BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 920
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Sunshine state
Аз искам Ванеса да си излезе час по-скоро. След нея Веселка, Пацо, Радо, Гого и така в този ред.

# 2 101
Ако някакъв съмнителен тип на 35, с език на каруцар и обноски на коня в каруцата, ви буди майчинското чувство и това ви кара да го защитавате, кой съм аз да ви съдя.

Скрит текст:

# 2 102
Аз, напук на масовите прогнози тук, смятам, че гласят Радо за победител. Такова усещане имам. Другите прекалено много ги компроментираха. Георги (милионера) ми е втория прогнозен вариант.

Това са прогнози, иначе май нямам личен фаворит.

# 2 103
Марио определено има кусури, но е класи над останалата паплач в Къщата.

# 2 104
  • София
Аз, напук на масовите прогнози тук, смятам, че гласят Радо за победител. Такова усещане имам. Другите прекалено много ги компроментираха. Георги (милионера) ми е втория прогнозен вариант.

Това са прогнози, иначе май нямам личен фаворит.

Това се чува и от вече излезлите съквартиранти. Знаело се, че щял Радо да спечели.

# 2 105
"Биг Брадърът" е някакъв много режисиран тази година. Това, което намираме като информация за тези хора, е различно от поведението в къщата. Сякаш всеки играе ролята си, която са ми задали психолозите, изглеждат ми в мисия някак.

Примери:
Марио (в къщата го раздава дете от дом, станало много религиозно, а иначе е известен фризьор от 2017, май чух на един клиент и на английски да говори),
Теодора (в къщата нещо като гимнастичка или гимназистка, в реалния живот типична фолк-красавица търсеща мъже милионери, ама не Гого, защото трябва и да са красиви, мускулести),
Ивоне (в къщата жена, извън къщата - не точно),
Гого (в къщата милионер, извън къщата не чак, от Враца, модел в Италия, а бизнеса на родителите му).

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:18 от Pepina_n3

# 2 106
Ако някакъв съмнителен тип на 35, с език на каруцар и обноски на коня в каруцата, ви буди майчинското чувство и това ви кара да го защитавате, кой съм аз да ви съдя.
Предвид високото ниво на самото предаване, този тип съмнителни хора, с подобен език и обноски на мен лично са ми екстра. А пък и другите компенсират с тяхното ниво и обноски. Направо са за прием при английската кралица.

# 2 107
Атижа счетоводителка ли каза, че е в Щатите? Не мога да си я представя по 11 часа над сметките. Като фолк певица - да. Кога и остава време да е фолкпевица?

# 2 108
  • Буркина Фасо
с тоя гъз каква фолк певица може да е ? Smiley
1 дка необработваема площ

# 2 109
Атижа счетоводителка ли каза, че е в Щатите? Не мога да си я представя по 11 часа над сметките. Като фолк певица - да. Кога и остава време да е фолкпевица?
11 часа над сметките са си нормално нещо в нашата сфера. 🥴

Тя е прохождаща певица. Едва ли ходи по участия - има 3 клипа и това е. Сигурно се надява след Биг Брадър да го превърне в основното си занимание.

# 2 110
  • София
Днес залагам, че Тлъстушка ще ни лиши от присъствието си..за щастие.  Даже и в нашата анкета тя и Пацо са с по цял един глас, така че ще е някой от двамата. Сега на промото, Атижа плачеше, а с Тлъстушка са по-близки..

# 2 111
Предвид високото ниво на самото предаване, този тип съмнителни хора, с подобен език и обноски на мен лично са ми екстра.

no kink shaming

# 2 112
Днес залагам, че Тлъстушка ще ни лиши от присъствието си..за щастие.  Даже и в нашата анкета тя и Пацо са с по цял един глас, така че ще е някой от двамата. Сега на промото, Атижа плачеше, а с Тлъстушка са по-близки..
Ааа, този един глас за Пацо някой от нас го даде по милост, помня. 😁 Но той може и да си е спечелил някой друг фен за това, че се опълчи на Гош като правеше коментари за българите. Веселка ще си ходи според мен.

# 2 113

Скрит текст:
Може ли по-подробно за обноските на коня, моля! 😂

# 2 114
Ааа, този един глас за Пацо някой от нас го даде по милост, помня. 😁

Аз бях. Ма чак в нова плей няма да го подкрепям :Д

Общи условия

Активация на акаунт