BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 059
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 725
Не вярвам друг да има шанс освен Марио. Свирен е мачът

# 1 726
Моята прогноза за финал са Марио, Радо, Ивончо, Гого/Ванеса. Никакъв Гошу за финал, моля ви.А кой ще спечели все ми е тая. Никой не ме спечели мен за фен така че все ми е едно.

# 1 727
Ванеса и Веселка да не се сбият за Милионера?

# 1 728
Според мои впечатления, последните 4 ще са:

Марио, Ивонне, Гого, ?

Последният може да е Радо, Георги или Атижа, не знам. ПацИ, Веселка и Ванеса ще са първите трима аут, другите двама вече ще са с близки резултати.

# 1 729
Ако не спечели Марио, значи е нагласено.Той е категоричният победител. Пожелавам му след спечелването да си намери булка, която не е лесбийка.

# 1 730
Не вярвам друг да има шанс освен Марио. Свирен е мачът
Нищо не се знае. Много лансират Гого. Много искам Марио да победи, но не ми се вярва.

# 1 731
Ох, много се радвам, че Виктор не е на финал. След Беба, закономерно изхвърча и той. Този сапунен сериал втръсна. А и колко насериозно се бяха взели само... Другите били безлични, те го заслужавали... Айде без Simple Smile

Обясниха ли нещо за тези елиминации другата седмица? Или ще са в деня на финала?

# 1 732
Виктор може би не очакваше двамата да си тръгнат в две поредни седмици.

# 1 733
Ако не спечели Марио, значи е нагласено.Той е категоричният победител. Пожелавам му след спечелването да си намери булка, която не е лесбийка.
Глупости. Много хора подкрепят други участници и тепърва ще го виждаме срещу хора, които никога не са излизали на елиминации срещу него. Не може да се прави обобщение, че работата на продукцията е мътна, ако се окаже, че не целият свят харесва вашия любимец.

# 1 734
Радвам се, че всеки ден ще отпада някой. Да се върнат на земята съквартирантите, които не заслужават да са на финал.

Пацо, Радо и Веселка са първите трима. Атижа и Ивонне после. Ванеса, Гошовците и Марио за финална 4-ка.

# 1 735
Глупости. Много хора подкрепят други участници и тепърва ще го виждаме срещу хора, които никога не са излизали на елиминации срещу него. Не може да се прави обобщение, че работата на продукцията е мътна, ако се окаже, че не целият свят харесва вашия любимец.

Че то дори и в класацията тук Марио води. Марио води и в коментарите в инстаграм и фейсбук.  Няма как друг да победи, ако всичко е честно.

# 1 736
Виктор си е бета мъжкар, безинтересен

Довиждане

# 1 737
Аз съм отвратена и отчаяна, че Ланеца остана. Виктор че не беше на център - не беше, но е от кротките луди - лежи си, реве на една снимка, не пречеше особено. Но циганинът ми бърка в здравето - прост, нагъл, неграмотен, гнусен, безочлив... Не мога да повярвам, че има българи, които го защитават, след казаното, че би се срамувал, ако го нарекат българин.
Имал бил фенове мангалът. Ай сиктир!
Много грозно изказване.Не изпитвате ли поне малък срам от циничните думи?'Мангалът,.Има ли  тука админи?.

# 1 738
  • София
Абсолютно! Какво е това агитиране и кой знае каква е истината ..и Марио е на двата бряга, така че проблемът е в него...
Свършиха ми лайкчетата...

# 1 739
На мен ми е прекалено странен Марио. По телевизията буди симпатии, не знам кой би го издържал и харесал, ако е наоколо. Може би най-симпатичен ми е Гого и се надявам точно той да е представителната извадка на младите хора.

Общи условия

Активация на акаунт