BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 494
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 405
  • SF
Не обещавам, че искам Лудия да излезе преди Веселка.
Излезе ли Виктор, който и да е с Веселка на номинации, гоня Веселка.
Само за Пламен имам колебания, но някак съм навита тази седмица да разкарат двама.

# 406
Марио защо се присламчва към тримата, които го нарекоха какво ли не и агресираха нон стоп? Иска да е в групата на силните и да им се хареса, когато си намериха нова жертва в лицето на бай Георги ли? Не ми прави добро впечатление с това нагаждаческо държание
При тях беше и пак игра като победител. Подкрепи Виктор, който ревеше не пак, ами отново, а когато дойде Паци и започнаха да плюят стана и се изнесе. После се върна и каза единствено, че не трябва да се обръща внимание на подобен тип приказки и да се реагира така. Така че, не - беше при тях, но не и с тях. А пък Паци, дъртият хитрец, употреби "ние" вместо "аз", относо сеира с Ланеца: "Ние сме му били говорили..."

# 407
Паци: Как си, бате Викенце?
Виктор: Говорим си тука с Теодора, халатът й мирише на нея, чуек. Няма да го пера, как ще го пера, той мирише на нея.

# 408
  • SF
Тая пък с тези точки... Какво я прихвана и нея!

# 409
Виктор: аз тук имам вяра само на теб (Паци), Теодора и Радо.

Виктор изобщо разбира ли, че Теодора НЕ Е в Къщата.

# 410
  • София
Счупи леглото, Веска... пфуу тамън похвалих мебелите...Ама то веднъж, дваж и на третия път не издържа 🤣🤣

# 411
Веселка във всеки формат чупи легла

# 412
Нова Плей така забива, че вече гледам картинки. Май утре ще доглеждам, че се изнервих. Така и не оправиха този плеър.

# 413
Айде второ легло счупи… това ще ѝ е традиция 😂

# 414
Айде Веска счупи леглото 😀 и пак всичко й се вижда

# 415
Мале...второ поредно легло...

# 416
как се гаври биг брадър с Веселка с тия звуци и музика

да - смеем ти се цяла България, Веселке Grinning

не забива Нова плей - Веселка счупи и стрийма

# 417
Майтап, майтап, обаче работата не е добре. Има една жена Десислава Христозова от Деси, къде си, която неделя беше в предаването на Лора Крумова. Доста смислени неща каза и Веселка е хубаво да помисли за здравето си. Поне успяха да развеселят Виктор.

# 418
Ивонне девет пъти "Счупи ни леглото, Веселке" и с Марио първа приятелка 😏 Ех че бързо се преориентира.. Изключително скучен епизод

# 419
От утре си ни даваш храната…
А вие какво ще ми дадете?
Подсилващо легло 😂

Общи условия

Активация на акаунт