BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 876
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 2 040
В подкаста Виктор сподели, че неговата близка приятелка Джулияна Гани го е записала на конкурс за модел. Гани беше поканена като коментатор в студиото, но и дума не обели за това, че се познават с Виктор за разлика от Емануела, която цяла вечер отказваше да коментира Ванеса именно защото са приятелки.

# 2 041
  • София
И после всички са съвсем случайни хора от народа, попаднали съвсем случайно в ББ.

# 2 042
Навързани са като свински черва!
Ланеца и Пацо дали и те са връзкари?
Интересна гледна точка прочетох във фб, че Веселка трябвало да спечели, защото била момиче от народа и била бедна, нищо че не блести с кой знае какви външни/вътрешни данни.

# 2 043

Боже мой, не бях я гледала тази сестра!
Тази жена която я води няма поведение пред камера, не може да говори, да формулира мисъл, да проведе интервю да извади съдържание от него.

Ужас, на кого е "човек", за да я сложат там?!

# 2 044
Не знам какво реве Виктор за Теодора. Той не спря да обяснява колко е красива, а тя е тоооолкова безлична в морето от клонинги, че ако довечера излезе на дискотека, ще срещне поне 5 същите като нея.

# 2 045
Боже мой, не бях я гледала тази сестра!
Тази жена която я води няма поведение пред камера, не може да говори, да формулира мисъл, да проведе интервю да извади съдържание от него.

Ужас, на кого е "човек", за да я сложат там?!
Елена беше участничка в Ергенът, завърши на второ място. Втори сезон мисля, че беше тя.

# 2 046
Не харесвам Елена още от Ергена, но и дадох шанс пак с Виктор - и аха да ми хареса и като започна да прави спазматични физиономии (да и потрепва лицето за щяло и нещяло, уж реакции) и да суфлира, давайки наклон какво да мисли и казва бета-мъжкаря - и кефа се изгуби.
И не я снимат добре с тия насрещни прожектори, всяка неравност по кожата личи, поне това могат да и спестят операторите

# 2 047
Не съм я гледала в Ергенът, но ми е много минорна на мен. Една равна и без живец.
Пуснала съм да гледам снощи подкаста с Виктор... и съм заспала. Като бял шум са ми подействали тези двамата. Особено Еленка с това жужене равно на гласа.

# 2 048
И после всички са съвсем случайни хора от народа, попаднали съвсем случайно в ББ.
Изобщо никой не е случаен, всички имат известни приятели или са участвали в разни формати.Може би само Гого е на случаен принцип, но си е платил сигурно ,за да влезе / в предвид амбициите на майка му/
Теодора се оказа близка приятелка с Константин и с онази Алекса /на Денис Теофиков/

# 2 049
Емануела е много хитра. Каза, че Ванеса й е приятелка и я подкрепя, за да гласуват за нея феновете й.
Виктор го видях в някаква чалга, но не знам кой я изпълнява, това чудо не можах да го доизслушам Grinning Ужас!
Моето предположение за финала:
9. Пламен
8. Веселка
7. Радо
6. Ивоне
5. Атижа
4. Георги
3. Ванеса
2. Гого
1. Марио

# 2 050
Навързани са като свински черва!
Ланеца и Пацо дали и те са връзкари?
При Пацо със сигурност е повлияло това коя е дъщеря му. На хората им е любопитно, все пак спечели едно риалити и почти спечели второ. После се изложи с гръм и трясък в трето. 😁

# 2 051
Необходимо е да се гласува за един човек (например Марио) за да не спечели Георги ланеца.
Инак ще се разделят гласовете ни между участниците, а ромската общност ще са единни.

# 2 052
Предполагам на финала ще се гласува още веднъж. Все пак гласувалите за отпаднали участници да могат да гласуват за един от финалистите, за да има битка и на финала. Предполагам мнозинството от гласуващите вече са гласували. Хем приложението да има трафик.

От утре очаквам да започнат големи цирки като разберат, че ще отпадат един по един преди финала.

# 2 053
Знаят, че всеки ден ще отпада по един. Вчера по време на лайфа Ивонне правеше питки и се шегуваше дали да не направи една и утре за студиото, да почерпи, като я изгонят. 😁

# 2 054
Знаят, че всеки ден ще отпада по един. Вчера по време на лайфа Ивонне правеше питки и се шегуваше дали да не направи една и утре за студиото, да почерпи, като я изгонят. 😁

Ее жалко. Исках поне на първата елиминация да се стреснат малко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт