BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 871
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 2 085
Марио е единственият нормален там 🤷‍♀️

# 2 086
Биг Брадър пита Атижа има ли партньор в Щатите. Да не врътка двама? 😁

# 2 087
Днес е от 22ч. гоним..РАдо.

# 2 088
  • София
В Голямара сестра Виктор каза, че е близък с Джулиана Гани, Ванеса пък с Емануела. Да не се окаже, че всички там са протежета на бившите ВИП брадъри, а уж голям подбор е правен!

# 2 089

Марио е от хората, които оставят отпечатък, но не само с добро. Да си чистачката на къщата, не те прави достоен на всяка цена и всички видяхме цинизма, с който друг не може да се похвали. Хайде, стига хвалебствия за този неуравновесен човек.
Едно хвалебствие ми посочи. Човек вече и неутрално мнение няма право да изразява.

Тези ежедневните гонения от къщата на живо ли ще са или ще са ги изгонили примерно в 20:00 часа, а на нас ни го дават след 22:00? Не, че ми е важно, ама да си питам.
Хвалебствие за какво, драги? За комарджията с кръчмарски език, сексуален фетишизъм и защото бил себе си. Вън, Марио, низка душо, под прикритието на духовник без дори да знае молитвите, в които се кълне. Юда е той, а не Исус

# 2 090
Днес е от 22ч. гоним..РАдо.
Вотът е положителен, никого не гоним. Иначе с радост: Пацо и Веселка.

# 2 091
Да знам, че е положителен, което го прави лесно манипулируем!
Реално хората си пускат за един от всички гласа, а то за да се "изгони" Радо примерн,о трябва да минеш и да дадеш положителния си вот за всички останали. Това е бъгаво и ето как излиза нарочения от ББ. 

# 2 092
Как за всички останали. Имаш право да гласуваш само за 1.

# 2 093
Марио ще си остане най- запомнящият се участник, без значение дали ще спечели, или не. Изключително динамичен, противоречив, драматичен, многопластов образ. И много сам. Възхищавам се на търпението и стоицизма му. Как издържа негативизма на всички е Къщата, той си знае.
За мен е неприемливо някой да пише, че трябвало да спрем да го отразяваме.
Образи като Ванеса, Радо или Гого с нищо не привличат внимание. Няма какво да се хабят думи за тях.
Трябва да спрем да превъзнасяме хората, които се снишават, свиват по ъглите и се промушват тук и там незабелязано, в случая се домогват до победа чрез спотайване и мишкуване 2 месеца.
А Вие не помните ли думите на Радо срещу неграмотния Георги от Карлуково, че не е нужно да си придаваш важности и да се правиш, на когото не си, за да се харесаш. Точните му думи бяха "какво да направя като съм такъв, на какъв да се правя!?". Явно ромското тук взема превес, ай сиктир, по тяхно му!
И какво запомнящо се има в думите на Радо? Колкото и да ги анализирам, нищо съществено, като инфо не извличам. Освен, че скатавките и готованковците, които ги мързи и да гледат са си просто такива. Ама ние това вече го знаем.

# 2 094
Веселка е аут довечера.

# 2 095
Марио е от хората, които оставят отпечатък, но не само с добро. Да си чистачката на къщата, не те прави достоен на всяка цена и всички видяхме цинизма, с който друг не може да се похвали. Хайде, стига хвалебствия за този неуравновес
Хвалебствие за какво, драги? За комарджията с кръчмарски език, сексуален фетишизъм и защото бил себе си. Вън, Марио, низка душо, под прикритието на духовник без дори да знае молитвите, в които се кълне. Юда е той, а не Исус
🤣😂🤣

# 2 096
Гошо може и да не подозира.

Скрит текст:

# 2 097
  • София
И после всички са съвсем случайни хора от народа, попаднали съвсем случайно в ББ.
Изобщо никой не е случаен, всички имат известни приятели или са участвали в разни формати.Може би само Гого е на случаен принцип, но си е платил сигурно ,за да влезе / в предвид амбициите на майка му/
Теодора се оказа близка приятелка с Константин и с онази Алекса /на Денис Теофиков/
Ироничен ми беше постът!

# 2 098
И тук ескалира хейтът срещу Марио. Не издържат нервите на привържениците на уж нормалните съквартиранти.
Чак пък толкова!

# 2 099
И тук ескалира хейтът срещу Марио. Не издържат нервите на привържениците на уж нормалните съквартиранти.
Чак пък толкова!
Да, неуравновесена работа...

Общи условия

Активация на акаунт