Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Влизам и аз с въпрос за естрофема. При условие, че имам лигавица почти 10 мм и започвам прогестерон преди трансфер, трябва ли да продължа естрофема? Мисля че лекарят каза “ще видя резултатите от прогестерона и ще ти кажа дали да продължиш естрофема”. Но после нищо не е казала на акушерката. Да звъня ли да питам или да го продължа? Ако е само за да направи лигавица значи не ми трябва повече или?

# 16
Здравейте. Влизам и аз с въпрос за естрофема. При условие, че имам лигавица почти 10 мм и започвам прогестерон преди трансфер, трябва ли да продължа естрофема? Мисля че лекарят каза “ще видя резултатите от прогестерона и ще ти кажа дали да продължиш естрофема”. Но после нищо не е казала на акушерката. Да звъня ли да питам или да го продължа? Ако е само за да направи лигавица значи не ми трябва повече или?

Не го спирайте. Може да се пие докато се чуе сърчице или до 10 г.с. Успех!

# 17
При подготовка за ЗЕТ с естрофем, той се продължава доста дълго време. Най-ранното спиране, което съм виждала във форума е при пулс, с успешната ми бременност го приемах до 9-10г.с.
Нищо не спирате за момента, особено щом не са ви казали изрично.

# 18
Здравейте Blush
Идвам с малко глупав въпрос, ноо не ми е много ясно. При зет кога се размразяват ембрионите? Трансфера ми е за утре, звънят ли да информират за състоянието на снежинките или?
Първи зет ми е и нямам представа как стоят нещата. Благодаря Hug

# 19
При нас беше ... Сутринта в деня на трансфера се размразяват, наблюдават ги няколко часа, поне 4. След това към 14ч ни дадоха информация (първо  ембриолог ни обясни състоянието на ембрионите, след него ембриологичната сестра ни разпита дали сме спазили указанията и какво трябва да правим след трансфера). После ни настаниха в стая и започнах да се наливам с вода. След това е трансферът, виждах целия процес на монитор до мен 🍀

# 20
Аз продължавам с естерофем 2х2 вагинално до петък, когато ще ми е 23 ден. Вече ми се струва безсмислено..

# 21
Привет, днес минах преглед, лигавицата е 8.9 и започвам прогестерон 2х1 циклогест и 1 инжекция прогестан. Трансфера ще е на 02.12. Няма да спирам естрофема - 3х1. Прилагам и днешните изследвания.

# 22
Привет, днес минах преглед, лигавицата е 8.9 и започвам прогестерон 2х1 циклогест и 1 инжекция прогестан. Трансфера ще е на 02.12. Няма да спирам естрофема - 3х1. Прилагам и днешните изследвания.

Стискам палци за успешен трансфер 🍀💫🤞

# 23
А в кои случаи се поставя овитрел и в кои не преди трансфер? При мен лигавицата е 9,8 мм, за следващият ден ми дадоха овитрел и след още 48 ч. започвам прогестерона.

# 24
А в кои случаи се поставя овитрел и в кои не преди трансфер? При мен лигавицата е 9,8 мм, за следващият ден ми дадоха овитрел и след още 48 ч. започвам прогестерона.

Това ще ми е четвърти трансфер и никога не съм поставяла овитрел. Не знам какво е това

# 25
Здравейте и от мен, при мен дадоха 1 бр. овитрел след прегледа за назначаване на деня за ЗЕТ, след това продължих само с инжекции прогестерон, вагинални таблети прогестерон, кортикостероиди, естрофем и аспирин протект. При всяка една от нас метода е различен според всички спецификации на нашите случаи и организми.

# 26
Здравейте, някой знае ли колко трябва да е прогестерона в първите дни след ЗЕТ?И на кой ден е хубаво да се провери?

# 27
Здравейте, някой знае ли колко трябва да е прогестерона в първите дни след ЗЕТ?И на кой ден е хубаво да се провери?

Здравей,
Моите лекари ми казаха, че над 15 резултат не го проследяват, тоест не трябва да бъде по-нисък.
Моят е 124 Grinning днес е ден 10 от ЗЕТ , струваше ми се висок, но прогестерона е критично важен след ембриотрансфер.
Успеххх!

# 28
В деня на трансфера моят беше 18, не са ми казвали да го проследявам, в деня на официалния тест на 02.12. ще пусна освен чхг и прогестерон.

# 29
В деня на трансфера моят беше 18, не са ми казвали да го проследявам, в деня на официалния тест на 02.12. ще пусна освен чхг и прогестерон.

Супер си според мен, ако се притесняваш просто ги питай за твое успокоение, аз въпреки, че четох тук, четох и в сайтове си питах. Моят официален е на 02.12 също, пожелавам успех и да бъде!
Но също никой не ми е казвал да го проследявам, просто аз реших да надникна какви са показателите.

Общи условия

Активация на акаунт