Запек при 2 годишно дете!

• 837
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Не давайте пробиотик. Те запичат. Даже на този точно пише против диария.
Напишете какво яде?
Броколи, смокини, сладко от рози, ябълки (сурови), кисело мляко
Не давайте солети, сухари, може малко да намалите месото.

# 16
Моят син за пръв път се запече точно от про комбо бейби. Преди това му давах био баланс бейби и нямаше проблем. Но като свърши взех прокомбото и съжалих.

# 17
Защо не е яло детето и защо е повърнало?
При нас този проблем го няма,напъва се и плаче обаче си се храни и не повръща. Не знам,звучи странно за запек,свържете се с гастро и вижте какъв може да е проблема. Пак ще кажа проверете дали детето няма хранителна непоносимост . С клизми нещата няма да се подобрят. Аз полваг сироп Лактулоза ,дава се 5 мл дневно за 10 дни ,а не само еднократно даване ,така няма да помогне . Съчувствам ви ,защото както казах и аз стм се видяла в чудо с моя син обаче ходим и по лекари,водила съм го на гастро и при алерголог . Стремя се да давам плодове и да му помагам с изакването ,когато видя че се мъчи. Клизма съм му правила веднъж ,когато беше на 2 месеца ,от тогава гледам да му помагам по всякакъв деуг начин ,но не и с клизма. Също понякога ака сухи топчета,така че знам за какво говорите много добре . Като по-малък постоянно му беше цепнато дупето,сега не съм видяла дали е така,но предполагам когато е запечен сугурно е . Общо взето ви съветвам ако сте направили всичко необходимо вкъщи и е все така зле положението да потърсите лекарска помощ.
Успех,дано свърши работа .
С течение на времето ще се подобрят нещата . Проверете дали няма непоносимост към някоя храна,защото това може да доведе до запек
Днес , цял ден без да се изходи! Напъни яко, дори повърна! Цял ден , без да хапне! Сложих и свешичка , изака една галяма топка твърда и дори имаше кръв!

Общи условия

Активация на акаунт