Изворна вода "Михалково" за празничната трапеза

• 19 018
  • 540
  •   1
Отговори
# 435
Семейна Коледа около семейното огнище и след това посрещане на Новата година в планински курорт.❤️

# 436
Бъдни вечер и Коледа ще са семейни с родителите на мъжът ми (моите са починали, докато майка ми беше сред нас редувахме Коледа и Бъдни Вечер, за да бъдем с всички) , а Нова Година ще е с приятелско семейство на хижа. Все още като дете се вълнувам за търсенето на паричката,

# 437
Празничните дни са дни за нашето семейство и малко за виждане с разширеното тскова.
Любимата ми традиция е украсяването на дома, разбира се.

# 438
У дома със семейството, нашата Коледа винаги е такава - обичаме този празник и всичко от украсяването на елхата, през типичните коледни ястия и аромати, които изпълват къщата с приятни усещания, до подаръците под елхата, коледните песни , изобщо... всичко.

# 439
  • Бургас
Нямам планове. Традицията ми е просто да бъда с хората, които обичам. Останалото са подробности.

# 440
Бъдни вечер и Коледа ще прекарам със семейството, а Нова Година ще посрещна с приятели.

# 441
Ще прекараме празниците с цялата фамилия с всеизвестните традиции и ритуали.

# 442
  • София
Празниците ще прекарам със семейството си. Любими традиции са свързани с бедни вечер вечер и Коледа.

# 443
Празниците ще прекарам със семейството. Любимите ми традиции са на Бъдни вечер и Коледа

# 444
  • Стара Загора
Имаме планове да гостуваме на всички роднини. Любима традиция ми е разменянето на подаръци.

# 445
Ще прекараме празниците удома. Най-обичам украсяването на елхата и приготвянето на празничната трапеза.

# 446
Вкъщи със семейството

# 447
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Празниците ще прекарам у дома. Любимо ми е разчупването на новогодишната баница с късмети в първите минути на Новата година.

# 448
  • Ямбол
Празниците да прекарам със семейството ми.
Любима традиция - украсяването на елхата.

# 449
  • София
Празниците ще прекарам с близките си и цялото семейство. Любима традиция ще спазим още днес и ще украсим елхата.

Общи условия

Активация на акаунт