Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 076
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Ако е само лека настинка ,може  да продължите ,но ако е по сериозно ,не трябва да правите трансфер . Реално всяко едно възпаление в организма ,може да се отрази. Всеки доктор ,ще ви каже ,че ако сте болна не се прави трансфер .
Също така ,имайте предвид ,че не трябва да приемате никакви лекарства  по време на подготовката за трансфера (освен парацетамол и но шпа )
Да не говорим ,че щом сте болна е редно да се обадите по телефона и да отмените своя час ,защото така може да заразите доктора или други момичета в клиниката и да провалите и техните опити
. Никога не бих отишла болна и да рискувам да заразя другите

quote author=Vanq Ivanova link=topic=1709992.msg50386368#msg50386368 date=1761628224]
Здравейте момичета  стартирахме стимулацията, но се разболях гърлото много ме боли днес съм на преглед при АГ дали е по добре да отложим трансфер ?
Толкова време чаках и накря се разболях ….
[/quote]
Напълно съм съгласна със теб .. Аз си имам хроничен проблем свързан със гърлото и моята АГ знае за това , няма температура нито кашлям ако тя прецени че трябва да се отмени трансфера  ще го направя 😊

# 736
Ако имаш време до трансфера ,може да се подобрят нещата ,така че ,не се настройвай от сега . А за лекарствата наистина внимавай ,лично бях свидетел в клиниката как едно момиче очакваше трансфер и каза на доктора какви лекарства е пила ,защото е боледувала  и той категорично отказа да продължат . Успех 🍀 

quote author=Vanq Ivanova link=topic=1709992.msg50386833#msg50386833 date=1761637069]
Ако е само лека настинка ,може  да продължите ,но ако е по сериозно ,не трябва да правите трансфер . Реално всяко едно възпаление в организма ,може да се отрази. Всеки доктор ,ще ви каже ,че ако сте болна не се прави трансфер .
Също така ,имайте предвид ,че не трябва да приемате никакви лекарства  по време на подготовката за трансфера (освен парацетамол и но шпа )
Да не говорим ,че щом сте болна е редно да се обадите по телефона и да отмените своя час ,защото така може да заразите доктора или други момичета в клиниката и да провалите и техните опити
. Никога не бих отишла болна и да рискувам да заразя другите

quote author=Vanq Ivanova link=topic=1709992.msg50386368#msg50386368 date=1761628224]
Здравейте момичета  стартирахме стимулацията, но се разболях гърлото много ме боли днес съм на преглед при АГ дали е по добре да отложим трансфер ?
Толкова време чаках и накря се разболях ….
[/quote]
Напълно съм съгласна със теб .. Аз си имам хроничен проблем свързан със гърлото и моята АГ знае за това , няма температура нито кашлям ако тя прецени че трябва да се отмени трансфера  ще го направя 😊
[/quote]

# 737
Моля някой да пусне нова тема. Аз няма да имам възможност. Достатъчно е да цитирате заглавния пост от тази.

# 738
Заповядайте в новата тема, ще я украся малко след малко Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1825740.new#new

Общи условия

Активация на акаунт