BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 217
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 845
Не възприемам ББ като морализаторско предаване и не очаквам да гледам статисти, които по цял ден се скатават по ъглите, за да изградят фалшив положителен образ. Не са там за игра на мълчанка, докато изтекат 2 месеца и да се гласува за който най- много се снишавал и най- много мълчал. Ако ми дават само спане, ядене, мерене на парчета салами, готвене и правене на прически, просто няма да го гледам.
Това не е образователно и пуританско предаване.
ББ е за образите от реалния живот, разкриване на пороци, манталитет, възпитание, сблъсък на характери, а не предаване за светци с фалшив положителен ореол. Закичили няколко героя с фалшив положителен ореол и се очаква аз да им се възхищавам и да гласувам за тях.

# 1 846
  • София
На Георги "ценностите" са ясни. "Семейството над всичко" също. Кълне се в детето си, и след 15 минути прави обратното. Жалко, че има хора, които наистина смятат, че е човек с ценности.

# 1 847
  • Сф
А прави ли Ви впечатление как "мамчето" е нон стоп до Ланеца. Все нещо го прегръща, все го укротява или утешава. Нещо, което не прави никой друг. Що ли е толкова близък до сърцето? Не намирам отговор.
Ами защото се говори ,че и на Гошо не му е чужд " другия бряг". Така че те съвсем естествено се допълват с другия съединител.

# 1 848
  • SF
А прави ли Ви впечатление как "мамчето" е нон стоп до Ланеца. Все нещо го прегръща, все го укротява или утешава. Нещо, което не прави никой друг. Що ли е толкова близък до сърцето? Не намирам отговор.

Защото той й осигурява драматургията, която тя търси, за да клюкари и разнася чужди проблеми напред-назад.
Другите, при които "тича да помага и да съветва" са Виктор и Марио - единият реве за всичко, другият пък е онеправдан и неразбран.
На това Ивоне най-му мразя да номинира някого и после веднага виси на врата му, ближе го и му се обяснява, че като излезе навън, всичко ще разбере. И какво като го разбере навън.
Отвратително същество като поведение!

# 1 849
А, ето къде е спойката?!!!!!!!

# 1 850
На Георги "ценностите" са ясни. "Семейството над всичко" също. Кълне се в детето си, и след 15 минути прави обратното. Жалко, че има хора, които наистина смятат, че е човек с ценности.
Малко ми напомня на един негов събрат, който в интервю каза “Имам две деца и три дъщери”. 😁 И Гош е така. “Кълна се в децата си… Не, кълна се в сина си, че имам един син”.

# 1 851
Биг Брадър се опита да извади компромати за Марио в последния момент.Гледам, че лесно манипулируеми хора веднага се вързаха. Много тъжно. На Марио му трябват парите най-много. Да ги дадем на него. Той е най-чистата душа и заслужава да спечели.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 13:33 от Asia1

# 1 852
Ася ли си, Азия ли си. Разбрахме, че си близка на Марио, цял сезон меляш едно и също. Но да наричаш съфорумците си “нискоинтелигентни”, защото не харесват авера ти, ми идва малко в повече.

# 1 853
Не бих казала, че човек сам си е виноввн, ако е жертва на отвличане. Като студентка за малко да ме отвлече напълно непознат, докато си чаках маршрутката посред бял ден. Застана до мен да ме пита колко е часа, след което започна да ме разпитва как се казвам, какво чакам там, да ме увещава той да ме закара, колата му била паркирана ей там. Чак ме хвана за ръката и започна да ме тегли към колата, добре, че в тоя момент дойде маршрутката, та се отскубнах и бързо изтичах да се кача. Та момичета, купете си лютиви спрейчета или малки/лични аларми, че светът е опасно място понякога без никаква основателна причина.

В тоя ред на мисли, от разказа на Ванеса изобщо не оставам с впечатлението, че е било отвличане в пълния смисъл на думата. Аз очаквах да са я наблъскали на задната седалка на кола търговци на плът или някакви други мутренски групировки. Но от това, което тя каза, останах с впечатлението, че е приятел или бивше гадже, на което тя е казала, че не иска да е с него и той е искал да я откара и остави на магистралата като наказание. И тя е скочила преди да стигнат магистралата, за да се прибере по-лесно. Което на мен ми прилича повече на любовна свада в абюсив връзка, отколкото отвличане.

