BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 260
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 800
Не знам, не мога да си го обясня. Малко себеуважение да имахме и щяхме да го изгоним днес.
Така като гледам махалата ще избута позлатения и той ще спечели…

Как може този ром да говори така против нас българите, да се кара с всички, да обижда и да си признава за чувалите с пари, и накрая го остави днес и верно има шанс махалите да го избутат да спечели....без коментар.

# 1 801
Много трудно е да се изгони при положително гласуване. За него си гласува компактна маса, нашите гласове се разсейват върху няколко други.

# 1 802
  • София
Аз пуснах глас за Ивонне. Знам, че тук е много хейтена, но на мен ми беше най-забавна през този сезон. Има си 100 кусура - вярно е, но всички там ги имат.
+1  
И от мен глас за Ивоне, на фона на останалите ми е най-коректна, емпатична и забавна.. Ланеца е забавен, но от простотия и неграмотност му се получават смешките..

# 1 803
Не знам, не мога да си го обясня. Малко себеуважение да имахме и щяхме да го изгоним днес.

Как може този ром да говори така против нас българите, да се кара с всички, да обижда и да си признава за чувалите с пари, и накрая го остави днес и верно има шанс махалите да го избутат да спечели....без коментар.

Че от нас ли зависи, все едно съм на поредните манипулирани избори. 😁 Ланеца не го понася никой, но ББ така е решил, пак ще му слушаме нечленоразделната университетска реч една седмица.

# 1 804
Защо мен не са ме отвличали? Защото не съм се правила на оборотна в определени среди, така мисля.
На абсолютно всеки може да се случи. Навсякъде има хора, способни на такива неща.
Защо мен не са ме отвличали?

Изключително глупаво твърдение, да не кажа по крайни думи.Ще вложа ирония
Защо мен не ме застреляха?
Защо мен не ме убиха и вкараха в куфар?
Защо мен не ме нарязаха с макетен нож и не ми остригаха косата?
Не мисля, че има нужда да продължавам.Я се осъзнай и не пиши глупости!

# 1 805
Защо мен не са ме отвличали? Защото не съм се правила на оборотна в определени среди, така мисля.
На абсолютно всеки може да се случи. Навсякъде има хора, способни на такива неща.

Не говоря за преднамерени действия, нали знаеш, че всяка крушка си има опашка. И не, не са ме пребивали, стригали и т.н., защото може би съм си имала едно или две на ум. Стига писала глупости и ти. Съжалявам, ако си преживяла нещо подобно, никой човек не го заслужава, но може поне да е предпазлив, а не друго.

# 1 806

На мен няма ли да ми се скараш? Rolling Eyes

Само да попитам нещо - а, защо са я отвлекли според теб?

И няма да отговарям на вложената ирония, за да не стане твърде иронично.

FreakOnALeash, учудвам се до каква степен жените не мислят. Не твърдя, че случилото се с жертвите е оправдано по някакъв начин, а това, че нашата сигурност до голяма степен зависи от самите нас. Колкото и да ни се иска, не живеем в напълно безопасен свят.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 01:34 от Telesilla

# 1 807

Че от нас ли зависи, все едно съм на поредните манипулирани избори. 😁 Ланеца не го понася никой, но ББ така е решил, пак ще му слушаме нечленоразделната университетска реч една седмица.
Не е така, в тикток и фейсбук махалата го възхвалява.
Всички роми се активизираха да го направят финалист

# 1 808
Нищо лошо не казва за българите, а за конкретни хора, които го дразнят. И много българи не знаят стиховете и песните, които той знае. Все от български автори. Не обижда всички, а тези, които си го заслужават и …да,  е нетактичен е, но абсолютно всички епитети са правилни. И за “тлъстушка” за Весето, и за “ним*оманка” за Ивонне… и че са лицемерни. Всички искаха да седнат на стола на Марио, да се правят на бедни. Веселка хейтеше по Марио и го обиждаше и на другия ден си готвят заедно. И Ланеца беше прав, че е лицемерна.
А че е невъзпитан, невъздържан, нетактичен и не знае кога да замълчи, спор няма.

# 1 809
Така, една жертва не е виновна за насилието проявено над нея, НО хората като цяло сме отговорни за това да бъдем бдителни, да подлагаме всеки на доза съмнение и да знаем как можем да получим защита и подкрепа от компетентните органи. Аз не вярвам на нито един от семейството си, та на някакъв си мъж ли? Абсурд. Винаги имам план Б, В, Г и прочие.

Второ, не смятам, че Марио ще е победител. До тук просто той беше "най-малкото зло". Не ни показваха лошите му черти, фокусираха се над други личности. Ние и от тлъстушка нищо не видяхме цял сезон примерно, освен един гол г*з, но ето - показаха ни я.

Честно казано на финал виждам Ивонне, Георги, Марио и последния ми е Х. Веселка, Пацо, Радо ще са 100% аут. За четвърто място има вероятност Атижа да измести Ванеса. Хората може би харесват, че Атижа е неконфликтна и не знам защо е определяна като безхарактерна. Гого милионерчето може и да е във финалната четворка също, но се колебая. Към момента няма да гласувам за Марио да бъде победител.

# 1 810

Не говоря за преднамерени действия, нали знаеш, че всяка крушка си има опашка. И не, не са ме пребивали, стригали и т.н., защото може би съм си имала едно или две на ум. Стига писала глупости и ти. Съжалявам, ако си преживяла нещо подобно, никой човек не го заслужава, но може поне да е предпазлив, а не друго.
Айде да не обясняваш за крушките с опашки,че заради такива съвети, като твойте е резултата за който писах.Кръсти се там да не те стига ,и си имай ако щеш и триста на ум.И не ме съжалявай,няма нужда.Отправи съжалението към себе си.

# 1 811
Някога печелила ли е жена биг брадър?
В нормалния ББ се сещам само за тризначката Любов. Във ВИП Брадър имаше няколко.
И Никита Джонсън. Simple Smile

# 1 812
Нищо лошо не казва за българите, а за конкретни хора, които го дразнят. И много българи не знаят стиховете и песните, които той знае. Все от български автори. Не обижда всички, а тези, които си го заслужават и …да,  е нетактичен е, но абсолютно всички епитети са правилни. И за “тлъстушка” за Весето, и за “ним*оманка” за Ивонне… и че са лицемерни. Всички искаха да седнат на стола на Марио, да се правят на бедни. Веселка хейтеше по Марио и го обиждаше и на другия ден си готвят заедно. И Ланеца беше прав, че е лицемерна.
А че е невъзпитан, невъздържан, нетактичен и не знае кога да замълчи, спор няма.
В прав текст казва да не го наричат българин, защото го е срам. Едно и също предване ли гледаме?

# 1 813
В прав текст казва да не го наричат българин, защото го е срам. Едно и също предване ли гледаме?

Българите с какво да се гордеем по-точно? В едно и също общество ли живеем? Най-малкото, че тук се изредиха хиляда епитета от сорта на "долен мазен прост мангал" и прочие. Така Георги не е наричал и най-големите си врагове в къщата, а тук се сипят епитети по негов адрес 😁. Ами да, и мен вече ме е срам да се нарека българка. Всички народи ни отстъпват по омраза.

# 1 814
  • Враца
Голото дупе на Веселка било прикрито с мрежа и камъни Joy

Може, ако камъните са воденични!

Общи условия

Активация на акаунт