BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 072
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 660
Обаче много ме забавлява как кой каквото и да прави Виктор целува снимката на Теодора, а Марио пуска прахосмукачка.

# 661
Виктор пляска Атижа, намига на Ванеса и целува снимката на Теодора. Joy
Дайте им алкохол, защо ги държите на сухо! Joy

# 662
  • Някъде в Матрицата
Ванеса да не е излязла от манастира на кармелитките или на светата Дева от Гуадалупе?
Морален стожер висша степен. 🤣🤣🤣 Ама нещо не го вярвам.

# 663
Тази идея "тайно парти" я имаше в последният сезон на Биг Брадър Австралия, но там си беше доста по-високо бюджетно направено от към стая, ефекти. Бяха отделили също двамата човека в тайна мисия да се измъкнат по един коридор към тайното парти без другите да разберат и ги държаха там над 24 часа. А на другите им трябваха няколко часа докато разберат, че ги няма двама човека от къщата. Laughing

# 664
През сезона трябваше да им дават повече алкохол за да може да е по-интересно….в КнИ почти всеки епизод ги напиваха и те се изяждаха помежду си

# 665
Радо и Гого като някакви клюкари в спалнята.
Ох ,много смешен епизод Joy

# 666
Едва ли е ок някой пиян тъпчо да те плесне по дупето, но щом Атижа казва, че е ок, то Ванеса няма нужда да вдига толкова много скандали. Но все пак не е ок.

Виктор със снимка в ръка, Марио с прахосмукачка...

# 667
Е не ББ ме убива с тази музика на заден фон… 🤣🤣🤣🤣

# 668
Как тъгувам, ще няма Баш бай брадър

# 669
Атижа изглежда, че толкова не й пука, че реши, че той тотално ще изпадне в някаква криза ако каже, че за нея е проблем и затова каза, че всичко е точно.

# 670
  • София
Ванеска доста странна роля си е избрала, хич не й отива да се прави на монахиня.

# 671
Мамка им и мисии, разногледа станах, шибнах си коментара в Звездните компромати,сигурно ме помислиха за луда.
Коментирах обобщението на Ланеца: Не е лошо, фанъ Атижа за гъзъ.

# 672
Съсипаха го Викчо!
Той тъжи, пие, шляпа жени по дупета.
Ама как сладко си захърка. Joy
С Бебка и мама ѝ в ръка.
Култов образ.

# 673
Ланеца дори и да изгърми на номинациите утре, ще го спасят. Струва ми се, че пътник е Веселка тази седмица.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт