BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 569
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 375
Вие като тъжите по бивш партньор, имате ли избран плейлист, който да пеете в мъката си?
Мхм, да. Направих го точно преди плейлиста ми за отвличане на бивши и след плейлиста ми за получаване на ограничителни заповеди.

# 376
  • София
Ако не го потърсила, той щял да си хване чукалата и да дойде в София. М-хм.Close
Спешно търся апартамент в Левски Г. Ще го препродам на Виктор. Чуекът дава всичко. 😁
Ако даде всичко, после за какво и е на Теодора!  Joy

# 377
Пацо и той говори за кухото злато. Някой снощи писа за това.

# 378
Радо ли беше, какъв беше, ама е дъно с Паци.

# 379
Ланеца е и рапер.

# 380
Оставете Виктор още малко в къщата, че да може Теодора да си смени адреса, докато още не е късно. Laughing

# 381
Виктор се е влюбил в 19 годишния образ на Теодора.
Как могат да просъществуват обсебен мъж и ревнива до крайност жена, гаждето и да няма право да следва други жени в соц.мрежи?

Теодора в кой клуб е била гимнастичка? Като  е тренирала 10 г би трябвало да е известна, убедена съм, че е и се е отдавало,  има и характер,  и физ. данни?

# 382
Видяхте ли разговора между Пацо, Марио, Радо и Виктор? Паци каза на Виктор за Ивонне: то и там нали знаеш каква е работата, друг път ще ти казвам.

# 383
  • Някъде в Матрицата
Гледам ги с тези костюми  и все едно съм на прайд. 😂

# 384
Видяхте ли разговора между Пацо, Марио, Радо и Виктор? Паци каза на Виктор за Ивонне: то и там нали знаеш каква е работата, друг път ще ти казвам.

Според мен става дума за пола ѝ...

# 385
Другите могат  да му правят "вятър на к@ра" Grinning  -нов лаф от Витя.

# 386
Със сигурност за това става дума. Но щом Паци си замълча, а той не ми изглежда като човек, който има цедка на устата, значи, че явно продукцията им е казала да си траят.

# 387
Всички са много Ефектирани, значи. Защо толкова хейтят Ивонне? Номинирала някой, голяма работа. В риалити са, всеки иска да отстрани конкуренцията. А Радо е на всяка манджа мерудия. Точно той всеки път номинира стратегически, сега обаче било предателство… Комплексарщина.

# 388
  • SF
Пълно куку е тоя!
Такива влюбвания са малко страшнички.
Тоя с какво ще се бори? С вятърни мелници?
Гледам, всички са облечени като клоуни. Как точно вижда борбата си.

# 389
Ама то е смешно, седнали Виктор, Паци и Радо, Виктор реве, че го е номинирала и те пригласят, че наистина е много лицемерно. Тия хора са наистина страшно абсурдни. Радо даваше вид на пич, между другото Теодора каза, че не знае дали се вижда, но на живо наистина изглежда много добре, но последната седмица всеки ден издънки от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт