BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 257
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 875
Биг Брадър се опита да извади компромати за Марио в последния момент, за да се опита да лансира скучната Ванеса и безличния Гого. Гледам, че по-нискоинтелигентните и лесно манипулируеми хора веднага се вързаха. Много тъжно. На Марио му трябват парите най-много. Да ги дадем на него. Той е най-чистата душа и заслужава да спечели. Не давайте парите на останалите акули.
Не знаех, че наградата от Биг Брадър трябва да се даде на най-бедния участник.
Биг брадър не е Българската Коледа.
И ще помоля епитетите да запазите за себе си Wink
Още нещо - Марио е "чиста душа", защото ПРОДУКЦИЯТА иска да мислим така, всичко зависи какво от заснетото ще излъчат и как ще го представят. Това важи за всички участници. Имаме много примери в този аспект. Хм...май ниско интелигентните и манипулириеми хора се оказаха други Wink

# 1 876
Очевидно, че Марио е гледал жените около банята, всички го казват. Какво възпитание да има, като майка му е била болна, в домът възпитанието е съвсем в  друга насока.  Дали е имал някакви близки отношения с жена, не знаем. Пък и Веселка го подмами сексуално,  и как няма как да не я гледа в банята?

# 1 877
Очевидно, че Марио е гледал жените около банята, всички го казват. Какво възпитание да има, като майка му е била болна, в домът възпитанието е съвсем в  друга насока.  Дали е имал някакви близки отношения с жена, не знаем. Пък и Веселка го подмами сексуално,  и как няма как да не я гледа в банята?
Не знаем кога е отишъл в дом. Може да е от бебе, но е възможно майка му да се е разболяла много по-късно. Мисля, че не се е коментирало.

# 1 878
Браво на Виктор в сутрешния блок, както и на засвидетелствана от Беба подкрепа.

# 1 879
Щом е бил там, не е било цветя и рози, знаете какви извращения има по домовете. Аз се радвам, че Капанов го е приел и го е обучил на фризьорски занаят, той сигурно с това се препитава.  Такъв човек, нормално като види много пари накуп да си ги похарчи, защото е бил лишаван.

# 1 880
Опитах се да отговоря, но явно трябва да опитаме поне три пъти. Виктор се държа много в кондиция за себе си, Беба беше меко казано снизходителна с него в подкаста, ясно е, че не е нейното момче, колкото и да му се катери и лигави в предаването. Тя харесва по--друг тип батки, с парички, па макар и на 19 г. То и аз не го ща този ревльо, ако ще да ми е приятелче, ама другият си е направо извращение, кукла бил! Виктор е супер красив, а не като онова недоносче, е малко е късокрак, но пък какво толкова!

# 1 881
Щом е бил там, не е било цветя и рози, знаете какви извращения има по домовете. Аз се радвам, че Капанов го е приел и го е обучил на фризьорски занаят, той сигурно с това се препитава.  Такъв човек, нормално като види много пари накуп да си ги похарчи, защото е бил лишаван.
Всее пак има разлика между човек, отраснал от бебе в дом и човек, който е пратен там като тийнейджър. И в двата случая е психическа травма и остава дълбок белег, съгласна съм… Просто се чудих.

# 1 882
Ако ги беше гледал в банята, щеше да стане огромен скандал. ББ и жените вътре нямаше да го позволят. Тръгна от Веселка, понеже тя постоянно го следи коя и как гледа, което е много странно. Опитват се да го дискредитират с цел или да изравнят шансовете на останалите за победа или готвят някой по-близък до ББ за победа, подозирам че е Ванеса. Особено като викат не за първи път нейната близка приятелка, да коментира нея и конкуренцията и

# 1 883
  • София
Едно мнение на закръглена жена, относно поведението на Веска..

# 1 884
Ако ги беше гледал в банята, щеше да стане огромен скандал. ББ и жените вътре нямаше да го позволят. Тръгна от Веселка, понеже тя постоянно го следи коя и как гледа, което е много странно. Опитват се да го дискредитират с цел или да изравнят шансовете на останалите за победа или готвят някой по-близък до ББ за победа, подозирам че е Ванеса. Особено като викат не за първи път нейната близка приятелка, да коментира нея и конкуренцията и
Викат също и Патрашкова, която е почитател на Марио и е против Ванеса. Георги Блажев, Миглена, Мегз, чалга изпълнителката на миналия лайф - всички агитираха за Марио. Така че продукцията определено вика много повече хора да подкрепят него.

# 1 885
Не е вярно ББ уж гледа всичко, но гледа само за рейтинг, нито Марио, нито Георги са изкарани в собствена светлина. Иначе, склонна съм да вярвам, че Марио с наследствената си болест има отклонения и това е очевидно, но и двете неща са преекспонирани от двамата-единият е жертва-свещвник, а другият-жертва циганин. Ах, как хубаво ще избират до финала тези...

# 1 886
Опитах се да отговоря, но явно трябва да опитаме поне три пъти. Виктор се държа много в кондиция за себе си, Беба беше меко казано снизходителна с него в подкаста, ясно е, че не е нейното момче, колкото и да му се катери и лигави в предаването. Тя харесва по--друг тип батки, с парички, па макар и на 19 г. То и аз не го ща този ревльо, ако ще да ми е приятелче, ама другият си е направо извращение, кукла бил! Виктор е супер красив, а не като онова недоносче, е малко е късокрак, но пък какво толкова!

Как разбра, че Теодора се държи снизходително, като подкастът ще се излъчи в 18ч. днес, а в промото тя не каза нищо?

# 1 887
Едно мнение на закръглена жена, относно поведението на Веска..
Попадала съм на тази жена и преди - много е адекватна. Прави кампании против булинга и твърди, че не можеш да позволиш теглото ти да контролира живота и себеоценката ти. Но също така, че трябва да правиш нещо по въпроса в името на здравето си. За мен това е боди позитивизъм, а не глупостите, че видиш ли си много секси, ако си 130 кг.

# 1 888
Не е вярно ББ уж гледа всичко, но гледа само за рейтинг, нито Марио, нито Георги са изкарани в собствена светлина. Иначе, склонна съм да вярвам, че Марио с наследствената си болест има отклонения и това е очевидно, но и двете неща са преекспонирани от двамата-единият е жертва-свещвник, а другият-жертва циганин. Ах, как хубаво ще избират до финала тези...
Унаследява се предразположението към болестта. Но при благоприятни фактори, може да не се развие.
Марио не е свещеник, иска да стане свещеник.

# 1 889
Десислава Христозова е приела за мисия да говори директно за дебелите хора (тя не използва по-снизходителни думи), да говори в училищата и да приканва хората на разходки в планината и движение. Има издадена книга и фондация. Обаче тя е на светлинни години като начин на мислене, образование и информираност спрямо Веселка, няма как да очакваме нещо адекватно от Веселка. С поведението си тя само отблъсна хората още повече от хората с наднормено тегло.

Общи условия

Активация на акаунт