BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 433
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 420
Какъв си лицемер, Викторее

# 421
Не издържам брътвежите на Виктор.

# 422
Майтап, майтап, обаче работата не е добре. Има една жена Десислава Христозова от Деси, къде си, която неделя беше в предаването на Лора Крумова. Доста смислени неща каза и Веселка е хубаво да помисли за здравето си. Поне успяха да развеселят Виктор.
Още е малка и тези неща ѝ се виждат като толкова нереални. Като стане на 35 (макс) и започне с хапчетата за кръвно и обезболяващите, заряди износени стави, ще се усети.

# 423
  • До сърцето...
Е, това с Виктор вече е тъпо. Преиграването му по линията Тодора взе да писва!
Вземи стисни зъби, малко мъжки се дръж. Аман от показност!

# 424
  • София
Не издържам брътвежите на Виктор.
И аз! Не мога повече. Спрях звука.

# 425
"Ядахми риба"

# 426
Есме , после нея ще я изтъркаляме лесно . Даже не превъртам рекламите , страх ме е че след тях ще изскочи Виктор и ще рецитира любовни стихове, ще "душка" разни парцалчета и ще се оплаче от болките си във фара

# 427
Страшно досадно е това с Виктор, не е интересно въобще...

# 428
После Марио бил лудия🙄

# 429
Теодора и да е имала някакво желание, най-чистосърдечно да бъдат приятели, вече със сигурност е на друго мнение.
Тази седмица направо да му теглят номинацията с довод, че е откачил и най-добре да излезе, че да се видят.

# 430
Виктор говори за нея като за починал човек. Тотално преиграва. Ок, нека си е влюбен, но такава обсесия не е нормална.

# 431
Е, това с Виктор вече е тъпо. Преиграването му по линията Тодора взе да писва!
Вземи стисни зъби, малко мъжки се дръж. Аман от показност!
Вече си мисля, че нарочно го прави.  Точно показност. По-жалък човек никога не съм виждала. Не мога да го гледам вече.

# 432
  • София
Обаче ВесЪ е поотслабнала.

# 433
Ок, да го прави нарочно, но що е заблуден че това е интересно, не налудничаво е. Ама толкоз му акъла.

# 434
Ивон ги е подкарала. Атижа по дупарата шляпа, този чорапа му гласи. Няма спирка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт