BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 644
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 225
Той иска да бъде използван..
А относно нощничката на Веселка, тя онзи ден не каза ли на Атижа че се облича вулгарно или нещо подобно.
А снощи наистина как се беше разголила и разплула

# 226
Ивонне играе на няколко фронта. Да, двулична е, но много ми харесва, че успява да укроти превъзбудените, внася спокойствие в отношенията и когато я нападат си премълчава отговора. Сигурна съм, че ако се конфронтират с нея, тя винаги ще има аргументи срещу тях. Определено не е глупава и точно като Георги не би се оставила да я мачкат.

Симпатични ми бяха с Георги, но като гледам и тя е залята от конформизъм. Все повече пее в общия хор.

# 227
Какво пък толкова е казал Гош за българите, те винаги ще ни завиждат и плюят щото се чувстват втора категория хора. Аз не бих му обръщала толкова внимание по скоро бих се смяла с него(както правя всъщност) този човек е ходеш цирк. Що му се връзват на тирадите не знам. Толкова е смешен как скача за всичко и е готов да ревне като Витьо.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 13:50 от *Амбър*

# 228
Пацо се прави на патриот и до някъде е прав

# 229
Той Пацулин може да е прав.
Но като му виждаш акъла на Гошича колко е, какво да му обяснява. Той е все жертвата циганче. С такива латерни няма излизане на глава. Само той ще се изложи повече. Казваш му ок – ще се на@ерем от всеки богат циганин. И до там!

# 230
Да по-умния отстъпва , но в този случай... Няма отстъпване спор докрай

# 231
Всяко малцинство прави такива неща. Афроамериканците пускат “white people jokes”, ЛГБТ пускат шеги за хетеросексуалните, циганите - за българите и т.н. Ако беше обратното, веднага щяха да скочат “ДИСКРИМИНАЦИЯ!”, но щом думите идват от тях - “Хехехе, само се шегувам, ти не разбираш от хумор”. Дразнещо е. Но не оправдава реакцията на Пацо. Прекалено е прост, за да изрази позицията си интелигентно.

# 232
Гадая си, дали имат някакво вътрешно инфо, обаче Дарин Ангелов днес на панела също говореше за Ивонне в мъжки род, няколко пъти.

# 233
В едни Новини една циганка обясняваше как при някаква свада един отворил с права лопата главата на друг. Честно, като си го представих, се чудех къде живея. Нищо, че става дума за друг етнос. А сега, българинът от Чикаго на полумайтап споменава въпросния уред за средство за приключване на спора.

Какво става? Нали ние белите сме по-цивилизованите? Паци дълбае дъното и по-дразнещото за мен е, че намира подкрепа в лицето на Радо и Виктор.

Радвам се, че Георги е от устатите цигани и не му се остави. Друг е въпросът какъв е източникът на доходите му? Трафик на жени, робски труд, просия, джебчийство, телефонни измами... Чували с пари!?!?

# 234
Според мен Пацо се засегна просто на темата богати цигани и затова така преувеличено реагира. Нищо обидно не е казал Георги. Прав е, че както има богати цигани, така има и богати българи. Много на чест и расова принадлежност го удари Пацо. Личеше, че си търсеше скандала просто, ама този път не му опонираше Марио, който само ще мълчи…

# 235
Този регион,  откъдето е Георги, е май лоното на телефонните измамници. Онзи, който уби Ферарио Спасов в катастрофа, пак беше оттам. С ТЕЛК май също, но къщи, дворове, роднините му, като ги показваха по новините, също говореха за чували с пари, а не за бедни маргинали. Още повече какви яки адвокати имаше и разиграваха процеса.

# 236
Тука до Русе има един град Ветово - там е същата работа ,къщи,палати коли. И там има ало измамници

# 237
Гадая си, дали имат някакво вътрешно инфо, обаче Дарин Ангелов днес на панела също говореше за Ивонне в мъжки род, няколко пъти.

В първия лайв някой от коментаторите зачекна въпроса, но оттогава никой не смее нищо да каже.
Даже Устата опита да обърне в ефект, как НЕ казва каквото мисли за нея в прав текст.
Явно продукцията е наложила нарочна забрана над темата. Тоест със сигурност мога да си представя, че и не ни излъчват всичко което се казва в къщата за нея.

# 238
Да, Драго Симеонов също говореше за Ивонне като той и веднага беше порязан от водещите, които на секундата смениха темата и дадоха думата на друг коментатор.

# 239
Може при влизането и в къщата да има подписан с ББ договор,да не се казва нищо за пола и

Общи условия

Активация на акаунт