BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 72 031
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 780
А тези които се намесват, Петър и Ванеса, защо изключват вероятността Веселка да й е приятно Марио да я масажира и Атижа да харесва да я закачат по вулгарен начин.. Това не е насилие, за да се налага странични наблюдатели да се намесват, а някакво нахлуване в личното пространство на други хора, които нямат нужда от помощ или намеса. Така погледнато ми изглежда дори грубо и нетактично от страна на намесилите се

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 00:04 от Catfish

# 781
  • София
Ивоне най -съблазнително си целуваше огледалото /с херпеса/ ,чак на мъжете в къщата им стана.....неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye
Ивоне не целуваше огледалото, а му правеше фелацио.
Това засрами Виктор, който реши да се отсрами, като шляпне Атижа.
На Атижа задникът подхвръкнал и я заболяло, но тя нали е мълчалива, се наложи Ванеса да обяснява какво е Ок за Атижа, роднините, съседите и изобщо всички гледащи.
Аз лично не бих тръгнала да защитавам някого, който не само не иска сам да се защити, а и се опитва да потули нещата.
Има един основен принцип, който Ванеса май още не е проумяла - не прави непоискано добро.

С този спектакъл Ванеса отстрелва 2-ма конкуренти едновременно!
Атижа, защото търпи някой да я шляпа по задника без да реагира и Виктор, който не уважава жените и им шляпа задниците. Тя затова не може да спре!

# 782
Ивоне най -съблазнително си целуваше огледалото /с херпеса/ ,чак на мъжете в къщата им стана.....неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye
Има един основен принцип, който Ванеса май още не е проумяла - не прави непоискано добро.

Не знам кой е измислил този принцип, но много отива на посредствения българин.
Престанете да се държите като коне с капаци, освен, че е жалко, е и опасно.

# 783
Пък Беба беше се издокарала на едно интервю с тъмносин костюм и май без миглите! Какво и стана?
Това момиче с костюм с панталони ли ходи?
И прическа от годините при Нешка?!

# 784
Виктор не е обвързан, Атижа не е обвързана. От това пошляпване хипотетично можеше да припламне искрата. Има хора, които харесват такъв тип "ласки"

За мен това поведение е дебелашко, но хората са различни.
Ванеса беше излишната в случая.

# 785
очаквам в утрешния епизод Ванеса да се скара на ББ затова, че допуска насилие в къщата и си нарушава правилата.. така вместо да гледаме  гларуса как реве, ще гледаме от утре Ванеса как реве..

# 786
Според мен Атижа не реагира достатъчно, а Ванеса пък реагира малко повече. И все пак е по-права Ванеса, аз също много мразя пияндурници, на които после не им пука какво са правили, докато са били пияни. Те нали не го помнят, значи не е станало.

Иначе според мен Виктор така и не разбра какво е направил, той май остана с впечатление, че нещо станало по време на танц ...

Предлагам Биг Брадър да им пусне видеото. Хем и другите да видят и преценят, хем и Виктор да види колко жалка картинка е, когато е пиян.

Тогава ако пак не му стане кофти, вече не знам...

# 787
Ако Атижа е пяла по кръчми, вероятно е наясно с привичките на подпийналите батки и горе долу се старае да ги тушира, за да не се разрасне скандал, който не се знае докъде ще стигне. Постъпката на Виктор, включително и държанието му на сутринта, определено е просташка, но според мен, Ванеса преигра.

# 788
На Атижа може да ѝ е харесало пошляпването и да го е приела като комплимент за 'скъпото' си дупе, но да ѝ е неудобно да го заяви директно... в крайна сметка и двамата са свободни, и ако утре се натиснат и целунат Атижа и Виктор, тази Ванеса пак ли ще изтерясва и реве, че е недопустимо?! Първият ѝ довод беше, че е унижена и злепоставена пред Петър, но тя на практика нищо интимно няма с него засега..че е просташко изпълнение и ако е нежелано си е проблемно, така е, но може въобще да не е такъв случаят, а Ванеса зорлем да го изкарва така, за да привлече публиката и подкрепа от жени..
според мен тя, просто видя минутка за реклама и се възползва от нея..
О, да, въпреки че Виктор не уважава жените(освен майка си и сестра си) по принцип и беше хубаво да го постави на място пред цяла България.
Ванеса такива хиперболизирани реакции има дори и в игрите, често чете морал. Може да иска да блесне като адвокат, че много се изложи в играта с думите, което не е ок, за човек с нейното образование.

# 789
аз предлагам да уволнят Елена Сергова като редактор, щото не става нито за водеща, нито за редактор...

# 790
Чудя се Ванеса какво е преживяла, за да се държи така. Имам чувството, че я хвана страх, та чак на рев я избива..
Напълно възможно е. Обаче и в двете ситуации - и с Марио, и с Виктор, тя реагира с доста голямо закъснение. Човек, който вижда нещо, което го отвращава или плаши - реагира мигновено. И друго не ми допадна - почна да вади кестените от огъня с ръцете на Атижа и на Георги. Колкото до самото шляпване, то само това да му беше на Виктор - с мед да го намажеш. Повтарям се, но за мен Виктор грам не беше пиян и това си беше тъпанарски ход от още по-тъпанарската му стратегия. Не мисля и че възпитанието на Ванеса е чак толкова пуританско, нито че Виктор е първият подобен простак с подобно поведение, който е срещала. Права е, както е права и да се възползва от ситуацията, но за мен изпълнението й беше слабо. А пък другото такова в изповедалнята беше под всякаква критика. Да я били извадели от играта, но за нея това било недопустимо. Щом е така - стани, забий на Виктор един шамар и напусни сама предаването.

# 791
Пошляпването си беше просташко и не знам коя жена би го приела като комплимент. Аз обаче съм не раздвоена, а "разчетворена" кого да освиркам първа:
1. Виктор, няма нужда да пояснявам защо,
2. Георги, който като мишка се покри и заяви, че нито му е жена, нито дъщеря, че да се меси,
3. Атижето, която неколкократно убеди Виктор,  че няма проблеми и по този начин злепостави човека, който я защитава,
3. Ванеса, която е права, но най-силната й аргументация беше, че Петър поверил Атижа на Виктор (?!???) и това ме подразни - Петър не е никакъв на Атижа, но дори и да беше, не мисля, че водещият аргумент защо подобна постъпка е неуместна, трябва да е "ама какво ще каже гаджето й?"
Затова смятам да ги освиркам всички и да ходя да спя.

# 792
  • София
Аз все пак мисля, че Атито е изкоментирала нещо пред Ванеса и тя затова по-късно набра така. Най-малкото й е казала, че я е заболяло.
И пак да кажа, че за мен Ванеса е права. Въобще не съм съгласна, че е ок някой пиян лигльо да ходи да пошляпва жени по задниците, щото разбираш ли му били приятелки. Да не говорим, че с вметката по-рано, че ако не е била Теда, Атиджа е щяла да изгори…нещата изглеждат по съвсем друг начин. А Виктор просто трябваше да каже “Извинявайте, почерпих се, тъпо беше”, а не да ходи да се оплаква колко ограничени били другите.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 00:24 от tzvety26

# 793
Още по-неприятно от нейна страна, защото Ванеса се хвърли да я защитава, а тя замаза положението - ни лук яла, ни лук мирисала.

# 794
Освен дупето Атижено, какво друго се случи тази вечер?

Общи условия

Активация на акаунт