BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 319
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 195
Дежурното оправдание… “Всичко е монтаж”. Няма как ако се е държала на ниво, да я представят по друг начин. Казала / направила е всичко излъчено. Чрез монтажи могат само да засилят ефекта, но не и да го променят из основи.

# 196
Ивонето била номинирала Виктор, защото искала той да остане в играта.

Скрит текст:

# 197
  • София
По повод лайковете- ограничението е за 5мин-20бр, ако се надвишат следва 1ч наказание.

По повод Веска сте казали всичко.. Аз само ще допълня, че вместо да ни направи боди-позитивни, тя ни направи боди-негативни с това разпищолване и вулгарни аутфитчета...и поведение..

# 198
Тази пък изобщо не смятам да си я причинявам вече никъде. Трябва да потъне в забвение както ѝ се полага на изгонен съквартирант. Колкото повече я коментирате толкова си мисли, че е била най силния играч и я правите  популярна. И с какво, дали блесна с характер и някакви стойностни качества, поредната силиконова кифла. Единственото интересно беше турският сериал. Смешно по скоро, не смятам че изобщо така трябва да изглеждат едни любовни отношения.

# 199
А, да. Доводите на Ивонето, че номинирала Виктор за негово добре. Изсмукано от пръстите. Опита да играе пред камерите.
Това е игра, коте. Ние сме наясно, че играеш за себе си, а не друг да победи.

# 200
  • София
Много тъпо се изниза в събота вечерта, без да си каже едно чао с другите. Голям зор на Виктор да му дава съвети, ама той нали е едноклетъчен, нужни са му.
P.S. Все още ли никъде не е казала, че много ѝ завиждаме, и затова никой не я харесва? Че те такива като нея, така си мислят милите.

# 201
Аз първа ще си призная, че много ѝ завиждам. Винаги съм искала устните ми да са като на секс кукла, акълът - като на шестокласничка и след мен да припадВат всички 19 годишни псевдо мутрички.

# 202
Противна ВеселКа. Барабар с името. С всичко. С наглия си поглед, за външния вид ще замълча.

Беше ми толкова забавна с мисията да ухажва Марио, с глас съм се смяла. Но след това само падение.

В общи линии всички тикат Марио към победа. И аз му стискам палци.

Искам да гледам Георги, Марио, Ивоне до края. Другите са ми все тая. Но пък всеки допринася за развитието - и Пацо, и Веселка, и главният шут на републиката. Ако ги изкарат, ще намалеят сблъсъците и няма да е интересно за драгия зрител.
Нищо че се създават нови колизии. Което между впрочем ме навежда на мисълта, че и само Виктор да оставят в къщата, пак ще има титанични сблъсъци Simple Smile
Веска трябваше да пробва да се сваля или заяжда с бай Георги 😁 Какво ли щяха да й чуят ушите 😄

Оооо, искам да видя това! Или с Пацо.

Оооо, Георги щеше да я обара по всички правила на натюрела си за плячка, която сама се е пъхнала в ръцете му, после щеше да ореве къщата, че са осквернили брака му, накрая щеше да ѝ вмени цялата вина и да прокълне мощно Вескиния нагон.
В мисията с Дебелка и Марио той беше най-вдъхновен, та ѝ оправяше позата, та ѝ нагласяше крака и още смели действия, които не помня вече.
Георги е толкова предвидим и натурален.

Diz, лайковете имат лимит тук. Но аз лайквам и в други теми, не само в тази, и вероятно по тази причина при мен свършват бързо.
На мен ми свършват лайковете при едно влизане в тази тема, никога не ми стигат да харесам всички, които искам. Явно е въпрос на щедрост и преценка 😏

# 203
Пацовите букли са боядисани май, чернеят силно.

Дали им вкарват фризьор/гримьор преди лайвовете? Изведнъж всички жени придобиват нелепия стайлинг, с който влязоха първия ден. Извинявам се - в ден едно.

# 204
Вкарват им сигурно, защото на предишните номинации всичките бяха с един и същ цвят (нюд) на маникюра.

# 205
Мисля, че сами си правят прическите. Марио, жените между тях си, давали са ги. Имат преси, маши, сешоари...

Абе, ББ много либерален, преди май нямаха никакви екстри, косите им израстваха с по 2-3 пръста в корените.

Но си е най-добрият формат за мен, и с недоимък, и с излишество сеир става.

# 206
Любимата ми тема, даже в пъти повече от предаването, което в началото гледах спорадично, но определено от един момент ми стана интересно и не ме е срам да си призная.
Виктор смятам, че в момента поведението, което демонстрира, си е чиста игра, лоша, нескопосана, но играе. Вчера на няколко пъти камерата го улавяше как гледа към нея, дали го следи и пр. Ревеше толкова пресилено и предполагам забелязахте - без сълзи. То вярно, че може да са свършили след тоя чутовен рев близо месец, ама си беше доста пресилено и изкуствено. Отделно говоренето на снимката, думите на онова естестично недоразумение Беба, като излизаше, думите към нейната снимка " ти си по-силна и добра, трябваше ти да останеш", за мен са ясен знак, че той е осъзнал, че го харесват навън, че има възможност да добута до финала и то като използва каквото е останало от тази толкова нелепа любовна драма.

Ивонне я харесвах до един момент, Ванеса също, сега обаче са ми като бабите клюкарки пред блока, които шилосват Веска и Атито срещу Марио. Първите две са по-умни и със сигурност са наясно, че Марио е основен претендент, та дай сега да го изкараме секс маниак, свалящ жени, луд досадник и пр. Но смятам, че няма да им се получи.

# 207
Марио е секс маниак,а ивонето? Остана ли пенис който да не е опипала?
И на мен ми беше симпатична отначало,но това прекалено търкане,опипване и прегръщане на всички ми е противно.
Плюс това се доказа,че е доста двулична ,номинира Георги и Виктор,а уж са и най -близки

# 208
Мда, определено ще направят Марио победител. То и няма кой друг, поне момчето има нужда от пари дано се погрижи за себе си.
Пфуу толкоз пък да не може човек да си избере фаворит. И в последния Ерген беше така, всички бяха един дол дренки.

# 209
Марио е секс маниак,а ивонето? Остана ли пенис който да не е опипала?
И на мен ми беше симпатична отначало,но това прекалено търкане,опипване и прегръщане на всички ми е противно.
Плюс това се доказа,че е доста двулична ,номинира Георги и Виктор,а уж са и най -близки

Именно, нейното е " крадецът вика дръжте крадеца".
Вчера тя доста иронично говореше, че се е пробвал на всички. Дори и да е така, не смятам, че по някакъв начин ги е унизил или поставил в кофти ситуация, за разлика от неудоството, което им причинява Ивонне с нейната сексуална разюзданост.

Общи условия

Активация на акаунт