BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 211
  • 2 119
  •   2
Отговори
# 600
ТОП коментар от фейсбука:
Треаше Бебата да му остави един тампон, да си прави чай преди лягане.

Друг коментар: Тоя ревльо да не направи сефтето на халата някоя вечер. Joy

# 601
Някакъв суинг се получава при тях, Теодора излязла с Пешо, а Виктор шляпа Атижа.. Laughing
То с такива мъжествени мъжкари, и накрая…ще се вземат Пешо и Вики Joy

# 602
ТОП коментар от фейсбука:
Треаше Бебата да му остави един тампон, да си прави чай преди лягане.

Друг коментар: Тоя ревльо да не направи сефтето на халата някоя вечер. Joy
Оле не чуек, шъ паднъ
Ама не е невъзможно ,поне няма кой да му набива спирачката

# 603
  • София
Леглотрошачката...затова бяха пуснали музика от Лешникотрошачката 🤣

# 604
МолА ти сА, не ми опорочавай един от любимите сериали по този начин. 😂

# 605
Сега гледах промото. Травматизирана съм от целувката на Виктор с огледалото......

# 606
  • Враца
...няма да е спирам да е питам, Абе ти що си такъв злобен човек, и извън къщата ли си такава невротична, злобна лелка като държание. Някак е невъзпитано да го направя, въпреки че тука съм е плюл.

Пък и току виж съм свършил с пирони в гърба. Grinning

Да Е спирам, да Е питам, съм Е плюл..

лелеее..

Я-то ли ти не работи на клавиатуратаили така си говориш?

# 607
...няма да е спирам да е питам, Абе ти що си такъв злобен човек, и извън къщата ли си такава невротична, злобна лелка като държание. Някак е невъзпитано да го направя, въпреки че тука съм е плюл.

Пък и току виж съм свършил с пирони в гърба. Grinning

Да Е спирам, да Е питам, съм Е плюл..

лелеее..

Я-то ли ти не работи на клавиатуратаили така си говориш?

Мйекото ни облада...

# 608
Чак сега гледах рекламата на епизода. Виктор явно се е напил и пак прегръща халата, и пак целува снимката. Непоносимо!

# 609
Чета книга писана през 1906 г. от Благоев. Същият на който е кръстен Благоевград. Тогавашният български няма нищо общо със сегашният. За сега само екам, скоро ще почна да употребявам думи като следующата, интелигентски човек, ний, вий, протестация, протоколирвам, гдето, изменявание, заминавание, работнишка стачка, разумява се, земледелска маса и прочие.

Нашите съквартиранти говорят изключително правилен български в сравнение с българите в началото на 20 век. Grinning

# 610
  • София
Тесла, няма да ни впечатлиш, ако използваш тези думи 😄 В тази тема всеки може да си пише както намери за добре, ти може да ползваш остарели думи, но ние ползваме чисто нови..като цирки, ефектиран, чуек и още десетки  🤣 Абе, шъ съ разберем..

# 611
Нещо ужасно ли е да си признаеш, че си направил грешки, че реши да се оправдаваш с това, че четеш книга от 20-и век? 😂
И аз чета ежедневно на 3 различни езика и някак си, не ми се отразява на писането на сравнително грамотен български.

# 612
Виктор се беше закачил за Теодора, да му помага в неговата игра, а в замяна и говореше заучени фрази, и я възхваляваше. Когато тя беше номинирана, той можеше да гласува стратегически, но гласува срещу Марио, защото знае, че му е голяма конкуренция и си разчиства пътя към наградата. Марио е  аутсайдер и въпреки това се не се оплаква от ситуацията.  Обаче Виктор, който е уж голям мъжкар и обиждаше Марио, че не е мъж, веднага ги подхвана след излизането на Теди. Още в двора каза на Радо, че само той му е останал и едва ли не на него разчита. Изцепи някаква глупост от сорта, че Ивонне уж казала на Теди, че тя ще е до него ако остане без нея в къщата, а го номинирала. Тоест Ивонне трябвало да смени Теди в обгрижването на Викторчо, така го разбирам аз. После и на Пламен повтори няколко пъти, че е с него, и му се доверява. Едва ли не ги задължава да играят в негова полза. Досега само Ланеца си е позволявал да изисква обяснение за нечия номинация. После Ванеса, която обиждаше до вчера сега запрегръща, за да не гласува срещу него. Според мен неслучайно подбират тези кадри на Виктор, показват му играта, която не е много спортсменска.
Нахъсан е да бъде Number 1.

# 613
Опази нам Боже от мьеко обладаване и празни портфейли JoyJoyJoy

# 614
Нещо ужасно ли е да си признаеш, че си направил грешки, че реши да се оправдаваш с това, че четеш книга от 20-и век? 😂
И аз чета ежедневно на 3 различни езика и някак си, не ми се отразява на писането на сравнително грамотен български.

Признавам грешка, ако е възприемам за такава. За мен няма правилен и неправилен български. Езика се изменя с всяко поколение. Та кой е правилният български, нашият ли, от началото на 20 век ли, този който ще говорим след 50 години, този който се говори в шопско, в северозапада ли, при майните ли......Езика хората го променят с говоренето си през всяко поколение.

Общи условия

Активация на акаунт