BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 240
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
В прав текст казва да не го наричат българин, защото го е срам. Едно и също предване ли гледаме?
Е и? Това нещо обидно ли е? Не ги е нарекъл с никакъв епитет на етническа основа (за разлика от другите него).  И мен много често ме е било срам. Предполагам, че и Вие сте имали такива моменти. Особено в чужбина, защото знаем с какви изцепки сме известни. С тази разлика, че аз не съм ром, за разлика от Георги. Хайде да не вменявате кой как да се чувства и кой какъв патриот да бъде.
И докато Георги рецитира “Аз съм българче” наизуст, аз не мога. А Вие?
Е, стига! Надали са много българите, които не знаят точно това стихотворение! Недейте да правите такива обобщения. Доста е обидно, най-малкото. А ако на Георги най-големият му плюс е, че знае нещо наизуст, да му имам плюса!

# 1 831
  • софия
Не възприемам ББ като цирк, за да очаквам някой да ми показва номера.
Ванеса пресоли с реакцията си към случката с Атижа и Виктор.
Единствено Гого не ме е разочаровал с поведението си. Изобщо не ме интересува дали е милионер, дали не е, къде живее семейството му. Говори тихо, нормално, възпитан е и се опитва да обсъжда, когато има проблем, а не крещи. Не е ярък.

Какво показва, това че георги циганина рецитира стихотворение? Че има добра памет и е хитър, защото го е научил/припомнил си го е преди да влезе. Голям българин, голямо нещо, няма що!
"Патриотизмът им татуиран, ножовете им макетни, свободата им - смърт".
Ако нещо обединява циганите и ултра националистите е речите за "народа" и "човек от народа". Стана вече пословично, че ако си екстремно недодялан, груб и невъзпитан, значи си човек от народа. Само, че те не го виждат като груб и невъзпитан, а като неподправен и истински. Това всъщност са сбърканите ценности на нашето време,...

Не смятам, че георги има ценности. Има типичното лицемерие на етноса. Държат на семейството си, но в същото време нямат никакви скрупули да крадат възрастни и беззащитни хора. С тези пари строят крещящи къщи и носят кухи зланти накити. Нямат проблем с агресия и крещене да налагат собствените си желания, независимо дали пречат на някого или не. Простаци, скотове.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 10:01 от zvаnchе

# 1 832
Абе като се замисля, особено след като неколкократно се поставя акцента върху Георги, покрай цялата дандания за дразнещите му изпълнения, едно нещо лично аз съм го игнорирал, а е факт. Що се отнася до моралните и семейните ценности, той е в пъти по-убедителен от Ванеса, която влезе в предаването именно с тази заявка. Всъщност в това отношение е най-убедителен. Не отричам, че се нагажда, че дразни и че е носител на типичния манталитет за етноса. Но по отношение на горното ги удря всичките в земята. Сетих когато ББ започна да ги подготвя за мисията със стъклото, казвайки, че подобни партита не могат да минат без горещи целувки. Гошката, предполагайки че ще ги карат да се целуват помежду си, моментално изригна как това нямало да стане. Точно в този момент Ванеса се изсмя толкова курвенски, че тотално ме загуби за нейната "кауза". Който иска, да си го пусне - епизод 34, на шестата минута и 7 секунди след нея. А дълго време ми беше симпатична. И не ми е никакъв проблем каква е, що е и т.н. Но не й вярвам, щом показва обратното на което казва.

# 1 833
В случая Ванеса се изсмя на глупостта на Георги да направи такова предположение. Знае, че няма как да ги накара да се целуват помежду си.
Другата тъпотия на Георги, че започна да говори за семейството, че било богатство (при полежение, че играта беше изцяло за материални придобивки). Популист и актьор.

# 1 834
Какво показва, това че георги циганина рецитира стихотворение? Че има добра памет и е хитър, защото го е научил/припомнил си го е преди да влезе. Голям българин, голямо нещо, няма що!
Не е така. На няколко пъти стана въпрос, но явно си изпуснала онова живо предаване в понеделник, където си обикаляха из двора и без да го кара, Георги си изрецитира десетина такива стихотворения, докато си ходеха из двора. Не е едно и не го е научил преди да влезе. Каза, че в училище е бил най-добър в класа, в тази част точно.
Което не значи, че няма липси в куп други области. Стана ясно и на географската игра, на последния лайв, че е пълна скръб и според него Видин е в североизточна България. Но там и Ванеса не остана по-назад.
Отделно, нали имаше някаква мисия, за 30 мин. само да казва стихотворения и да пее разни песни от рода на "Питат ли ме дей зората". 30 мин. не са малко.

# 1 835
В случая Ванеса се изсмя на глупостта на Георги да направи такова предположение. Знае, че няма как да ги накара да се целуват помежду си.
Така да е. Не променя факта, че той е далеч по-убедителен от нея точно в това отношение.

# 1 836
  • софия
Не е така. На няколко пъти стана въпрос, но явно си изпуснала онова живо предаване в понеделник, където си обикаляха из двора и без да го кара, Георги си изрецитира десетина такива стихотворения, докато си ходеха из двора. Не е едно и не го е научил преди да влезе. Каза, че в училище е бил най-добър в класа, в тази част точно.
Нищо не съм изпуснала. Кое не е така? Че рецитирането на стихотворения показва добра памет?
Голям праз, че знае 10 стихотворения и песни и ги използва, за да се покаже, а не защото това, което е написано е нещо, което припознава. И в същото време обяснява, че не иска да го наричат "българин".

# 1 837
Много сте му повярвали на този Гош, ей. Бил отличник, ама друг път. Нито е толкова богат, колкото се изкарва. А моралът му е кух като ланците му.

Като видя израза “човек от народа”, получавам уртикарии. Като някой е прост като гъбено семе и не изпъква с качества, но все пак искат да го похвалят, казват “човек от народа”.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 10:49 от Lilly_85

# 1 838
Другата тъпотия на Георги, че започна да говори за семейството, че било богатство (при полежение, че играта беше изцяло за материални придобивки). Популист и актьор.
Значи Георги е готов за парламента, популист и актьор като всички политици 😄

# 1 839
Еми някои вярват и се кефят на извратен траверс като Ивон, други предпочитат обикновен ром, поне няма да ни опипва и натиска по тоалетните. Въпрос на светоглед 😏

# 1 840
  • SF
От гледната точка на Виктор, Гого е едно интелигентно момче.
Може би е. Но не притежава мащабност в мисленето и е доста ограничен като познания.
Така и не излъчиха играта с градовете, когато Георги и Ванеса трябваше да са пощальони. Гого буквално се уплаши и настоя Георги да ги представи в тази игра, вместо него.  Нулеви знания, нулева грамотност и съответно неувереност, прикритост и уплах от нормални житейски ситуации.
А Ванеса и Георги се държаха така, сякаш за първи път чуват имена като Видин, Силистра и да не говорим за Сараево. Те пък с каква паника изиграха играта... Банско, моля ви се! Евпорейски ски център, Томба ла Бомба, ала-бала, тея нямаха идея къде се намира! Нищо, че е научил "Аз съм българче!". То вече на такива неща казваме "браво!"

# 1 841
С нетърпение чакам подкаста с Виктор, според мен продукцията снощи прекали с подигравките. А и им направи сезона популярен и ‘вайръл’ в социалните мрежи.

# 1 842
  • софия
Еми някои вярват и се кефят на извратен траверс като Ивон, други предпочитат обикновен ром, поне няма да ни опипва и натиска по тоалетните. Въпрос на светоглед 😏
Това е "светогледът" на хора, които сами са го свели до или-или.
Слава Богу, животът дава много повече възможности за избор.

# 1 843
А прави ли Ви впечатление как "мамчето" е нон стоп до Ланеца. Все нещо го прегръща, все го укротява или утешава. Нещо, което не прави никой друг. Що ли е толкова близък до сърцето? Не намирам отговор.

# 1 844
  • софия
Защото и двамата са еднакво ниво фалшиви, но всеки се представя според възможностите си.
Нито един от двамата не е по-добър от другия в ценностите, които има.

Общи условия

Активация на акаунт