BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 211
  • 2 119
  •   2
Отговори
# 585
Според мен Виктор много преиграва, но и като цяло не е добре човека. Емоционалната му интелигентност е на бебе. Всичко е черно или бяло при него.
Смятам също, че любовта му към жените е много интензивна в началото, но бързо изгаря.  И е с всяка следваща.Толкова влюбен мъж, какъвто се изкарва, не би ударил друга жена по задника. Пълен примат е той за мен.

Абсолютно съм съгласна с теб ! Такива бързо палят и бързо прегарят ! Аз се чудя как пък не излезе от някъде бившата му годеница ,някоя си Деси ,да каже дали като цяло и с нея е бил толкова болестно луд... Почти мога да се обзаложа ,че това е било така !

# 586
  • София
Според мен Виктор много преиграва, но и като цяло не е добре човека. Емоционалната му интелигентност е на бебе. Всичко е черно или бяло при него.
Смятам също, че любовта му към жените е много интензивна в началото, но бързо изгаря.  И е с всяка следваща.Толкова влюбен мъж, какъвто се изкарва, не би ударил друга жена по задника. Пълен примат е той за мен.

Абсолютно съм съгласна с теб ! Такива бързо палят и бързо прегарят ! Аз се чудя как пък не излезе от някъде бившата му годеница ,някоя си Деси ,да каже дали като цяло и с нея е бил толкова болестно луд... Почти мога да се обзаложа ,че това е било така !

Деси беше споделила стори, че отдавна няма отношения с него и не иска имената им да бъдат свързвани по никакъв начин.

# 587
Виктор дано тази вечер да не реве през целия епизод и да си говори със снимката на Теодора, защото е нечовешко за гледане.

# 588

Аз съм сигурна, че момичето има да разкаже много, но беше достатъчно умна да каже да не я занимават, да не се обяснява за миналото си и да се разграничи от него. Няма нужда да бъде разнасяна из интернет заради тоя палячо, с който е приключила взаимоотношения поради причини, които можем да предположим.

# 589
По скоро хората, които я плюят по интернет, няма да го правят на живо. Защото ще изглеждат невъзпитани, а анонимността на интернет ти позволява, да правиш каквото си искаш. От това идва разликата, в поведението на живо и интернет, анонимността променя всичко.

Къде на живо, пред нея ли? Как так някой ще я плюе по интернет, ама после ще ходи да се снима с нея от възпитание, това е идиотско. Grinning
Едва ли някой дето нея харесва ще тича да се снима с нея, но няма и да я плюе, както го е правил в интернет. Защото няма да я има анонимността. За това се получава феномена дето описа потребителката как така в интернет я плюят, пък на живо е звезда, спират я за снимки, канят я по вечери и комплименти и правят за участието. Генерално говоря. Иначе ясно, че на който му е била най антипатичният участник, няма да е гони по улиците за селфи, ама няма и да върви след нея да е плюе.

На мен най антипатичният участник ми е Косара, ама на живо ще я подмина, няма да е спирам да е питам, Абе ти що си такъв злобен човек, и извън къщата ли си такава невротична, злобна лелка като държание. Някак е невъзпитано да го направя, въпреки че тука съм е плюл.

Пък и току виж съм свършил с пирони в гърба. Grinning

# 590
Аз искам да знам какви 20 годишни са наели за сценаристи тази година, щото е плачевно положението

# 591
По скоро хората, които я плюят по интернет, няма да го правят на живо. Защото ще изглеждат невъзпитани, а анонимността на интернет ти позволява, да правиш каквото си искаш. От това идва разликата, в поведението на живо и интернет, анонимността променя всичко.

Къде на живо, пред нея ли? Как так някой ще я плюе по интернет, ама после ще ходи да се снима с нея от възпитание, това е идиотско. Grinning
Едва ли някой дето нея харесва ще тича да се снима с нея, но няма и да я плюе, както го е правил в интернет. Защото няма да я има анонимността. За това се получава феномена дето описа потребителката как така в интернет я плюят, пък на живо е звезда, спират я за снимки, канят я по вечери и комплименти и правят за участието. Генерално говоря. Иначе ясно, че на който му е била най антипатичният участник, няма да е гони по улиците за селфи, ама няма и да върви след нея да е плюе.

На мен най антипатичният участник ми е Косара, ама на живо ще я подмина, няма да е спирам да е питам, Абе ти що си такъв злобен човек, и извън къщата ли си такава невротична, злобна лелка като държание. Някак е невъзпитано да го направя, въпреки че тука съм е плюл.

Ама разбира се, че ако видиш някой, който не харесваш, ще го подминеш.
Но не ми стана ясно първоначално какво имаш предвид.
Което ознавача, че въпреки големият негативен вот за Беба, все още има много, които я харесват и тя ще продължава да си лети в облаците и да смята нас за нещастни завиждачи.

# 592
Е, има. Не го ли видяхте как се обръсна с бръснач. Това е професионално умение.

Аз реших, че си носи бръснач да си засича брадицата.
Щото па отначало тръгна да я сваля с едно бикче дето... загубена кауза. Колко да е бръснар.

# 593
Ако не помните 1000 лв са му давали за брадата,някой брадат маниак

# 594
Не съм гледала много, но защо изгониха Теодора, а не ревльото? Каква е тази тежка психария, легнал с халата и снимката й и не спира да намила? Joy Няма ли кой да му каже, че е ненормален? Joy Цял епизод стой със снимка в ръка като на опело.

# 595
Не съм гледала много, но защо изгониха Теодора, а не ревльото? Каква е тази тежка психария, легнал с халата и снимката й и не спира да намила? Joy Няма ли кой да му каже, че е ненормален? Joy Цял епизод стой със снимка в ръка като на опело.
Аз лично предпочитах Виктор да остане, защото си мислех, че ще пореве един ден и след това ще покаже някаква друга страна - различна от влюбената батка. Е, сгреших. 😁 Макар че знае ли се… Нали в днешния епизод ще се напие и ще пляска дупето на Атижа. 😁 ще го видим. Нали принципите му бяха да не предава приятелите си - сто пъти го повтори. Пък сега се закача с на Петър възлюбената.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 19:51 от Lilly_85

# 596
Но не ми стана ясно първоначално какво имаш предвид.
Което ознавача, че въпреки големият негативен вот за Беба, все още има много, които я харесват и тя ще продължава да си лети в облаците и да смята нас за нещастни завиждачи.

Така е, при нея ще има изкривена самооценка, че положителните коментари на живо са истинските, а отрицателните в интернет, относно поведението и, спрямо и Велин и Виктор, ще реши че са на база завист. Но то си е в реда на нещата, всеки може да има изкривена в положителна насока грешна самооценка за себе си, защото и в реала, е същият феномен. Ти за някой колега, приятел, близък, роднина, може да имаш мнение, негативно, но понеже не е популярна личност, няма да го плюеш в интернет, но от възпитание пред него няма да го изразиш, за да не го обидиш, да не го загубиш като приятел, да не се озлоби към теб, да не създаваш отровна атмосфера и прочие. Вече ако негативните му качества директно ти вредят или ти пречат на нещо пряко свързано с теб е друго. Тогава горните сдържащи мотиви изчезват.

Но това че ние имаме две лица, едно в реалното ни общуване, и едно в анонимността на интернет, или на собствените ни мисли, е плод чисто и просто на възпитание, как трябва да се държим в обществото, а не на лицемерие. Понеже потребителката се възмути от лицемерието на обществото, как е плюе в интернет, а на живо на ръце я носи.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 19:58 от Никола Тесла

# 597
  • София
Аз лично предпочитах Виктор да остане, защото си мислех, че ще пореве един ден и след това ще покаже някаква друга страна - различна от влюбената батка. Е, сгреших. 😁 Макар че знае ли се… Нали в днешния епизод ще се напие и ще пляска дупето на Атижа. 😁 ще го видим. Нали принципите му бяха да не предава приятелите си - сто пъти го повтори. Пък сега се закача с на Петър възлюбената.
Някакъв суинг се получава при тях, Теодора излязла с Пешо, а Виктор шляпа Атижа.. Laughing

И днес ще реве..то е ясно, дайте да го изгоним, за да не се мъчи...и нас да не ни мъчи..

# 598
Но това че ние имаме две лица, едно в реалното ни общуване, и едно в анонимността на интернет, или на собствените ни мисли, е плод чисто и просто на възпитание, как трябва да се държим в обществото.
Ако човек има възпитание, го има и онлайн и в реалния живот. По-рано даде пример с хора, които пишат лошо за починалите и т.н. Дори пред обществото да си слагаш маска, щом си сметнал, че трябва да го напишеш (макар и анонимно), не си възпитан.

Но тук говорим за участници в риалитита. Ако днес 100 човека ги познаят на улицата, 95 ще ги подминат, защото не ги харесват. 5 ги харесват и ще ги спрат за селфи или нещо такова. Затова те си мислят, че са много харесвани, но реално не са.

# 599
ТОП коментар от фейсбука:
Треаше Бебата да му остави един тампон, да си прави чай преди лягане.

Общи условия

Активация на акаунт