BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 175
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 890
Ако ги беше гледал в банята, щеше да стане огромен скандал. ББ и жените вътре нямаше да го позволят. Тръгна от Веселка, понеже тя постоянно го следи коя и как гледа, което е много странно. Опитват се да го дискредитират с цел или да изравнят шансовете на останалите за победа или готвят някой по-близък до ББ за победа, подозирам че е Ванеса. Особено като викат не за първи път нейната близка приятелка, да коментира нея и конкуренцията и
Викат също и Патрашкова, която е почитател на Марио и е против Ванеса. Георги Блажев, Миглена, Мегз, чалга изпълнителката на миналия лайф - всички агитираха за Марио. Така че продукцията определено вика много повече хора да подкрепят него.
Какво е общото между това да си блозък приятел на участник и заради това да го защитаваш с дългогодишни коментатори на предаването, които не са пристрастни, заради лични отношения с него, а защото са го харесали като човек???

# 1 891
Какво е общото между това да си блозък приятел на участник и заради това да го защитаваш с дългогодишни коментатори на предаването, които не са пристрастни, заради лични отношения с него, а защото са го харесали като човек???
И като е близка, какво? Как една Емануела дава повече предимство на Ванеса срещу трима други на страната на Марио?

# 1 892
Патрашкова малко преигра, да. Чак пък много да и е интересен, хайде и да си говори лично с Марио...
Май коментаторите трябва да поддържат 1 от героите или свободно могат да поддържат когото си искат?

# 1 893
Марио е носител на ген, който може или не да се изрази във времето.
А Теодора, поне от промото, с израза "Душичко", ме загуби като потенциална приятелка на Виктор.

# 1 894
Май коментаторите трябва да поддържат 1 от героите или свободно могат да поддържат когото си искат?
Не са по един за всеки. Студиото всеки път е пълно с поддръжници на Марио. Вчера нямаше никой, който да каже нещо добро за Виктор, например. А със сигурност има и такива.

# 1 895
  • София
Снощи освен Емануела, която беше защитник на Ванеса, не разбрах другите кого защитават... Говореха някакви размити неща, заучени фрази, а особено певицата вдясно, никой нямаше представа какво прави там..даже и самата тя..

# 1 896
Едно мнение на закръглена жена, относно поведението на Веска..
Попадала съм на тази жена и преди - много е адекватна. Прави кампании против булинга и твърди, че не можеш да позволиш теглото ти да контролира живота и себеоценката ти. Но също така, че трябва да правиш нещо по въпроса в името на здравето си. За мен това е боди позитивизъм, а не глупостите, че видиш ли си много секси, ако си 130 кг.

Изборът за теглото си е предимно твой и ако имаш проблем на 25 г. отстрани го, защото освен да се фръцкаш в плюс сайз дрешки, това ще ти навреди на здравето в бъдеще. Не говорим за естетика и т.н., сигурно има и фетишисти. Но на онази с онли фенса, които с Веселка бяха в едно друго риалити, не й пукаше, Да, момиче, сори, но си дебела, макар и хубавичка в лице, докато си млада. После мисли му за всичко! Ето, аз съм пет кила с мокри дрехи, тренирам редовно и постя в момента. Противно на очакванията, съм 3 кг.нагоре без усилия. Но ако бях Веселка, сори брат,  не си моят човек без усилия. Пацо е по-подвижен от теб! Вземи се в ръце, докато си млада, че още една-две годинки и никой няма да ти плаща за плюс сайз, а за да отслабнеш, ще трябва да режеш и кожа.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 14:08 от FreakOnALeash

# 1 897
Коментаторите безпристрастно и обективно анализират поведението на участниците, докато Емануела само възхвалява Ванеска и дискредитира конкуренцията и. Блажев може и да защитава Марио досега, но вчера се изказа негативно за него, защото се стреми да е обективен. Има огромна разлика, когато защититаваш близки хора и участник, когото не познаваш.

# 1 898
Тази година има коментатори, никой не защитава номинираните.

# 1 899
Коментаторите безпристрастно и обективно анализират поведението на участниците, докато Емануела само възхвалява Ванеска и дискредитира конкуренцията и. Блажев може и да защитава Марио досега, но вчера се изказа негативно за него, защото се стреми да е обективен. Има огромна разлика, когато защититаваш близки хора и участник, когото не познаваш.
Няма такова нещо като “безпристрастно”. Не знаеш кой познава Марио покрай Капанов, всички ходят там. Само дето са достатъчно умни да си мълчат. И защо “безпристрастно” все викат неговите поддръжници? Че и по 2, по 3 пъти.

На мен повече ми харесва как беше предните години - по един защитник за всеки. Добра черта може да се намери във всеки и е хубаво участниците да се изкоментират от всички ъгли.

# 1 900
Моят глас отиде за Гого. За мен, за да спечелиш Биг Брадър не е нужно да си бил главен герой на сезона. Обикновено възпитаните хора, които имат уважение към останалите участници и не се вкарват нон стоп в интриги и скандали се възприемат за скучни. Всъщност сигурна съм, че много интересни разговори на такива участници не се излъчват за сметка на простотии и скандали.
Чух и четох как трябвало да се дадат парите на този, който имал нужда от тях. Този и онзи си имали и за какво са им още.... Това според мен не е основателна причина за победа. За мен Гого показа възпитание, което в днешно време липсва при голяма част от младежите. Всъщност, аз гласувах за него и когато избирахме участник между трите кандидатури и се радвам, че той оправда доверието ми. Simple Smile

# 1 901
Абе, какви коментатори, една Патрашкова-модната икона, която се беше изтипосала като карикатура, със син перчем, пайети и камъни, Г. Блажев, когото много харесвам, но и той вече е притурка на медията и виден баща, защитник на онеправданите татковци с брада и развод зад гърба, Емануела, която направо не мога да гледам в очите, че ме заслепява и най-интересната - Лидия, много правилно разсъждава и си изгражда речта, въпреки всеобщата липса на нос.

# 1 902
И като е близка, какво? Как една Емануела дава повече предимство на Ванеса срещу трима други на страната на Марио?
Може да е дребно, но предимството го има. Най-малкото, защото е пристрастна. Ванеса така или иначе се сдоби със сериозно предимство, предизвиквайки най-голямата полемика до момента. Да се обяснява свръхреакцията й с чувствителност и в същото време директно да се заявява, че другият ще заложи парите е напълно възможно, но пристрастно. И трима на един не видях. По-точно видях трима на един в полза на Ванеса. Блажев преди превъзнасяше Марио, снощи го направи на 2 стотинки. И другата разлика точно когато говорим за пристрастност е, че Патрашкова на практика обяви, че отговорът на Марио не я удовлетворява. Ето това нямаше да стане, ако беше негова приятелка. Както и при Блажев. И не мисля, че продукцията пази специално някого. По-скоро генерират изкуствени "обрати" в сюжета с цел повече драма и задържане на максимум аудитория.  И за да съм съвсем честен, за мен лично Емануела снощи донесе повече вреда, отколкото полза на Ванеса.

# 1 903
Предвид, че почти всички чалгарки агитират в СМ за Ланеца (за да се харесат на етноса, който е голяма фенска база за тях), Емануела не прави особена разлика… Въпреки, че се цепи от колектива.

# 1 904
Самата Емануела каза, че Ванеса й е най- близка приятелка. А , Емануела редовно ходи да я пляскат по дупето разни пияндурници по кръчмите. Та, не сме ли на двоен аршин с Ванеска, която не търпи насилие, но и иначе е ок да пошляпват най-добрата й приятелка за парички. Но това не се брои, нали!

Общи условия

Активация на акаунт