BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 580
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 210
Значи да съмаризираме Виктор до тук:
- чувек на имоцийти
- израснал на улицата
- завършил математическата гимназия
- спортист
- 100% истински
- има принципи
- обръсна си брадата
- нормално да е рефлектиран
- но все пак шса бори

# 211
- нормално да е рефлектиран
JoyJoy
Почти колкото Гошо с лопатата.

# 212
Плюс това се доказа,че е доста двулична ,номинира Георги и Виктор,а уж са и най -близки
Аз не намирам това за двулично. Можеш да харесваш някой и въпреки това да го отстреляш като силна конкуренция. Колкото и да ти е симпатичен, би ли се отказала от 100,000 лв и нова кола, заради него? Аз не бих… Не и за някой, който познавам от месец и половина.  

Но можеше да каже, че това е стратегия, вместо да си смуче обяснения и извинения от пръстите. Честността се оценява от публиката.

# 213
Скрит текст:

# 214
Пацо лопатата как се обясняваше на Георги като някой путю,ако беше Марио щеше да го навре в кучи г,з

# 215
  • София
И боя за коса им дават. По време на живото в неделя, Ивонне питаше Веселка, аз кога се боядисвах, вчера или оня ден?

# 216
Нека мъжете в темата да кажат, обаче аз дори и само от този ъгъл, в който бельото й се вижда, предпочитам да не гледам. Не вярвам Марио наистина да е опрял до това да зяпа нея при наличието на млади и симпатични момичета в Къщата като Атижа и Ванеса. Дори Мамасита е добре и става за гледане. Единственият вариант Марио да оглежда Веселка е ако той има фетиш към хора с такова тегло. Имам приятел, който точно такива жени заглежда и жена като Ванеса, която е слаба никога няма да му привлече погледа.
Здравейте на всички. Благодаря за новата тема, дано бързо я изпишем, нека да има множество събития в къщата.
От мъжка гледна точка, веднага ви казвам, ако искате ми вярвайте, но всички диалози и като цяло моменти свързани с Веселка ги превъртам, тъй като го гледам на запис. Не мога да инвестирам и секунда от времето си, за да слушам елементарните и разсъждения, съчетано с очевидно некрасивото и телосложение. Тотално ясно обижда многократно Марио по майчина линия, вместо да каже извинявай не съобразих хора сме, тя си навря муцуната в калта.
Абсолютно излишен участник, като така гласувах и в предходната анкета.

# 217
Аз не намирам това за двулично. Можеш да харесваш някой и въпреки това да го отстреляш като силна конкуренция. Колкото и да ти е симпатичен, би ли се отказала от 100,000 лв и нова кола, заради него? Аз не бих… Не и за някой, който познавам от месец и половина.  
Явно ти имаш малко по-различни принципи от мойте, чуек. За мени приятелствотой приди сичко. Аз никога не бих придал приятилити си, и та имах за по-малък брат, чуек.

Едно последно за Виктор и спирам, че се изтърка, но според мен всички бъркате причините да се взира два дни в тая снимка.
Не че е маниак, а просто се чуди дали лявата или дясната е неговата.
Скрит текст:

# 218
Пламен е единственият в анкетата ,който няма и един глас,не че ме учудва де
Ако знаех щях да гласувам за сърдитото старче да не е капо

# 219
И аз за Веселка гласувах, че ми е ненужна съвсем в шоуто, още повече напоследък както само мрънка и се кара с тоя и оня.
Сега си връщах вчерашния епизод и направо се потресох - полегнала Веселка в банята с Ивоне, със сатенената нощничка, разкрачена, гащите ѝ се виждаха, гърдите ѝ разляти на различните посоки, обаче мрънка на Ивоне как, когато минал през тях, Марио я бил загледал… ох, жива да не бях, ами и аз бих те загледала, ама с отвращение и укор, че да не би да вземеш да се облечеш някога. То бива липса на вкус съвсем какво да обличаш, ама поне като си 100кг малко от малко трябва да имаш някаква мярка с голотата..
Евала на Ивоне винаги ми е стилна, ненатрапчива, с хубаво тяло и въпреки това не го натрапва всеки ден с къси поли и деколтета.

# 220
Пацо наистина е неприятен най накрая и аз да го призная. 😁
Сега погледнах Веска, че снощи явно съм я проспала. Първо, никой не я слушаше и не беше солидарен с нея като си водеше монолога на дивана в банята. И Атижа и Ивонне при първия удобен момент се изнизаха. И второ, тази явно не може да различи втрещен поглед от телесата ѝ и похотлив такъв. Щото съм сигурна, че е бил първия при това разплуване, чуек. 😁

# 221

Точно този кадър! След като се увери, че го снимат, продължи да целува снимката. Пълен смях. Ще вземе да излезе, че не е чак толкова “изполван” от Беба..

# 222
Пацо, Пацо да, неприятен е. Но все пак Георги е говорил против българите и заради това Пацо му отвърна за лопатата.

# 223
Пацо наистина е неприятен най накрая и аз да го призная. 😁
Сега погледнах Веска, че снощи явно съм я проспала. Първо, никой не я слушаше и не беше солидарен с нея като си водеше монолога на дивана в банята. И Атижа и Ивонне при първия удобен момент се изнизаха. И второ, тази явно не може да различи втрещен поглед от телесата ѝ и похотлив такъв. Щото съм сигурна, че е бил първия при това разплуване, чуек. 😁

И аз си го помислих. Щом даже Ивонето не ти кима и не ти вика "да, да", значи със сигурност мнението ти е непопулярно и по-добре си лягай.

# 224
Понякога инстинктивно поглеждат камерите. Един от участниците в минал сезон (не помня кой точно) каза, че тези камери са много шумни, когато се въртят. И в някакви моменти искаш или не, очите ти ходят там, заради звука.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 14:11 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт