BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 71 158
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 1 905
Самата Емануела каза, че Ванеса й е най- близка приятелка. А , Емануела редовно ходи да я пляскат по дупето разни пияндурници по кръчмите. Та, не сме ли на двоен аршин с Ванеска, която не търпи насилие, но и иначе е ок да пошляпват най-добрата й приятелка за парички. Но това не се брои, нали!
Емануела каза, че последния път, когато някой ѝ направил това, му забила микрофона в главата. 😂 Не знам колко е вярно.

# 1 906
И като е близка, какво? Как една Емануела дава повече предимство на Ванеса срещу трима други на страната на Марио?
Може да е дребно, но предимството го има. Най-малкото, защото е пристрастна. Ванеса така или иначе се сдоби със сериозно предимство, предизвиквайки най-голямата полемика до момента. Да се обяснява свръхреакцията й с чувствителност и в същото време директно да се заявява, че другият ще заложи парите е напълно възможно, но пристрастно. И трима на един не видях. По-точно видях трима на един в полза на Ванеса. Блажев преди превъзнасяше Марио, снощи го направи на 2 стотинки. И другата разлика точно когато говорим за пристрастност е, че Патрашкова на практика обяви, че отговорът на Марио не я удовлетворява. Ето това нямаше да стане, ако беше негова приятелка. Както и при Блажев. И не мисля, че продукцията пази специално някого. По-скоро генерират изкуствени "обрати" в сюжета с цел повече драма и задържане на максимум аудитория.  И за да съм съвсем честен, за мен лично Емануела снощи донесе повече вреда, отколкото полза на Ванеса.

А защо трябва да се защитават хора с отклонения като Марио, Ланеца, че и Ванеса. Много по-семпъл, но по-истински беше Виктор, да реве там и това е.
Самата Емануела каза, че Ванеса й е най- близка приятелка. А , Емануела редовно ходи да я пляскат по дупето разни пияндурници по кръчмите. Та, не сме ли на двоен аршин с Ванеска, която не търпи насилие, но и иначе е ок да пошляпват най-добрата й приятелка за парички. Но това не се брои, нали!
Емануела каза, че последния път, когато някой ѝ направил това, му забила микрофона в главата. 😂 Не знам колко е вярно.
Хайде бе, пошляпват я яко и сама каза, че е търпяла мутра, която я тормози. Сори за жената бай дъ уей, никой не заслужава това , макар да е знаела с кого се хваща.

# 1 907
Предвид, че почти всички чалгарки агитират за Ланеца (за да се харесат на етноса, който е голяма фенска база за тях), Емануела не прави особена разлика… Въпреки, че се цепи от колектива.
Аз кого защитават чалгарките не знам, защото не се интерсувам от тяхното мнение. Гледам коментаторите в студио и не намирам за справедливо Емануела да е там не за да коментира, а за да защитава определен участник.
Това за Капанов как да го коментирам? По тази логика е по-вероятно Ванеска да познава всички изявили се досега коментатори покрай Емануела. Също така мога да си помисля и съвсем не без основание, че преди ефир Емануела ги събира всички и наговаря срещу конкуренцията, както и че ги моли най-приятелски да са по-снисходителни с приятелката.

# 1 908
Spero, вкарал си се във филма и то много. Те понеже коментаторите са деца без собствено мнение, та Емануела ги наговаряла. Блажев направи Ванеса на 2 стотинки, хич не я е жалил.

И да, мое лично мнение е, че всички се познават. Марио при стилиста на известните; Ванеса, Криси и Радо са участвали в ТВ проекти; Виктор е Мистър София и често се е снимал в реклами с разни “звезди”. Да продължавам ли? Почти няма случайни хора този сезон.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 14:42 от Lilly_85

# 1 909
Spero, вкарал си се във филма и то много. Те понеже коментаторите са деца без собствено мнение, та Емануела ги наговаряла. Блажев направи Ванеса на 2 стотинки, хич не я е жалил.

И да, мое лично мнение е, че всички се познават. Марио при стилиста на известните; Ванеса, Криси и Радо са участвали в ТВ проекти; Виктор е Мистър София и често се е снимал в реклами с разни “звезди”. Да продължавам ли? Почти няма случайни хора този сезон.
И Веселка, както и онази от онли фенса. Ама Ванеса къде сме я гледали? И коя е Криси? Имаше Кристи...

# 1 910
Ванеса попита Емануела откъде толкова красота?
Аз нищо красиво не виждам в тази застаряваща псрцалка

# 1 911
А защо трябва да се защитават хора с отклонения като Марио, Ланеца, че и Ванеса. Много по-семпъл, но по-истински беше Виктор, да реве там и това е.
Не трябва. А защо разграничаваме Виктор от хората с отклоненията? Написах си и непопулярното мнение за Виктор след изгонването му. И неведнъж е заявявано, че той не е реагирал никога злобно. Срещу друг човек, не срещу мебелите.

# 1 912
И Веселка, както и онази от онлито.
Да, точно. Мисълта ми е, че всички са някакви. Но в последните дни някои хора от фен клуба на Марио се опитват да ни убедят, че има някаква световна конспирация срещу него. Не, няма. Много му пука на Ванков кой ще спечели. Важното е да има цирки.

# 1 913
Ванеса попита Емануела откъде толкова красота?
Аз нищо красиво не виждам в тази застаряваща псрцалка

Е, и тя така се изрази за похожденията на бившия си- парцалани! 😆
Не трябва. А защо разграничаваме Виктор от хората с отклоненията? Написах си и непопулярното мнение за Виктор след изгонването му. И неведнъж е заявявано, че той не е реагирал никога злобно. Срещу друг човек, не срещу мебелите.

Защото на момчето субстанциите във фитнеса са му изпили мозъка, а не, че е злобен. Назобаните батки са по-страшни от пияните бургазлии. Всеки ден ги виждам.
Но днес, Виктор беше много по-ок в предаването и мисълта му течеше с 2/3 по- гладко. Беба ще го потупа по рамото. 😁

# 1 914
Парцал на парцал вика ли?

# 1 915

Коментарът ми беше ироничен, защото хипотези от сорта, че Марио подстригва Кристина Патрашкова звучат несериозно и смешно. А и доколкото знам отдавна не е предпочитан сред звездите. Аз твърдя, че не е справедливо да са там всички в качеството си на безпристрастни коментатори, а само Емануела като защитник. Въпрос на манталитет е явно, щом виждаме едно и също нещо по различен начин.

# 1 916
Тя и Емануела с нейния интелект толкова защита го играе

# 1 917
Уф, а бургаската батка от Меден рудник как е бил мистър София?
Тя и Емануела с нейния интелект толкова защита го играе
Да, тя не може да върже едно изречение...

# 1 918
Бургаските батки могат всичко
Плюс това човека иска да става софиянец

# 1 919
Бургаските батки могат всичко
Плюс това човека иска да става софиянец
Ха, ха, голямата работа е да си в Софията на народа. Нека дойде тук и ще го видя как ще издържи! Пък и в Левски Г може екстеншъни те да са по-евтини, Чуек!

Общи условия

Активация на акаунт