Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 30 495
  • 695
  •   1
Отговори
# 690
  • Be realistic - plan for a miracle.
А да, точно така. Всъщност за имплантационния тест трябва и да те “подготвят” както при трансфер - взимаш всички медикаменти и т.н. и вместо трансфер - щипват. Най-добре говори с лекаря, звънни и кажи че искаш да обсъдите изследване/манипулация, което трябва да се таймира и да ти се обади.

# 691
Само да добавя, че може и на “естествен” цикъл да стане, без много медикаменти, само таймиране/проследяване на ову.

# 692
Само да добавя, че може и на “естествен” цикъл да стане, без много медикаменти, само таймиране/проследяване на ову.
Да, аз също така си го представях, както и следващия трансфер. Имам си редовна овулация, която мисля да проследя с тестове - уринарен и кръвен и да броя от нея. Не знам само, след като миналия месец нямах естествена овулация заради Естрофема, този месец какво да очаквам.

# 693
Те ще искат да я проследят при тях с прегледи.

# 694
  • София
Аз да попитам всъщност къде видяхте ценоразписа в болница "Св. Лазр"? Отворих сайта им, информативен е доста, но ценоразпис никъде не открих.....защото на други места само ERA струва 2000 лв., та ми е странно откъде идва тази разлика в цените....

# 695
Аз да попитам всъщност къде видяхте ценоразписа в болница "Св. Лазр"? Отворих сайта им, информативен е доста, но ценоразпис никъде не открих.....защото на други места само ERA струва 2000 лв., та ми е странно откъде идва тази разлика в цените....
https://lazar-hospital.com/invitro/ceni-i-paketi/
Ето тук. Днес говорих с жената от центъра. Каза, че пробовземането е включено в тази цена от 2к , може да се доплати 250 лв за венозна упойка. Прави се 5 дни след овулацията, която трябва да се засече от АГ.

Аз имам друг въпрос. Към тези, които са правили ЗЕТ на естествен цикъл - какви хапчета/инжекции има при него?
Обмислям ERA, EMMA & ALICE тест на ЕЦ и съответно и трансфера трябва да бъде на такъв, та се чудя какво точно представлява?

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 23:25 от Si_mo_na

Общи условия

Активация на акаунт