BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 516
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 390
Марио с прахосмукачката😀😀

# 391
Прави ми впечатление, че Ванеса танцува най-добре от тях. На лайфа в неделя си пролича най-много. Останалите са смешни. Особено Пацо с движенията на рокчето. 😁

# 392
Доста обичат продуцентите да им възлагат мисии да танцуват.. Хем евтино, хем нищо не трябва да подготвят, хем свободно ги карат да се правят на маймуни (не че им трябва много).

# 393
Марио защо се присламчва към тримата, които го нарекоха какво ли не и агресираха нон стоп? Иска да е в групата на силните и да им се хареса, когато си намериха нова жертва в лицето на бай Георги ли? Не ми прави добро впечатление с това нагаждаческо държание

# 394
Сега Веска ако пак намери някакъв кусур на Марио заради чистенето или нещо друго, и аз вече категорично ще се пиша в редиците на нейните противници.

# 395
Не чух точно, но Виктор спомена нещо, което по негови думи била казала Теодора в подкаста.  Да не би да им пускат подкаста в къщата след като някой напусне ?

# 396
Марио защо се присламчва към тримата, които го нарекоха какво ли не и агресираха нон стоп? Иска да е в групата на силните и да им се хареса, когато си намериха нова жертва в лицето на бай Георги..Не ми прави добро впечатление
Марио щъка навсякъде. Вероятно затова и има нужда да чисти толкова.

# 397
  • SF
Ама и Пламен на етническа основа ни се подмазва: Ще ми говори тоя за българите така!
Изведнъж стана много голям българин Пацо.
И си мери ланците с ланеца. Simple Smile

# 398
Да се включа и аз, “новата стара” коалиция от всички мъже (без Ланеца) е супер нелепа и смешна особено Пацо и Радо които гласове не се чуха цял сезон… прави ми впечатление, че и Марио седи при тях въпреки всичките му скандали с Пламен и Виктор….

# 399
Не чух точно, но Виктор спомена нещо, което по негови думи била казала Теодора в подкаста.  Да не би да им пускат подкаста в къщата след като някой напусне ?

Едва ли, по-скоро си фантазира негови си работи пак.

# 400
  • SF
Мамасита и тя поставя точка след точка.
С какъвто се събереш, такъв ставаш.
Големи обяснения защо го е номинирала...

# 401
Кога обясниха каква е мисията, че нещо изпуснах? Вчера ли?

# 402
Гледам назад. Слушам Виктор. Изрод ли съм станала безсърдечен. Искам да изтръгна ушите си с ръце. Да изхвърля телевизора през терасата , да го мютна завинаги. Моля ви гласуващи , спасете ме , изгонете го преди Веселка .

# 403

Мисля, че си правиха импровизация на подкаста в къщата. И аз съм го изпуснала. Май Петър там е задал въпроса за шанс за Виктор. Да кажат другите, не знам....

# 404
Пълно куку е тоя!
Такива влюбвания са малко страшнички.
Тоя с какво ще се бори? С вятърни мелници?
Гледам, всички са облечени като клоуни. Как точно вижда борбата си.

Не съм сигурен че е куку. Може и да играе роля. Той е много мотивиран да спечели. Има татус на Брадъра 2024. Като олимпийците които си татуират емблемата на дадената олимпиада на която ще участват. Та не мога да си го представя че навънка баш така ще си ходи навсякъде със снимката и халата, но като роля с цел грабване сърцата на зрителите, от спортен хъс, да спечели зрителски вот, ми се вижда като преиграване с такава цел.

Общи условия

Активация на акаунт