да бил приет по някоя програма, но изобщо не е ходил там.

# 1 618
  • София
Ама какъв университет, аз не вярвам и средно да има...

# 1 619
По програма Рома имат квоти за прием без изпити.
Знам за деца на български политици, които са влизали чрез нея.
А, че само е влязъл Георги и се е отказал е повече от ясно.
Иначе нямаше да сурне чувалите с пари,ами щяха да му влизат по банкова сметка.

Общи условия

Активация на акаунт