Не ми се коментира разказчето на Емануела за бившия ѝ приятел - как много обичал са се напива и да се сваля с други жени...пардон, парцалани. И тя е била с него 6г. Поради някаква незнайна причина имах малко по-високо мнение за Емануела в сравнение с останалите чалгарки, но явно неоснователно.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 11:08 от ts_mira

# 1 854
Много пъти се казва, този или онзи участник 'изнесе сезона'.

Не съм съгласна, че някой е изнесъл сезона, дават всички участници, ние сме писали тука за всички тях, сезонът си върви със или без някого, винаги ще има какво да покажат от къщата, могат да се изберат всякакви глупости, медиите могат да направят от мухата слон и за  най-скучните участници. Няма да се учудя, утре, ако обсъждаме точно скатавки като Радо  и Гого.
Всички са били там и са допринесли за сезона. Всички са били обиждани, почти всички са проронили по някоя сълза.  Един участник си тръгва, а за другите още по-голяма вероятност за изява.
Ето медиите ни представиха ни транссексуален за  жена, представиха бедния като милионер и обратното, хазартаджия като християнин, роми за етнически българи, всичко това е наречено Сезон 6.

# 1 855
  • София
Биг Брадър се опита да извади компромати за Марио в последния момент, за да се опита да лансира скучната Ванеса и безличния Гого. Гледам, че по-нискоинтелигентните и лесно манипулируеми хора веднага се вързаха. Много тъжно. На Марио му трябват парите най-много. Да ги дадем на него. Той е най-чистата душа и заслужава да спечели. Не давайте парите на останалите акули.
А като му ги дадем, той ще ги изиграе и чудесно ще бъдат инвестирани. Ако е толкова в нужда, защо е изхарчил за глупости половината пари от кредита, който е изтеглил? И това са негови думи.

# 1 856
Не бе, те не били скатавки бате Радко и мамин Гого – те се държали мъжки. Joy

# 1 857
Биг Брадър се опита да извади компромати за Марио в последния момент, за да се опита да лансира скучната Ванеса и безличния Гого. Гледам, че по-нискоинтелигентните и лесно манипулируеми хора веднага се вързаха. Много тъжно. На Марио му трябват парите най-много. Да ги дадем на него. Той е най-чистата душа и заслужава да спечели. Не давайте парите на останалите акули.
А като му ги дадем, той ще ги изиграе и чудесно ще бъдат инвестирани. Ако е толкова в нужда, защо е изхарчил за глупости половината пари от кредита, който е изтеглил? И това са негови думи.
А от къде сте толкова сигурна,  че другите няма да ги изхарчат за глупости? Кой решава кое е глупост и кое не?

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 13:48 от Asia1

# 1 858
  • Варна
Много ми хареса Виктор в "Събуди се". Много по-нормални и зрели разсъждения, отколкото в къщата. Личи си, че е много по-спокоен, откакто се е видял с Теодора на подкаста.

# 1 859
Съгласна съм, че ББ ни показва много малка част от къщата с цел са изкриви реалността. Не знам защо толкова пази Марио, нещата там май са доста кофти, но чак сега започваме да чуваме за тях. Вчера видяхме и надничането в банята, докато се къпят жените, и невъзпитаното/несъобразително държание. На мен Марио ми оставя едно неприятно чувство, сякаш инстинктите ми пищят и мигат червено, за да страня от тоя тип хора, а аз имам много силно чувство за самосъхранение по принцип. Още от първата пиянска вечер не мога да го приема. Виктор изобщо не ми действа по тоя начин, а уж той е спряган за лепка и потенциален психопат. Шестото ми чувство обаче ми казва, че това е Марио, постоянно се учудвах на съквартирантите, че толкова спокойно се карат с него и го обиждат. Аз бих се притеснявала, че ще натрупа толкова гняв, че да стане наистина опасен.

Общи условия

Активация на акаунт