Проблем с автоинструктор

• 1 413
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,
моля за помощ! Имам следния казус,дъщеря ми се записа на шофьорски курс,но не е доволна от отношението на инструктора,няма да изпадам в подробности за това,друго ме вълнува.Тя реши да се отпише от неговата автошкола и да се запише в друга,проблемът е,че той не я е отписал от системата,в която се регистрират учениците.След разговор с него,ми бе обяснено,че за това отписване си има административен срок(от 3 до 5 дни),та питам ви,вярно ли е това?Рових много в интернет,не ми излиза никаква информация.

# 1
Ами ако го наричате автоинструктор човека може да не е съгласен.
Питайте го какво става. Може да има много стрес. Защо не покарате с нея на някой полигон за да се супокои и да не изпада в паника ? Повечето в началото изпадат при комплицирани ситуации.
На автоматик ли се учи? Ако има проблеми се опитайте да намерите автоматик. При нас можеше да се изкара книжка на автоматик и с няколко урока да се допълни до нормална , но без допълнителен изпит.

# 2
  • Телиш/Плевен
Според тази тема отписването става веднага, но не знам дали е актуално, темата е от 2021 г.

# 3
За съжаление,отписването става веднага,ако инструкторът е съгласен.Но,ако иска да ти върти номера,ето го моя случай....Точно по тази причина исках информация,дали този срок за отписване е верен,много е възможно да ме баламосва,а и друго си мисля(след като разбрах що за професионалист е)възможно е след минаване на тези 3-5 дни,да излезе с друга причина и пак да откаже..

# 4
  • Телиш/Плевен
Напълно е възможно, но затова трябва да сте напълно категорични всеки път и да настоявате да я отпише. Надявам се все пак да не ви мотае повече.

# 5
Никакво плащане на ръка. Искайте касова бележка или искайте плащане по банков път за всички услуги и не давайте нито лев на ръка. Сам ще се отпише.

# 6
Синът ми скоро сменя школата - автоматично се отписва от старата при записване в новата, но заплати такса 150 лв за смяната на школата.

# 7
Ние платихме 50 лв такса за отписване,взехме картона с нанесените часове,които е кормувала,но той не я отписва от тази тяхна система,съответно,няма как тя да се запише при друг инструктор...защо протаква,какви са тези детски работи,незнам..

# 8
  • Телиш/Плевен
Вероятно се надява да размисли и да се върне обратно, не ми хрумва друга причина. Но затова трябва да сте категорични. Надявам се да спре да ви мотае като минат заветните пет дни.

# 9
Аз се прехвърлих от една автошкола в друга,като нито съм плащала нещо нито е искани съгласието на първият инструктор. Може би има значение,че аз си бях приключила часовете и вече бях на практически изпит(скъсаха ме) Уговорих се с новият инструктор, той направи всичко необходимо.

# 10
Отдавна беше преди 4-5 години, но помня че звънях на старият инструктур да ме отпише, за да се запиша при новият. По спомен стана веднага.

# 11
Най-добре се обадете директно в ДАИ да попитате каква е процедурата или отидете при новия инструктор, който сте си харесали и питайте него как да процедирате.

Общи условия

Активация на акаунт